Фермата 4 - Съединение - тема 3 (24.09. - 30.09.)

• 38 957
  • 815
  •   1
Отговори
# 615
Радка изкара късмет на дуела. И въпреки това, бих казала че ще е лесна мишена за всяка друга жена. Това момиче няма никакви организационни умения  и логическа мисъл. Връзва се на всяко подмятане, шега или нападка спрямо нея. Неприятна ми е почти колкото Христина.

# 616
  • London
E, Роман го дават за сефте последните два епизода, а и Цецо мисля не са го давали особено често. Общо взето Радилена и Христина излъчват най-много и ратаите, дуелистите и фермера всяка седмица.

# 617
Радка победи Сашо на чист късмет, заради играта "търсене на ключове в кал"- тази игра си е пълно шано. На дървата я би, на въпросите на алманаха отговаряха 12 пъти преди той да сбърка, човешко е.

# 618
  • Другата България
Изгледах епизода.
Много ме е яд на Нина, че не можа да сдържи емоциите си и показа радостта си при обявяването на играта с моста. Така даде жокер на Ваня и онази я сложи с една точка. Много тъпо. Трябваше да е като нея безизразна, за да се чуди Ванчето как да ги реди тези игри. Така сега подредбата е изцяло в нейна полза. Каквото и да говори Иван, Ваня ще бие, и то според мен на 4та и 5та битка.
Все по-"приятен" ми става ромът от Филиповци. Mr. Green Типичен ромски представител - посядва, полегва, подпира се, откъм работа - нищо. Свършиха си тяхното с Ивайло и не пипнаха нищо повече, видяхме и как са го свършили всъщност. И Радка си беше права за тази задача - като са големите майстори, защо не го направиха както трябва, нали разбират, знаят, могат, умеят? За да могат да се оправдават с нея после. Трябваше още кошници да им вземат, бълха ги ухапала с плодове и ядки, кафе и шоколад. Алкохолът и цигарите да бяха взели, да ги видим тогава Хриса, Милена и Александа...
Финалът на епизода също беше... smile3505 smile3514. Христина разказва за в@гини и мъжки атрибути, Ивайло седнал срещу нея и я зяпнал с отворена уста, усмивка и блеснал поглед..бляк Sick Sick Sick, не го дослушах и догледах. Тотално изпростяване.
E, Роман го дават за сефте последните два епизода, а и Цецо мисля не са го давали особено често. Общо взето Радилена и Христина излъчват най-много и ратаите, дуелистите и фермера всяка седмица.
И Роман, и ромът си ги дават достатъчно често, през снощния епизод почти постоянно. Мила родна картинка - що да се морим, като може да поседна, че и да полегна, тя работата не е заек, за да избяга.... ooooh!
Много се надявам наистина другата седмица Христина и Георги да са ратаи.

Последна редакция: сб, 29 сеп 2018, 19:19 от Merri_An

# 619
  • Sunshine state
И аз се издразних на реакцията на Нина относно играта с моста. Не трябваше да реагира така. Много глупаво от нейна страна. Иначе и аз се надявам Ваня да отпадне, но след снощните намеци на Иван, вече не съм много убедена.

# 620
Сега пък и Георги ли ви дразни? Ей не остана някой да харесвате... И да ви кажа,моето мнение е,че тук си е също една ферма, понякога дори с повече агресия.

# 621
  • Другата България
Сега пък и Георги ли ви дразни? Ей не остана някой да харесвате... И да ви кажа,моето мнение е,че тук си е също една ферма, понякога дори с повече агресия.
newsm78 Thinking Много ти благодаря за мнението, но ако визираш мен, би ли била така добра да цитираш кога и къде казах, че Георги ме дразни? Това, че съм написала, че се надявам да е ратай според теб означава, че ме дразни ли? Хайде малко да четем с разбиране и да не бързаме да лепим етикети за агресия и тинтириминтири без да сме разбрали за какво става въпрос, че малко...как да кажа, глуповато звучи.
Георги и Христина доейки кравите се шегуваха, че другата седмица сигурно ще са ратаи двамата предвид това, че могат да доят. Това имах предвид като казах за ратайството на Георги - че ще се справи с него. Сега по-ясно ли е?

# 622
Е айде сега.Аз агресив в темата и обиди не виждам.
Пък и всеки има право да не харесва този или онзи участник.
И мен понякога Георги ме дразни с лютия патроитизъм и негативното отношение към емигрантите .Подозирам че това е поза от негова страна.
Честно казано все още нямам фаворит.

# 623
  • Sofia
Утре вечер на дуела май за никого не съм.Нина не ми е любимка,а Ваня ми е безлична,та която и да си тръгне...,все едно.Определено обаче мисля,че изобщо не е невъзможно Нина да победи-жилава и издържлива ми се струва,не е толкова безобидна.Като че ли малко я подценяват другите жени.

За ратайството съм абсолютно съгласна с Нури.Трябва ли само двама да са нон стоп ратаи,защото другите не можели да доят.Ами да се бяха научили.Вече почти месец са там,кога точно се очаква да започнат да могат... ooooh!Или така е по-удобно-не можеш и се надяваш,че по тази причина все ще ти се разминава,защото всеки иска да може да разчита на ратаите си.Та си мисля,че по-скоро изобщо и не искат да се научават,поне някои...

Аа,и да,права си,Мери-кошницата с плодовете им взеха Бети и Ники,алкохола,обаче,е много важно да им оставят.
Ама така е,зрелище трябва да има ooooh!

п.п.  Shocked мале,агресия в темата...

Последна редакция: сб, 29 сеп 2018, 21:17 от avi10

# 624
Аз утре  съм за Нина.Ваня не ме впечатли с нищо, въпреки че е известна, спортистка.Наистина безлична, без мнение.И да работи чак толкова не са давали.А и ме подразни факта че не очаквала да я изберат
Мернах промото.Даваха част от играта с ябълки и играта с дини.
А дините май бяха петата игра.

# 625
  • Другата България
п.п.  Shocked малее,агресия в темата...
Laughing Нали? Щото не харесваш "нейния" човек, значи си агресивен.
Пък и всеки има право да не харесва този или онзи участник.
Ама разбира се, че има, да не сме в детската градина, да се сърдим на другарчето, че си играе с Пенка, а не със Ганка? Ще харесвам който аз преценя че има за какво, и реципрочно, няма да харесвам който не ми харесва, без да дължа обяснение на никого. Това си е мое мнение, не ангажирам никого с него и то не ме прави агресивна. Напълно нормално е всеки да мисли различно, въпреки, че за повечето неща сме съгласни един с друг като гледам. Направо се изумих от реакцията на съфорумката. И то ако е към мен, не съм казвала такова нещо, напротив - вчера споменах, че от мъжете Георги и Симеон засега най ми допадат въпреки позите му и малко прекаленото самочувствие.
Запалих, извинете ме. Peace
Мернах промото.Даваха част от играта с ябълки и играта с дини.
А дините май бяха петата игра.
Laughing Казах ти, че Ваня ще бие на 4та и 5та игра. Crossing Arms

# 626
  • Sofia
Даа,явно ще е оспорвана битката,ще гледаме пет игри.

# 627
    Не Мери,нямах предвид теб и конкретното ти мнение. Агресията я има, според мен,според моето виждане за такава.  А относно   "нейния", т.е моя човек, хайде искам да ми покажете кой е тоя мой човек,че не знам. Има потребителски, които си имат любимци, ок е,но аз като съм казала,че нямам фаворит, как така някой ще определя кой е мой човек?

# 628
    • Буркина Фасо
    ...но аз като съм казала,че нямам фаворит, как така някой ще определя кой е мой човек?
    както ти определяш, че тук има агресия.
    иначе той е твой човек. това е моето мнение Laughing

# 629
    Аха,щом казваш.

Общи условия

Активация на акаунт