Септемврийските мишлета пристъпват с първите си обущета

• 11 731
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Дани, успех в начинанието  Hug ти си много бойна мадама и знам , че ще се справиш. Браво на Анди, че се е оправил  Heart Eyes
Ние вчера замъкнахме малката в баба й и се занесохме на концерта на Ерос, беше голям купон - 15-20 000 човека. Много добре ми дойде разнообразяването  Peace Рали малко е надула главите на баба и дядо, но те я виждат сравнително рядко и не се оплакват  Grinning
Днес планирам ходене на йога. След 1 година пауза сигурно доста съм изостанала, но ще наваксам  Thinking

Приятен ден  Heart Eyes
П.С. към тия дето само четат - драснете някой ред, да не ви мислим  Wink

# 256
....П.С. към тия дето само четат - драснете някой ред, да не ви мислим  Wink
Драс  Laughing
Ние се върнахме от почивка в Кюстендил и още се климатизирам  Crazy

# 257
  • София, в полите на Витоша
Хайде да се похвалим и ние!!!!!

Имаме си зъбче!!!! newsm47 newsm47 newsm47

Вчера бяхме с Йоана на зъбар и той погледна Тея- нямаше нищо! И днес вечерта Йоанка докато я държеше преди да я сложа да спи и пипнала дали не е кисела заради зъбите- демек бръкнала й в устата smile3532 и ми казва- май Тея има зъбче че нещо ми е грапавичко...какво да видя- зъбенце!!!

Децата ми проявяват завидна последователност в първите зъби- Елена- на 8 мес. и 10 дни, Йоана- на 8 мес. и 23 дни, а Тея- на 8 мес. и 28 дни!!! newsm62

Хайде цун, че мача продължава!!!

Пипи, Дани, успех, мацки, аз вече предавам щафетата на младото поколение и не търся поле за изява, но всички мнооооого ме кефите- бойни, оправни и готини!!!!

# 258
Вече ми е по спокойно и мога да пиша. Първо правехме размествания в къщи само двамата с мъжа. Нали бяхме сменили стаите заради малкия зимата / сметнах че ще е по добре на климатик отколкото на духалка  hahaha /
После се наложи да ходим да правим на Денис ренгенова снимка  #Cussing out нали имаме проблеми с дишането и още и още като походи малко повече или запълзи повече когато трябва да си поеме по дълбоко въздух и диша гадно т.е. с хриптене .. Лекарката му каза за всеки слу4ай да отидем да направим снимка за да се види ако е глътнал нещо ... Мале измъ4ихме сееее че прав за да се снима хранопровода че на една страна ... Слава богу нищо няма но така и неможем да разберем защо диша така което си е претеснително.
Понеже от няколко дена и на мен ми се обостри задуха стигам до заключение че е наистина от въздуха  #2gunfire #Cussing out и май май и ние ще забегваме от тука за лятото. Чакам да мине 15 че сме канени на сватба .. и после ще го мисля но направо ни отровиха цял град думи нямам просто да не смееш да си изкараш детето навън.
Смятах днес да правим прощъпулката ама неможаха да ми изпълнят поръчката за кравая и остава за другата сряда ще документирам и покажа Simple Smile
Чао от нас приятен ден на всички.

# 259
Здравейте, и аз да се разпиша накрая, че тия дни имах доста работа, и само ви четях  Laughing.
Дани - нещо не разбрах къде е фитнеса от начло още .... я кажи, ако пък реша да се разкрасявам нещо скоро  Grinning Подхванала си ми любими теми  Wink
Още съм на морска вълна  Flutter Времето беше супер и се плациках предимно, нали се събраха почти няколко г. без море - живо престъпление  Naughty Вече нямам търпение за отпуската. Снимки няма да качвам, защото бяхме в едно село, образно казано, и нямаше такива красоти, само аз по бански  Blush
Пипи- бързо адаптиране към работата.
Пипи67 - честито първо зъбче на Тея, наистина яко си строила домочадието  Joy (за дните за зъби говоря  hahaha).

# 260
Здравейте имаме си втори зъб newsm47 tooth и сме кисели като за световно.
Пиопле успех с работата,а ВЕронка кой ще гледа newsm78
Тайги ние като ядеме с мъжа ми малката ни гледа  smile3518 smile3518 newsm09 и едва ли не ми казва дай ми от ващо ядене.Ако не й дам започва да  newsm45 smile3514.Вчера цялата ми къща беше във варен геврек
Уо кога роди кога порасна ДЕнис кога прощапулник ще му правиш newsm78Нещо го изпуснах този момент.Ама какаво се очудвам тя мойта стана почти на 10 месеца и иска да седи изправена ама чак да ходи неще.
дани успех с намирането на персонал както и с документите.
Даваме зор за вънка айде до доскоро.

# 261
Мамета, ние днес си взехме кръвните резултати и хемоглобина ни е 109 Sad
Много нисък ми се струва, а и другите показатели не са много в ред newsm78
ЗлаВещичке - съвсем на уволнение сте го ударили :lol

# 262
Ето и аз да се разпиша!:-)))
След бая време без компютърчето, поради нужда от ремонт, вече съм отново на линия:-))

Пипиоле - наистина много сърдечен пост! Стискам палци, за по-лесно  и бързо свикване с новата ситуация  bouquet  bouquet

Дани - много се радвам на предприемчивия ти дух:-) Браво, че Аднди е добре:-) Направо незнам как смогваш и с 3 деца и фитнеса, и ново жилище и козметичен салон,и къщата въртиш и на богиня приличаш и мъжа обичаш ( аз малко на поезия от въодушевление го изкарах Joy Joy) нямам думи направо!

Пипи67 и мама Роси - честити ви зъбаци!  newsm44 Ние още си нямаме, въпреки че на човечката венеца и е като софийска улица преди бат Бойкова иницианива  hahaha

Деска - пак се спасявате на тихичко и природа:-) Приятно изкарване и почивайте и за нас:-)
Тайги - много ви се радвах по медийните изяви:-) За съжаление не успях да стигна до протеста и супер много се ядосах, защото след цялата ми надъханост, амбиции и подготовки ......... благополучно излязохме с дИтето в 11.30 от вкъщи.... smile3514 smile3511 И като видях, че докато се добутаме до президентството цялата работа ще е свършила звъннах на Иви и поне с нея се видяхме и се наприказвахме, наразхождахме, нагушках сладкото Ели и накрая се прибрах с каруцарски тен на тениска, въпреки уж липсата на слънце....

И да се похваля, че в неделя бяхме на страхотна сватба с мъжо на много добър наш приятел . Изкарахме великолепно и всъщност това ни беше първото съвместно вечерно ( е от 17.30 до 23.00) излизане, откакто сме тримца. Бебата последните 3 часа озорила и баба си и дядо си та ме отзоваха доста преди края на забавата, но пък аз съм доволна като цяло newsm44
И да знаете, че сме добре. Опитвам се втора вечер да приспивам Али не на гърда, защото вече почвам да съклетясвам с това преструване на биба... Реших да пристъпя към таз операция, защото от онези дни си откарахме 3-4 часа на гърди с цел спокоен сън на цялото семейство ( изключае мен) и мисля, че ми се изчерпа търпението. За сега още няма да отбивам, но определено започвам подготовката.....
С гърнето срещнах големи трудности след първоначалната еуфория на Али... Реших да го скрия за известно време докато го забрави и после пак ще опитвам... Дайте акъл за подхода.
Със захранването още не сме съвсем добре, но пък не съм се притеснила особено...така и така крайния резултат е ясен:-))) newsm53 Змейчето твърдо ми отказва каши, обаче... тези дни ще пробвам поредната... ама се съмнявам, май ги закъснях... и ще пропуснем в крайна сметка...

Та това е от нас. Целувки за всички ви и ще пусна снимки скоро.

# 263
Привет и от нас.
Уини, радвам се да ви видя Simple Smile
Дани, просто се удивлявам от теб. Аз нали 99% от времето съм сама и се оплаквам и ми е терсене, ама като чета твоите псотинги си викам, че нямам основание да мрънкам толкова...
Вещи, сега ще си поживеете с Приси Simple Smile
Ади има вече 6 зъба и от 2 дни пак го мъчат някакви нови. Ле ле край няма, то докато илязат всичките ще дойде време да падат, че и постоянните да излизат.
Пипи, честито ви зъбче!
Ние сме добре иначе. Мерим градинките с Младостките мами. Много ни е хубава компанията  Hug
Ще заминаваме с Ади за 3 седмици до Италия/мъжо от там ще работи/ и малко съм се попритеснила, дали ще се оправим. Ама какво пък няма да пропусна тази възможност,я!!! По последни данни заминаваме на 15. Лошото е, че ще бъдем надолу, на върха на ботуша, където можете да се досетите какви жеги ще са. Но поне е на море!  Grinning
Мамите с опит с пътувания с бебета  приемам всякакви съвети  Hug

# 264
Чакай и ние да се драснем тук, че срам  Embarassed
И аз да похваря младостката дружина, че голям купон си правим, ама ми стопяват лагерите  Joy Joy като излезем сутрин в 9 и само за обяд се връщаме, малкия докато дремне малко, аз да врътна някоя манджа за големия, после кашата и пак навън - бира, кафе..... и то идва време за къпането  Mr. Green
та заради всичко това изоставаме тук с дарко от форумчето  Flutter
Дани, браво, ама наистина браво   bouquet  bouquet айде, дано тръгне с пълен успех салонът, ние ще се отбием със сигурност (по-точно аз де  Mr. Green) да се възползваме от услугите и да проверим персонала  Simple Smile
Ради, направо не е за вярване, че си починала, като те гледам теб и все си мисля как искам и ДАрко да стане добър като вашия батко  Heart Eyes
Уо, заминавайте някъде на чист въздух и по възможност с повече трева, та Денис да тича на воля.
Лелеее, Дарко също се опитва да ходи и започвам без кръст да оставам, хем още не може, хем зод  Crossing Arms и аз пък му огаждам на диването.
За яденето не мога да се оплача, всичко яде, кое с кеф, кое без кеф.
Уини, защо не пробваш за следобедното хапване кисело мляко с бисквити и плодче вътре - при нас особено много се котира. Новите каши на Ганчев в бурканче също ги лапа здраво, въпреки че аз към Ганчев съм много резервирана. Аз не съм сигурна какво количесто трябва да изяжда на тази възраст, но Дарко хапва около 200 грама основно на обяд, толкова е и кашата, вечер изпива 180 мляко, а сутрин правя попарата с 3 сухара, но май вече не му стига. Аз пък готвя едни невъобразими манджи, дето определено му сбъркват вкуса, месните ги купувам, но зеленчузите ги приготвям сама, защото той не харесва никакви купешки  Confused
НИе сме вече с три зъба и половина, но бая зор видях и с тези, та си представям как ще ги изкараме и останалите. 
Продължава да ме ползва само за транспорт и катерушка, а напроследък и за проходилка, хич не иска да се гушка  Joy Joy
Деата, и аз от октомври официално заявих, че се връщам на работа и още умувам какво да правя с дари, май гледачка ще викам, но под зоркия контрол на баба му на мъжо, която е възрастна и не може да се справи сама с бебе вече.
Айде, оттеглям се да изпуша една цигара в очакване на боен вик от спалнята  Whistling винаги се буди с гръм  Mr. Green 

# 265
Молим ви, подкрепете протеста!

http://www.petitiononline.com/alergii/petition.html

# 266
  Теди, ще те подкрепим как няма. Боже, как не ги е срам ина децата посягат #2gunfire
  Дани, страшна си мила. От къде намираш енергия за три дечица, мъж и нова работа. Шапка ти свалям.
  Иви, жалко, че като си била в София бях на почивка, иначе и аз щях да нагушкам сладкото Ели Heart Eyes
  Вещичке, де да знам пък ако искаш отскочи до морето. Може вашите да ги е загризала съвестта. А ако не се държат добре си прибираш децата и вкъщи Peace. А и моля те, кажи на пловдивските калпазанки, че направо ни изоставиха.  Ще дърпаме уши вече, ей! Wink
  Мариска, ще изкарате чудесно със сигурно. Най-важното е, че ще се разнообразите!
  Галче, мерси за хубавите думи за Никито, ама той наистина ми е кротушко.
  Уини, май ще е по-капризна момата на папане, важното е да е здрава. Ааа, и аз много се възрадвах да прочета нещичко от теб  bouquet
  До след малко, че плачемееееее!
  ДОВЪРШВАМ
  Уо, разби ме с тоз прощъпулник. Браво на юначето!
  Поли, разкажи ни как мина първия работен ден. Моляяя!
  Ох и Миичка е киселяк растат и нови зъби. Ние сме с четири. За папането тя на нищо не отказва, ама мама е стисната и не давам много храни, не можем да се отървем от обривчета, а толко се пазим.
   Забравих да споделя, че на плажа Мила ме възприемаше мнооого питателно, хранително и все налиташе да си цокне . Голям смях падаше. Ние още се кърмим по 2-3 пъти, рядко по-повече, защото щастливо заявявам, че от 2 седмици не яде нощем въобще. То отдавна беше рядко, но сега е съвсем послушничка нощем и не папа.
   Хайде лека нощ вече от мен.

Последна редакция: чт, 06 юли 2006, 22:14 от Rady

# 267
Здравейте мацки,
Ето ме и мен - голямата работничка Wink Вече се впуснах в работата, срещам се с много , много хора, заради което основно се и върнах де. Вероника ми липсва много, но не се оплаквам. Вечер не я оставям за секунда Hug
Иначе баба й я гледа и се справя прекрасно. Яде всичко, каквото й се предложи. И кисело мляко, и бисквити, и солети.
Зъбаците за все още 6 на брой, но отново започна да си кльопа пръстите яко( който успее да вкара в устата) , което ме навежда на мисълта, че може и зъбче да я мъчи. Струва ми се много порастнала. И косата й расте много бързо. Grinning За ноктите няма да коментирам ooooh!
Мариска не се оплаквай от жегата, а стягай големите куфари Mr. Green
GALL78 и Они не иска да се гушкаме. Иска да ходи, да пълзи, да се катери. Абе не иска да я държи някой Simple Smile
evica какво му има на малкия юнак?
ЗлаВещица аз бих отишла в Смолян. Няма по-хубаво (според мен де) лятото на планина Laughing
eci ние и на твои снимки ще се радваме Hug
pipi67 честито зъбче Heart Eyes

Дани успех във всичко ти пожелавам!
Приятна вечер на всички, аз отивам при дребосъчето, а после в леглото
Целувки на всички Heart Eyes

# 268
  • Остров Приятелство
Здравейте на всички!
Честито на всички празнуващи и пропуснати!
Аз само за малко, защото съм пред държавен изпит и треска ме тресе.На 12 е Sick, пък и неприятности имахме, ренгенови снимки на главата, има някакво ръбче и малееее побърках се, трансфонтанелни ехографии и т.н. НО СМЕ СИ ДОБРЕ

И така, искам да попитам, моят малък бонбон не иска да папка и най-вече не си иска млякото вечер, със зор едва 120/като преди не му стагаше 240мл Shocked/ и дори и после да му давам, пак не го ще, та така чааак до сутринта Confused
Какво ли става, защо и какво да направя?
През деня, до онзи ден дори и в ужасните жеги си хапваше, но сега от 2 дена е трудно много - да, вярно, че давам малко по-твърда храна, но като видя, че съвсем се мръщи след около 10 лъжички го допасирам, но ефект 0
Да, излизат зъбки  много го мъчат, но така е от доста отдавна/излизат 4 броя наведнъж/, тъй че си мисля, че не е от това, защото както казах вече от скоро ми отказва.Така като се замисля, май започна да отказва след като пихме Аугментин, който след това беше заменен с Клацид, нали бяхме и болни Cry.Дали има връзка?

Абе накратко, защо може да ми отказва и какво да предприема?
 newsm78

# 269
s_sunny Незнам откакво е това за млякото ама Денис е същия .. Ние ве4ер за да не умрем гладни ядяхме кисело мляко с 3 бисквити "Закуска" #Crazy общо около 280мл. Средното шише на AVENT-a пълно до капачката сега с триста зора 140мл ама пък сок по едно шише към 2 часа вечерта  #Crazy
Днес голямо ходене падна ама пак диша гадно макар 4е бяхме на селски туризъм тауш при свеки на вилата ама тя е много близко до Стара Загора... На 18 - 19 заминаваме за Бургас така че мами ако има оттам стягайте се ИДВАМЕЕЕЕЕЕЕЕ Wink

Общи условия

Активация на акаунт