Септемврийските мишлета пристъпват с първите си обущета

• 11 749
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
Малко нови снимки и от Красимир : http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=5432&AlbumId=53320

Той вече спи доста повече отколкото преди Wink Спи до към 7, 7 и нещо сутрин (ляга в 8.30 - 9) като се буди само два пъти нощем - веднъж за водичка и веднъж за мляко Simple Smile

Ама тази таблица екселската, който я беше пуснал, ами то всеки може да си попълни сам данните там, аз лично го направих, ама само за последните два месеца, че за преди това трябва да търся един списък тука имам...

Чудим се сега дали да вземем бебето с нас на море или да отложим пътуването с него до другата година  newsm78

# 136
Ани, ма мнооого сладък Краси! Ле ле сладурко мамин  Hug Ние нашия ще го водим. Аз и без това няма на кой да го оставя Simple Smile
uili , той Васко си е проходил вече! И той много пораснал! Значи ние стареем  Rolling Eyes

# 137
Разбира се само, който иска Stop Ето малко актуална информация докъде съм я докарала. Има още доста работа.

# 138
Ivy Вероника празнува именния си ден на Цветница Heart Eyes

А нещо, с което мога да се похваля е, че открих умалително име на Вероничка - Они Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
В Русия казвали на Вероника Оника или Они на галено. Много ми харесва, а и на нея й отива. Много съм щастлива Hug Hug Hug

# 139
  • Sofia
Хей, момичета, с моите пътувания през ден, изпуснах края на форума  Grinning Нещо много заплашителни случки са се случили Sad Трябва да внимаваме  много  Naughty Аз все още оставям Габи сам по средата на спалнята и си върша нещо в другата стая, но сутринта го намерих на ръба и гледа надолу какво има под леглото  ooooh! А знам, че белята за секунда става  Naughty
При нас няма нищо интересно. Хапваме и спим нормално, работим... Вече съм дала и жълтък и кисело мляко.
Всеки месец ли водите децата на консултация?
Оооох, май аз съм най-зле с даването на детегледачка. Ми хич не ми се оставя на друг човек  Sad мъкна го с мен, работата ми става все повече, едва се влача понякога, ама... Габче с мен. Продължавам да умувам  Thinking
Поли, ами ха честито ви умалително  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Марче, май трява да започнеш да пишеш романи. Историите ти са доста вълнуващи. Хем с напредването на бременността да не вилнееш много-много  Grinning

# 140
Пипи ние на Вероника галено казваме Рони, ако ти харесва  Hug Они ми звучи мноооого сладко

Ани всеки месец я водя. Така ще е до 1 год и 1 мес, когато ще слагат ваксина и после е на 3 месеца незнам докога.

# 141
Привет от нас Simple Smile как сте в тези жарки дни  Mr. Green
Искам да ви питам - Ади снощи и през нощта ми отказа адаптето!!! Изцока вечерта 100гр и до там а през нощта само 10! Как сте процедирали тези, на които се е случило това?

# 142
  • Варна
Марис, това ми е болната тема - Мони една седмица пие АМ, после го отказва тотално; давам млечна бисквитена каша вечер и после си досуква каквото има. Изяжда си цяла порция каша - 200гр поне. През нощта ако се събуди й давам да суче, не че има кой знае колко много кърма, ама за успокояване поне.
Иначе жегата ни мори яко, налага се да излизаме точно на обед за кухнята и направо умирам навън...Да се похваля след неяденето последните седмици на купешки пюрета, Мони много хареса манджите от кухнята - основното и супата излапва за секунди, но десерта не го иска, докато близне и почва да й се гади Mr. Green

# 143
  Еми, Мариска потим се в жегите Mr. Green
  Това с неяденето май е повсеместно. Мила от 5-6 дни не се буди нощем да суче, а през останалото време едвам хапва. А тя е ящничка по принцип. Мисля, че е от топлината Thinking
  Асеимче, ние ще ходим с бебка. Заминаваме в неделя вкупом за Китен Laughing А вие накъде и кога?
  Аник, измъчи се с работата и Габчо. Скоро да попаднеш на точната детегледачка Peace
  Уили, много голям мъж Васко! Hug
  Момичета, в събота сутринта ще дават Ники в "Кой е по-по-най....."Аз напомням да не го изпусне някой Wink
  Милички, искам много да благодаря за подкрепата след неприятния инцидент с Миичка. Радвам се да съм част от вас    :bouque
Ето малко снимки от детско парти и вечерта след него
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=44774

Последна редакция: чт, 22 юни 2006, 11:34 от Rady

# 144
оу, много готини снимки на децата  Joy (вече май не са бебета  hahaha мишоците)
Успокоявам се малко, като чета, че масово намаляват храната, защото Мони напоследък яде 1/2 пюре и каша  #Crazy, но този месец е качила повече от предишния. Чдех се дали не яде по-малко, защото иска да разреди храненията (така минахме преди от 6 на 5). Педито твърди, че щом сутрин се буди рано (6ч) трябва да останат 5 засега, а когато започне да се буди в 8ч тогава да минем на 4. Също каза, в 6ч да й давам попара, не АМ  Shocked. Затова ви питам : някой прилага ли такава схема, колко време запарвате попарата и в колко часа точно я яде (6,7,8ч). Перспективата да ставам в 5ч да правя попара, да я чакам 1-2ч да се събуди и тепърва да ядем и да се мажем, направо убива всичко в мен  ooooh!.
PS: вчера бях на концерта на Депеш Мод  Grinning. Готино беше, въпреки че не съм им такъв фен, все пак известна група, едва ли скоро пак ще идват в БГ, емоция е. 35 хил. души на стадиона  Shocked беше супер.

# 145
  • Варна
Затова ви питам : някой прилага ли такава схема, колко време запарвате попарата и в колко часа точно я яде (6,7,8ч). Перспективата да ставам в 5ч да правя попара, да я чакам 1-2ч да се събуди и тепърва да ядем и да се мажем, направо убива всичко в мен  ooooh!.
Честно казано, незнам дали има някой който да прави попара или друга закуска в 6 сутринта Mr. Green 8 часа е по-приемливо, макар че аз ако първото хранене е около 7-8 часа, пак давам мляко, т.е. кърма. Следващото хранене ни е попарата около 11 часа.

# 146
Radi, Мия си е принцеса направо
Ето и малко нови снимки от нас Simple Smile
Еци, аз със сигурност не правя попара в 6! Да дойде педито да бърка като много знае  Joy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=43087

# 147
Здравейте, момичета!
Марис, Диана също има дни, в които пие млякото насила, вечер заспива и след това и набутвам биберона в устата, така изпива над 200 мл. Има и периоди на пиене на много мляко. Гледам да се съобразявам с нея, не я насилвам.
Eci, в 6 ч. мога само да спя, камо ли попара да дробя....Simple Smile Диана си изтегли първото ядене - попара или кус-кус чак в 10 ч., ама ние до 9 ч. си спим де:)
Дойдоха ми гости, така че чао от мен и хубав ден!

# 148
и ние се морим в жегите, излизаме сутрин към 9.30 и уж рано да се върнем, ама си откарваме до обяд
марис, между другото можеш вечерно време да пробваш или с бисквитка в млякото, за по-различен вкус, или пък само кисело мляко, то е по-свежо
еци, аз попарата я запарвам за много кратко, докато поомекнат сухарите и докато изстине, че е много гореща, но си мисля, че е безумно твърда храна да даваш в 6 още  newsm78 по-скоро ако не е гладна малката, дори и да е будна, може да се заиграе поне до към 8 часа, това че е будна, не означава, че е гладна според мен.
Чудя се дали да не почерпя Дарко с пъпеш и диня - вие давахте ли вече?
Аник, въпреки че Габчо е кротък, не е ли по-добре да си е с детегледачка, за да излиза по градинките, да се занимава някой с него непрекъснато, така ще се чувства по-добре. Аз също още не съм намерила разрешение, нямам позната жена, на която да оставя дари, а ще се наложи за няколко месеца, докато не стане на възраст подходяща за ясла  Thinking знам ли  ooooh! от друга страна на непозната жена не знам как ще го оставя джудженцето, такива работи съм чувала от сорта на валериан или каша от вино и тн. за да са спокойни децата  Embarassed уф  Rolling Eyes
лулу, ти как намери твоята гледачка и доволна ли си от нея. има ли и други мами с гледачки?

# 149
Здравейте на всички септемврийски мами. GrinningЗа пръв път влизам в тази тема.Ще ми е приятно да обменяме опит при отглеждането на вече порастналите бебоци.
Смятате ли да водите дребчовците на море тази година?
Мен като че ли ме е страх още newsm78

Общи условия

Активация на акаунт