Септемврийските мишлета пристъпват с първите си обущета

• 11 741
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, разглеждах снимките от различните ни събирания и ми направи впечатление, че от последната среща снимки няма. Сбъркала ли съм или не помня newsm78 Ако нещо съм пропуснала нека някой пусне Wink

# 181
    Пипи, няма снимки. Рукси снима, но явно няма възможност и време да ги качи още.
    Тази вечер май докъсничко седиме Wink

# 182
Добро утро!
хайда кафето е от мен днес.
Момичета кажете, ще ходите ли на протеста на 1-ви. Аз ще направя всичко възможно за да бъда там. Някоя от вас ще ми прави ли компания или всичките сте на море?  Embarassed

# 183
Деска,а привет!
Ради, хубава почивка и кажи на Ники, че с тези професии не знам колко години ще учи  Joy
Фриик, аз не съм 100% сигурна, всичко зависи от транспорта

# 184
ДОбро утро - хайде на кафенце  Simple Smile
Честито на днешните месечета   bouquet
freak_man - а за какво е протеста - нали приеха някакви промени на майчинство и пр. от 01.2007 ? На мен ми е трудно заради каката, но ако е на градина бих могла да се включа живот и здраве.
Ради приятно изкарване на морето - ние живот и здраве се виждаме за септември, а много ми се ходеше с някое приятелско семейство с бебо, но ще видим.
Пепи не ще в  проходилка - почва да реве вътре - предпочита отвън да си я бута Rolling Eyes Rolling Eyes
Любимо също му е да катери стълби - по цял ден може стига някой да му уйдисва и да сме на вилата де Laughing

Хубав ден от нас!

# 185
Добро утро.
Протестът е, за да напомним за себе си, и да не останат така нещата. Има още какво да се направи, промените все още не са ефективни. Хареса ми, че момичетата от инициативния комитет, наистина взеха нещата присърце и заявяват нащето присъствие.

Това е темата

# 186
  • София, в полите на Витоша
Ние си дойдохме днес от Велинград - тръгнахме вчера на обяд и бяхме на това прекрасно място

Изкарахме страхотно, като изключим това, че Тея, която спи сама откакто се е родила, в пет сутринта се почувства суперщастлива, че си има компания и заспа отново едва след като напълни пупата, и то само до 6.30  ooooh! Но ние и без това бързахме да се прибираме, че тати трябва да работи, така че още в 7.30 си натоварихме и каката- другите зеца тръгваха в 10 ч. и се прибрахме. Тествахме новата кола, за нея нямам думи, просто няма нищо общо дори и с предишната ни, въпреки че си беше марка.... Joy Абе новото си е ново! Mr. Green
Тея стоя вчера ЦЯЛ следобяд в басеина и около него, преспа само час и отново във водата.

На който му се гледа, ето снимки . Дамо да кажа, че хотелчето е в чудна местност, сред борова гора, басеинът е винаги огрян, а двойната стая е 33 лв., тройката- 42 ако не греша, а апартамента е 55 . Има си джакузи и ресторантче, в което хапваха на прохлада включително и местни. Басеинът има три дълбочини, преграденото с пътечка става за по- малки каки и батковци, а на едно място, най- близкият до хотела правоъгълник, бебето стъпваше на дъното. Ние с тати сериозно се размислихме дали да не заменим морето с почивка там, защото освен това и пътят е до 1 час и половина, ако караш бавно.

Аз съм изгоряла като рак, а за щастие, слънчевите бани на Тея на терасата си казаха думата и тя не изгоря грам.

Целувки от нас, отивам да си мажа гърба и да дремна, че .... #Cussing out

# 187
Ау, Пипи, много ми хареса там Simple Smile А дали трябва много предварително да резервираш за уикенда? а тати май е скачен за биричката  hahaha

# 188
И ние сме вече на линия след 2 седмици на морето! Изкарахме чудно, времето беше точно като за бебе, около 28 градуса, водата накрая се постопли, та и Лилия къпах. А тя вече е негърче newsm44Целувки, отивам да си дочитам!

# 189
Ле ле Пипи мястото е невероятно.Снимките са страхотни.
И на мене толкова ми се ходи някъде,само дето трябва да изчакам средата на август,тогава нашия тати излиза отпуска #Cussing out

# 190
Е ние ли ще закрием сезона - мислим да ходим на море септември че тати няма по рано отпуска Whistling

# 191
  • Sofia
Хайде и аз да се разпиша, че утре пак заминавам  Crazy Не запомних много от прочетеното, но на почиващите пожелавам приятна почивка, на Деси - добре се завърнали (снощи си мислех дали мина 1 седмица  newsm78), на работещите - приятна работа  Mr. Green, на болничките - бързо оздравяване  Praynig
Ние планираме да ходим на море, но не знам кога точно ще можем.
Пипи, личи си, че добре сте си прекарали във Велинград  Hug
В петък водих Гаче на консултация - 9кг и 72 см. Нещо растем повече на килограми, отколкото на височина   newsm78
pipiole, като спомена последната среща, не е ли време за нова ???????????

# 192
Ани казвай бързо къде заминаваш?????????????
Аз също си мислех за нова среща, но сега нали всеки на някъде заминава и реших да пусна мухата след отпуските Peace

# 193
Ани, тъкмо се бях присетила, че ми се губиш нещо  Naughty
А не искате ли да си организираме един уикенд някъде барабар с мъжете и бебковците  Rolling Eyes

# 194
  • София/Осло
Eййййййййййй бях на работа днес Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Абе нещо странничко ми беше Laughing Laughing Laughing Laughing, ама бързо влязох в час Joy...Цял ден се трудих /на обяд се почерпих с биричка Blush/ и като се прибрах изведох макси ,който се е държал безупречно Hugнаучил се е да маха за чао и сега само маха по хората и всички го спират...толкова е смешен.
Отивам да лягам, че утре пак ме чака работен ден Tired
РАди - приятно изкарване
Анке- къде заминаваш, я кажи твоя човек /онзи човек Naughty/ пристигна ли си Wink

Общи условия

Активация на акаунт