Септемврийските мишлета пристъпват с първите си обущета

• 11 746
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
Леле тука у центъро какъв  Wear Umbrellaи град колкото грахово зърно.Имах чувство че ще ни залее.Отдолу улицата трябва с плавници д асе движиме.
Пипи честито   car003Леко и без аварийно  newsm01
Иву давала съм до сега банан,круша,ябълка,шипка,малини,кайсий.Последните две са от компот.Вчера й дадох две диви ягоди.Харесаха й.Давала съм едно залче пъпеш.Да има и на ганчев наричат се лека нощ,но има и с какао,бисквити и мисля че имаше с някакви плодове но незнам какви бяха.
Като се заговорихме за  eat
Ваще големи мишоци гледат ли ви докато ядете все едно ви гледа гладно   animal037 и дали сте му давали едно залче от това което ядете newsm78 newsm78.Защото на мойто чак лиги му потичат докато не й дам едно залче.
Роуз честито   pregnant.Да се роди живо и здраво.Вуйна се вика когато са брат и сестра,на брата на жена му ли newsm78.Че нещо с тези роднински връзки съм скарана.
Магде ние с   Misc Baby Bottle течностите сме напред с матеряла.В тези  sweating sweating пиеме по три шишета по 250 сок.Вода не признаваме.Трябва да има поне малко цвят и затова й слагам малко компот и доливам с вода.Изпиваго за 20 минути.То на мене ми е  sweating какво остава за нея.а я обличам с най тънките възможни дрешки за сезона,е пак й е жега.Като й намокря малко косичката й е добре.Отивам да й правя  newsm64 че вече  smile3514 smile3511

# 166
Брей, нали е жега, ама пак не мога да ви изчета бре
Добре дошла на новата мама   bouquet
ние ше ходим на море, че къде без бебо я  Joy
Гал, аз съм му дала и пъпеш и диня, и кайсия и череши. Прсакови не смея...
Пипи, ами ще черпиш, душа  Joy
Иви, ама браво на Елито, значи може да е от първите проходили Simple Smile
АЗ пък да ви кажа, нали правим ремонт и съм се зачела в една книга Фън Шуй, че и във форумска тема кибича и е нещо страшно  hahaha мъжа ми вика, добре че купихме апартамента преди да се вглъбя във ФШ, че иначе нямаше да го купим  hahaha

# 167
Здравейте и от нас Simple Smile
Първо да кажа че тук жегите са ужасни .. Денис от два дни диша като стар тютюнджия и много се бях стреснала . Лекарката му каза че е алергична реакция към нещо от въздуха да давам виброцил и едно сиропче противоалергенно, но нещо не ме задоволи прегледа и извиках педиатър на частно ОЧЕРОВАНА съм от тоя човек .Мъж - лекар но слага всички в малкия си джоб вдигнах го от почивка на вилата му в близко село и дойде човека .. Прегледа го от до лимфни възли пишка - да не възпаление от там някакво... Уши на едното уше каза че правел физиономии и не е алергия .. тръгват да излизат 2-та кътника отдолу и имаме доста секрети и от тами леко за4ервено гърло ... Сега се борим с даване на сиропчета на билкова основа дано ни мине от тях.
Денис вече не иска да стои в паяка ... Ходи като се държи за пръстче на едната ръка а с другата ръкомаха и вика айдеееееее Simple Smile голям майтап е . Направихме и 3-4 самостоятелни крачки скоро ще прощъпулка.
Лек ден от нас Simple Smile

# 168
Здравейте мили майчета,
Организираме протест за увеличение на МАЙЧИНСТВОТО и ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ
Присъединете се към нас в опита ни да променим живота на децата
Повече информация за градовете,протеста и исканията тук:
http://www.visx-develop.info/first_july/protest.html
http://www.visx-develop.info/first_july/
Ако не можете да присъствате лично, а искате да ни подкрепите, може да качите ваша снимка/ако сте бременна/ или снимка на детето си на линка горе.

Ако искате да изкажете мнение :
Нова тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108840.0
Предпоследна тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=106880.0

Анкета : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108859.0

Ако искате да поразходите децата си по жълтите павета в София
Надали ще имате друга такава възможност
Заповядайте на 01.07.2006г. в 10:00 на Фонтана на Президентството
Да се запознаем и да се поразходим заедно

# 169
Мерси BgViki
Хайде, Септемврийки, стягайте се за бой!

# 170
Мерси БГВики, изпратих снимки на двете си деца, подписах и писмото Peace
Мамо Роси, абсолютно правилно си се ориентирала, на мъжа ми сестра му е бременна, а леля както вървят нещата скоро няма да стана. Моите две сестрички си правят оглушки, ееее тя едната е доста малка още за деца и е неомъжена, но другата ми сестра не иска още.

# 171
Добро утро момичета!
Искам да ви попитам, дали някоя от вас ще ходи на 1-ви. Аз мисля да отида, дано да успея да се организирам...

# 172
  • София, в полите на Витоша

Пипи, ами ще черпиш, душа  Joy

Ще черпя, и още как... аз от черпене не бягам! Joy

За протеста- не съм сигурна, че ще успея, но снимки ще пратя, нали съм многодетна, въпреки че от тая държава пари взимах само една година като студентка като родих Елена... ама защо да не протестираме, нали отупкаха брашненият чувал и събраха по 60 лв. за всяка кола със стара регистрация, та по този случай, хем полковника на подхода към каналите се смили че съм с бебе и ме пусна, и пак висях 5 часа  #Crazy #Crazy #Crazy в КАТ , хранихме се там, спахме, после ни валя порой, ама се преборих!

Утре е погачата на бебето на брат ми, аз съм в намален състав и ще присъствам само с ЕДНО дете  hahaha

Тичам че ревла се събуди, все иска да щъка, аман от нея  ooooh!

# 173
Мами, пуснах тази тема, ако някой го интересува - свиркайте
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=109047.new;topicseen#new

# 174
Здравейте мами Hug
Няколко дни не съм влизала и гледам вече разни бебоци правят опити за прохождане  Grinning  Heart Eyes Уф, ние ще сме от последните Confused
Да нагушкате Миличка, Адриан и Елито! Направо ми идва да ги нащипя и нацелувам Hug
Леле, колко е мързеливо това мойто дете, просто не е истина Joy

Гал, бавачката ми е съседка. Мартина много си я харесва. Всъщност Мартуша проявяваше особени симпатии към нея и аз за това и предложих да я гледа Grinning

Пипи 67, ти що си ми взела колата бе! Mr. Green Честито за покупката! Мноооого е сполучлива, от мен да знаеш Mr. Green

На първи няма да мога да дойда Sad Свекъра ми има рожден ден и ще ходим до Панагюрище. Много ми е криво, защото заради тъпото майчинство си зарязах Мартинка толкова рано Cry

Иви, приятно изкарване на планината!

За кльопането - и нас ни пишете в купа Tired Мартуша - кротуша е си хапваше много стабилни количества, но сега покрай боледуването и жегите направо не мога да я позная. Яде само зеленчуковото пюре и млякото с кеф, всичко друго ми отказва Sad Днес само на мляко, дано и се повъзвърне апетита скоро Praynig Добре, че поне без антибиотик се разминахме, че иначе съвсем щеше да ми откаже манджата.

Хайде толкова от мен Grinning Отивам да си храня мъжа и да си лягам - утре ще ходим малко на екскурзия и ще трябва да стана в 5 Shocked

# 175
  • София
Здравейте и от нас.И ние не сме се разоисвали скоро,но ве четем всеки ден.
Вече сме на 9 месеца-8,400 кг. и 77 см.
Както писах вече,ядем  манджичка от детската кухня.
Все още нямаме зъбки,обаче се изправяме в кошарката и навсякъде другаде.Катерим се колкото можем,лазим, хвърчим с проходилката и правим всякакви други бели.
Сигурно Алекс ще проходи преди 1 годинка,но не мога да го спирам.
Днес бяхме в Борисовата градина да вземем плакати за разлепване.
Ние ще бъдем 100 % на протеста( само да не сме болнички).

Надявам се да се видим с някои от вас.

# 176
Лу приятна екскурзия Wink
Мацки днес Дари пет памперса напълни #Crazyима растройство #Cussing outдано се окажат зъбки baby_neutralмного е кисела само се гушкаме и не иска нищо да яде  33uuтемпература слава Богу не е вдигала.Дали мога да и давам нещо против разтройство newsm78?не съм много наясно.Дано утре е по-спокойна.
Приятна вечер на всички и спокойна вечер на мишоците smile3524

# 177
  • София/Осло
Пфуууууууууууууууууууууу
върнах сеееееееееееееееееееее
 е вярно ,че е за 10-тина дни ,но пак е нещо Wink
От понеделник обаче съм на работа за 1 седмица Confused
Виждам, че не сте писали много  и ще се опитам да го прочета.
При нас иначе нищо ново.Макси се опитва да ходи .С проходилката иначе обикаля двора и е много щастлив.
Научи се да заспива сам през деня и спи два пъти по 2-3 часа.Вечер ляга в 21 -21,30  и сутрин става към  7- 8 ч.. Кърмим се още ,но само сутрин и вечер.
Ще гледам тия дни да пусна снимки
 Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 178
  Ехоооо, обаждам се да кажа, че стягам багажа и заминаваме утре рано на моренце. Така, че ще ви липсвам една седмица Laughing Не плачете много за мен Mr. Green
  Магде, може прахчета ентерол. Дали не са зъбки!
  Деска радвам се да те видя. Ама и ти ли се разработи бе мила Hug
  Лулу, хубаво да си изкарате!
  От около 2-3 дни сме на 4 папания и съответно се кърмим 2 пъти максимум 3 пъти. Направо не ми се вярва като зная къв змей е Милуша.
  Цункам ви много! Ще ми липсвате! Heart Eyes

# 179
Ей деска, много се радвам, че пак се появи Hug Браво на зетя за щрапуркането Heart Eyes Давй снимки, че само тази реклама не стига на Мертуша Joy

Общи условия

Активация на акаунт