Септемврийските мишлета пристъпват с първите си обущета

• 11 738
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
АниК и ние сме със същия проблем - височки сме според последната консултация 71см, а сме 10500кг. Обаче давам 2капки Вигантол /пропускам понякога/ и се чудех да не това причината #Crazy newsm78 /ако изобщо може да е/.
На закуска дребния /докато простирах/ добарал на кака си филията с течен шоколад /напук на моите системи за захранване #Crazy/ и го заварих как си мляскаше сладко сладко и сега се притеснявам малко - дано не направим реакция .
За срещите би било много хубаво.
Деска-честито връщане на работа - безаварийна и доходна  Joy Joy Joy
И мен може би ме чака скоро това ако измисля Пепи какво да го правя.
Бъдете здрави!

# 196
  • София, в полите на Витоша
Ау, Пипи, много ми хареса там Simple Smile А дали трябва много предварително да резервираш за уикенда? а тати май е скачен за биричката  hahaha

Да, момичета, наистина много ми хареса, хотела е с нови мебели и чисти бани, без претенции за лукс, но в цената влиза басеин, чадър и шезлонга, които иначе се плащат. А иначе ние едва си намерихме стая, макар че беше неделя , така че трябва да се резервира.

Иначе за море и ние мислиме за септември, но снощи като се разговорихме, май ще отидем във Велинград- там има басеин за бебето, басеин за каката, басеин за нас- както се видя с масички във водата и биричка за тати  Joy Joy Joy, шезлонг и чадър, а иначе всичко това го мъкнеме всеки ден на плажа #Cussing out Плюс това, че е тихо и спокойно , това май го прави идеално място за почивка.

А навън пак е жегааааааааааааааааааааааа!  ooooh!

# 197
  • Sofia
Привет!

Ние се прибрахме и след малко ще кача снимки. Изкарахме си много добре. Имахме си баба да гледа малката. Пълен релакс цяла седмица, а събота и неделя сбор и лудница за разнообразие. Надухме на двора басейна - той си стана за кошара заштото е с дебели и високи стени. Носихме и люлка, количка и т.н. цял катун. Отядохме се на ягоди и малини, жалко че рали не яде .. След месец сме на море на албена, вече нямам търпение  Simple Smile
Дейзи, къде продават обувките капчица в люлин? Ние сме почти всеки делничен ден във вашия край.
Покрай жегите на село доста зор имахме с яденето, но сега нещата са си пак нормални. За буденето си се будим почти всяка нощ и това си е  Tired Заспива само с биба. За ходенето Рали вече е неудържима. изправя се в кошарата, държи се с едната ръка и обикаля, даже успява да се задържи без да се държи за 10тина секунди, но не смее да пристъпя. Бабите на село си нямаха работа и я научиха на хей ръчички, пляспляс, горе долу.. аз я научих на дай пет  Wink
Прави някакви опити и казва пампа като види памперса. Също и мама казва, но разбира се само като го закъса и реве.
фрикмен, аз мисля да се включа на 1ви. Някак си не е честно да ми уддържат всеки месец осигуровки от заплатата и на мен и на мъжа ми, а като съм майчинство да ми дават 160лв.

Приятен ден  Heart Eyes

# 198
Здравейте, настройваме темичката морски  Laughing
Пипи67 - много готино местенце, веднага се размечтах, супер сте изкарали! Много ми се ходи и ще го мисля Wink
Когато Мони се изправи, опирайки се на ръцете ми, веднага се пуска, но тръгва да пада, и я хващам  hahaha. Не се крепи права сама, но има голямо желание да се пусне. Онзи ден я държах за ръчички в гръб и само направи няколко крачки, беше с обувки. Прави "боц", казва "да" и "ньеее"  Joy Имаме си наш номер, допираме си челата и нослетата и ме гледа любовно. Последния път обаче ме облиза по носа  hahaha. Проблем е вече смяната на памперса, защото се хваща за ръбовете на повивалото и се опитва да става и се надвесва настрани над леглото  ooooh!, същевременно се бори с мен като прасе и едвам я удържам от полет.
В събота я водихме в офиса, държа се послушно. После се разходихме с количката в центъра, бързо заспа и беше приятна разходка. Дори обиколихме малко магазини  Wink
В петък заминаваме служебно на тим билдинг в Гърция и плаж предимно  Grinning, дано само е хубаво времето  Praynig и дано нещо не провали пътуването  Praynig, че има някои предпоставки  #2gunfire и много се ядосах вчера по тоз повод. Отчаяно се нуждая от почивка, но пък много ще ми липсва Мони  Tired
Друго смешно нещо  Joy: колега го викат в КАТ, че е извършил нарушение, но се явих аз, моя талон да вземат и точки, нали не шофирам  Wink. Пускат ми там филм с нарушението, а то се вижда, че не карам аз а друг, но гледам виновно, хилиха се, и ми взеха талона. Приключения  Mr. Green

# 199
  • Sofia
Eci, супер да си изкарате по гръцко  Wink

Ето снимки и от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=45719&photo=13

# 200
Хубави снимки и добро настроение лъха от тях, мястото ми е познато, понеже Велинград ни е наблизо.Там има и други прекрасни места, напр. хотел Рич-спа център, супеееер е.Изобщо района предлага незабравима почивка и за деца.Ние засега се отдаваме на успокояване , заради растящи зъби- три наведнъж.Докато нямахме хич сега три.Днес се премерихме на консултацията, тежим 8.700 и сме 70 см.Ние ли сме най-малките? Иначе добре се храни, кърмим се още, активен е с проходилката.Днес обаче забелвахме пишлето и сега плаче на всяко пишкане.Скоро ще мине, но ми е мъчно като плаче. Embarassed

# 201
Тайги, много готини снимки! А Рали е с уникална прическа - нещо се къдрушка отгоре  Laughing Дали няма да й стане къдрава косата?  Flutter

# 202
Оле разкошни снимки....
pipi67 благородно ви завиждам за почивката и съвсем сериозно аз ако бях щях да отида там да си почина.
Мамите дето посетиха нашето Черноморие КАК е МОРЕТО? Чисто ли е ?
Ние както винаги борим зъби.. Дотолкова сме опищяли всичко че татито вчера след 2 часов ревлив маратон отсече : Абе вие с малкия що не отидете на море малко ? Вярвам му е дошло не до главата а над нея  Joy hahaha Joy
Оххххххх размечтах се !

# 203
del

Последна редакция: чт, 29 юни 2006, 10:26 от Марчето

# 204
и тук да кажа че го искам
Марче мисля че уби рибата с това си предложение, ти ще станеш по желана от билет за Депеш  #Crazy

# 205
И къде са ми обноските?!
Добро утро момичета, спокоен и хубав ден!  bouquet

# 206
Здравейте малката има конюктивит и милата едва вижда.Тлетирам го с преварена вода до следобяд докато отидем на лекар.А май и я боли защото редовно си търка очичките.Д Ане говориме че кашля и кашлицата мислих че е от слюнките но не е .Няма Т поне не до онзи ден.Ама айде Т беше от зъб.До 14 докато отида на лекар ще я третирам с преварена вода.Кажете с какво друго да я лекувам.
ЛЕк ден

# 207
Роси, много гадно това с очето на Вероничка. Може и да не я боли, но да я дразни като е залепнало. Аз не знам как се лекува, но наистина докато отидеш при доктора й го почиствай с памуче с преварена водичка от външния ъгъл на окото към нослето. Дано не е болничка Praynig

И нас ни мъчат зъбките, вече сме с 6 броя и още 3 на път, един от които е кътник. Ето малко снимки от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=45155&photo=1

Марис, късно видях съобщението Embarassed, защото Алекс спеше, но утре смятам да си променим плана и първо да излезем на разходка, а след това да го приспивам, така че може да се видим aко и вие излезете.
Хубав ден на майките и бебчовците Hug.

# 208
Ей каква съм блейка!
В неделя ни проби първото зъбче!
Роси много съжелявам, имате ли си добър офталмолог (май така се казваха)? Ако не, да ти дам на Чарита Ранкова от Александровска телефона?
И са ви много хубави на всичките снимките, ние ще си седим в София цяло лято, пристигна ни изравнителната сметка за парното. да не говорим по тази тема, моля  Joy

# 209
  • Sofia
Привет!

Нати, много сте порастнали, пупу  Grinning
Роси, дано ви минава бързо.  Praynig
Аз днес се понаспах, отдавна не сме имали непробудна нощ.

Целувки  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт