Септемврийските мишлета пристъпват с първите си обущета

• 11 731
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
Тайги на Минимен и аз ги харесвам - наистина си струват парите. завиждам ви за къщата и ние ще забягваме на Панчарево на вилата когато успеем.
Лулу - Мартинка е наистина като кукле - много ти е сладичко кифлето Simple Smile А снимките от Истанбул и Италия са страхотни и те - много ми бе приятнои да ги гледам. Да оздравявате бързо Hug
Пепа рано им е още за тези играчки и ние сме на същия хал като вас.

# 91
Свате ами диетата ние е от това че не искаше много да яде заради зъбите.Колкото за морето ще ходиме на Равда в началото на АВгуст.За това мамета исках да ви помоля някой ако има възможноост от 1.08-15.08 може и преди 15-ти да се прибереме да ми еслужи със кощара.
Уо ако са зъби аз мажа с Дентинокс гел и Давам Нурофен за деца.Много ми помага.Даже замества Панадола.Пробвай.А колкото за ината и ние сме така.Като докопа дистанционото или моя телефон и като й го взема се чува чак на пазара и я оставям да си реве и по някое време си вземе играчката около нея която е.
Лулу ама Мартуша-Кротуша е много пухкавичка и ми идва да я на щипя.Не ще на мойта не й правя това.На една снимка я има с една бяла рокличка.Като малка булка е.Нацелувай я и бързо да оздравява.Колкото до снимките им се накефих максимално.
Пепа и ние сме като БАМ-бам с играчките.Сега само това знаят да ги удрят една в друга и да ги хвърлят на земята,и мама да мине след малко да ги обере и да й ги подам.Така докато заспи.Аз се изтарикатих.Изипвам й всички играчки пред нея и след около 40 минути ако не е заспала й ги накачулвам пак.До 10-15 е забила глава в играчките и спи.Е премествам я.
За срещата на 17-ти аз няма да мога защото ще ходиме малко на село.А и не сме за пред хора.Кисели,лигави,пищяшти и ще ни изгонят от заведението.
ДАни оправи ли се АНди newsm78
Вещичке пробвай с Дебелата мара ама трябва всяка вечер да си слагаш листо.Мисля че ще измуче гнойта.Аз имам това цвете и го ползвам за рани.за два три дена ми затваря рана.Все едно съм нямала нищо.

# 92
Руми, Мартинка е картинка...пу-пу!!!  Hug
Много ме изкефи снимката с бележката, че ще те обичат цял живот   Simple Smile а къде е това? къде бяхте в Италия?
И аз знам, че Минимен са хубава марка. За мамите от Младост знам,ч е в Стил99 на пазара на Младост1А, има някакви обувки на бълг.фирма от Добрич, които са на ишлеме и били доста хубави и на добри цени. Лично аз обаче не съм ходила още да видя  Embarassed
Тайги, да си починете  Hug

# 93
Lulu, снимките са страхотни всичките  Hug С удоволствие ги изгледах  Heart Eyes Ама каква красотаааа  Heart Eyes Heart Eyes Мартуша много е пораснала и е голяма сладурка.  Hug   love001

# 94
Пепа, забравих да пиша, че и Ади всичко хвърля и руши! И най се кефи ако нещо дрънка, пъво за това проврява  Joy

# 95
Лулу, голяма сладурка е Мартушка Hug, пу-пу, снимките са супер.
Марис, точно днес се разхождахме по пътеката в Младост 1а и ходихме до Стил99, но не ми хвана нищо окото. Особено в Стил99 за бебета нямаше никакъв избор, виж за мамите определено имаше Wink.
И Алекс си умира да хвърля предмети и да ги удря, за да тракат, а днес по случай 9-ия си месец ме зарадва като каза "ма-ма" Laughing.

# 96
Добрутро мамчета  bouquet

Честито на днешните месечета: Красимир,Симона,Мартин,Кристиян,Николай,Биляна,Тони,Сара,Дари  bouquet

Ние днес организираме акция в Люлин за сираците-канцеларски материали,защото им се осигуряват учебниците,но тетрадки-не.Та днес и утре съм малко ангажирана.Дано да има хора,които да откликнат на идеята.

Тайги
ако си в Люлин може да се видим пред Бързаков 10.30-14ч.

Лулу снимките са супер Peace и Мартуша е голяма сладурана.А За Истанбул И Италия...нямам думи....така се размечтах....особено сникката със залеза.

А за почивка-ние заминаваме на 24.06 на Ахтопол.Вече си резервирахме.

Роси аз бих ти услижила с удоволствие с кошарката,но май ти казах какво е положението с майка ми -и се налага да спим при нея от време на време.

Марис ние също хвърляме играчките-с нищо не се заиграва

Хайде лек ден от мен-да се приготвям Hug

# 97
Момичета, мерси за комплиментите Hug

Руми, Мартинка е картинка...пу-пу!!!  Hug
Много ме изкефи снимката с бележката, че ще те обичат цял живот   Simple Smile а къде е това? къде бяхте в Италия?
Снимката с бележката е от къщата на Жулиета във Верона. Има поверие, че ако напишеш на стената името на теб и на любимия ти човек, ще останета винаги заедно Grinning Ние нямахме много време и посетихме само Венеция и Верона. Решили сме другата година със слънцето да отидем със самолет и за по- дълго и да рагледаме и други части на Италия Grinning

Мамо Роси, рокличката е розова и я забърсахме от о. Бурано, който е известен с изработката на венециански дантели Flutter

И аз гласувах ЗА чепиците на минимен. Мислех на тях да купувам, но вчера с милото минахме през мола на Стамболийски..... Хоубаво ми казваше човеке, да не ходим точно сега, защото сме се ушушкали и само с гледане няма да минем. Ама аз не та не, само ще разгледам Tired Е не разгледах само Money Марти се сдоби с чепици, Виолина също, а мама забърса два панталона от намаленията Mr. Green Добре че ги има кредитните карти Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed

# 98
Относно обувките на Минимен http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=105649.0
 Peace

# 99
  Добър вечер, мацки!
  Честито на всички сладки месечковци!  bouquet
   Роси, аз просто нямам кошарка за съжаление Sad
   Лулу, снимките са супер! А куклите са разкош Heart Eyes Дано Марти е добре.Ама добре сте напазарували.
   За обувки за прохождане, ние стъпваме ама сме далеч от ходене. Вкъщи е босичка, а за навън ще търся нещо леко и меко. Чувам добри думи и за Капчица Пловдив за детски обувки.
   Пепа я разкажи как е да си с любимия Heart EyesМного се радвам, че сте заедно
   Пипи, а с твойто ходене на абота какво става? Почна ли вече?
   Тайги, просто е по-фина мацката Heart Eyes
    Дани, как сте с Анди? А снахичката ми как е душичката?
    Все забравям да питам кърмещите мами дали има друг без цикъл, че аз все още нямам. Не, че ми пречи де!
    За нашата почивка. Сигурно другата седмица в неделя ще ходим за 1 седмица на море на Китен. Просто нямам търпение!
    Целувки и лека вечер на всички! Hug

# 100
Здравейте мами.
Аз се върнах от срещата на форума.Беше ми интересно,защото за пръв път ходя.Видяхме се с Дани и Фриик мен(Дани разминахте се за малко).

Хубаво беше,но ние си тръгнахме,защото на малкия му се доспа.

Аз също чух добри отзиви за "Капчица"-В Люлин знам вече къде има.А и са на нормални цени(25лв)Мои приятелки ползват вече и са доволни. Hug

Еци очаквахме те и теб,но уви...

Хайде лека вечер  bouquet

# 101
Е Deysi, много си бърза. Много ми беше приятно да те видя, надявам се скоро и с вас момичета да се запознаем. Мерси, и да почерпя една късна и виртуална торта от мое, и на другите месечковци име  party023

# 102
Докато не е истекъл деня да ви почерпя с Дари по едно преди лягане Winkстанахме на девет месеца.
Тайги защо се притесняваш за мъничето,то мойто е за притеснение с цели 800гр сте напред Hug
Лулу снимките и на мен много ми харесааааха особенно тези от Инстамбул направо са като картички,а за Мартичка нямам думи с кво я храниш та е толкова пищна ThinkingМиналата година свекара обеща да ни заведе на море в Бергама,но се отложи заради коремчето,да видим сега дали ще си спази обещанието  smile3516
Роси и аз нямам кошарка иначе с удоволствие Wink
А как не се сетих за срещата днес ......направо исключих Embarassedа иначе всеки ден обикалям кооп.пазар.Ама,че съм патка
Аз вчера ходих до маг.Дани в Люлин да купя на баткото дънки от там,разглеждах и за беба някои дрешки ма за  обувки не обърнах внимание,ще трябва пак да ходя щото Дари иска да щъка на вън.Когато сме в къщи и тя хвърля играчки много бързо и омръзват.Докато вечеряме задължитерно се настанява в скута ми и бърка в чиниите маже по покривката долу е винаги в трохи...абе въобще купон голям.Сега нана и е тихичко.
Приятна вечер и на вас мами и лек сън на бебчовците  love001

# 103
Фрик мен, жалко, че сме се разминали, много исках да се запознаем.
Деизи, радвам се, че се видяхме.
Ради, Цвети е добре, свикна с гипса, но вчера цял ден върви по мен, за да ме моли да я почеша под гипса  Crazy - сърби я доста, милата.
Анди не е болен, пресякохме хремата, но лошото е, че тази сутрин се събуди със страхотен спазъм на бронхите. Прави някакъв алергичен спазъм, но лошото е, че не се знае от какво. Давам хомеопатия и се надявам, че утре няма да му има нищо. Цял ден кашляше, въздух едва си поемаше, но вечерта се поуспокои и вече от час и нещо и веднъж не се е закашлял. Надявам се, че ще спи спокойно, въпреки че през деня не е кашлял само когато спи. ВОдих го на лекар през деня. Лекарката каза, че има много лек спазъм и утре ни искам пак на преглед. Ще отидем, но се надявам, че дотогава ще се е оправил. Аман от подобни проблеми, въздухът ни е толкова мръсен...вече все повече деца страдат от дихателни проблеми  Tired
Лулу, много хубави снимки.
Момичета, не се шашкайте за мерките не децата. Щом се развиват нормално, хранят се и се чувстват добре - няма за какво да се притеснявате.
Аз отивам да легна при Анди, за да го наблюдавам тази вечер. Надявам се да диша нормално и да нямаме среднощни изпълнения  Praynig .
лека нощ на всички

# 104
Добро утро момичета!
Дани и аз, разбрах че замалко сме с еразминали, но нищо другия път ще е Денят или Нощта. Да се оправяте бързо....

Общи условия

Активация на акаунт