и град колкото грахово зърно.Имах чувство че ще ни залее.Отдолу улицата трябва с плавници д асе движиме.Пипи честито
Леко и без аварийно 
Иву давала съм до сега банан,круша,ябълка,шипка,малини,кайсий.Последните две са от компот.Вчера й дадох две диви ягоди.Харесаха й.Давала съм едно залче пъпеш.Да има и на ганчев наричат се лека нощ,но има и с какао,бисквити и мисля че имаше с някакви плодове но незнам какви бяха.
Като се заговорихме за

Ваще големи мишоци гледат ли ви докато ядете все едно ви гледа гладно
и дали сте му давали едно залче от това което ядете
.Защото на мойто чак лиги му потичат докато не й дам едно залче.Роуз честито
.Да се роди живо и здраво.Вуйна се вика когато са брат и сестра,на брата на жена му ли
.Че нещо с тези роднински връзки съм скарана.Магде ние с
течностите сме напред с матеряла.В тези
пиеме по три шишета по 250 сок.Вода не признаваме.Трябва да има поне малко цвят и затова й слагам малко компот и доливам с вода.Изпиваго за 20 минути.То на мене ми е
какво остава за нея.а я обличам с най тънките възможни дрешки за сезона,е пак й е жега.Като й намокря малко косичката й е добре.Отивам да й правя
че вече

мъжа ми вика, добре че купихме апартамента преди да се вглъбя във ФШ, че иначе нямаше да го купим 

Уф, ние ще сме от последните
Свекъра ми има рожден ден и ще ходим до Панагюрище. Много ми е криво, защото заради тъпото майчинство си зарязах Мартинка толкова рано
Мартуша - кротуша е си хапваше много стабилни количества, но сега покрай боледуването и жегите направо не мога да я позная. Яде само зеленчуковото пюре и млякото с кеф, всичко друго ми отказва
Добре, че поне без антибиотик се разминахме, че иначе съвсем щеше да ми откаже манджата.
дано се окажат зъбки
много е кисела само се гушкаме и не иска нищо да яде
температура слава Богу не е вдигала.Дали мога да и давам нещо против разтройство