Фермата 4 - Съединение - тема 3 (24.09. - 30.09.)

• 38 946
  • 815
  •   1
Отговори
# 630
  • Буркина Фасо
а да ти кажа ли на уше с кой ще имам среща в мола ? hahaha

# 631
а да ти кажа ли на уше с кой ще имам среща в мола ? hahaha
Кажи Бонго ама тайно в скрит текст

# 632
  • Другата България
    Не Мери,нямах предвид теб и конкретното ти мнение. Агресията я има, според мен,според моето виждане за такава.  А относно   "нейния", т.е моя човек, хайде искам да ми покажете кой е тоя мой човек,че не знам. Има потребителски, които си имат любимци, ок е,но аз като съм казала,че нямам фаворит, как така някой ще определя кой е мой човек?
    Ако не си имала предвид мен, се извинявам, но понеже аз споменах Георги, и веднага след това следваше твоя пост, свързан с него, така прозвуча. Интересно ми е тогава какво и кого си имала предвид, както и кое породи в теб мнението, че има агресия в темата? Не се заяждам, интересно ми е да разбера, защото това е доста крайно мнение и виждаш, че не се споделя от останалите.
    Относно "твой и мой" човек имах предвид този, който харесваш по принцип, аз не знам кой е, предположих, че е Георги. Ето, аз казвам, че моят човек е Росица, и Симеон може би.

# 633
    • Sunshine state
    Аз не харесвам Георги - много е самодоволен и надут. А и чисто външно не го харесвам също. Анти ми е, сори.

# 634
    И аз за сега залитам към Росица и Симо.
    Не че са идеални, ама като няма друг когото да харесам.А и на фона на останалите са по добрия вариант.
    И Дидо харесвам, но не съм убедена че ще стои до края.Все си мисля че е влязъл за по малко време

# 635
    Да се запиша в темичката Simple Smile Аз се надявам пък Ваня да победи . Зная че съм в разрез с всеобщото мнение , но тя ми допада, защото е обрана. Поне за сега това е мнението ми.

# 636
    Аз харесвам Дидо. Но пък от доста от участниците не сме видяли или чували нищо. Може би ни ги коткат за по- късно

# 637
    Радка победи Сашо на чист късмет, заради играта "търсене на ключове в кал"- тази игра си е пълно шано. На дървата я би, на въпросите на алманаха отговаряха 12 пъти преди той да сбърка, човешко е.
    Абсолютно! Peace Докато Александър нацепи 26 кг дърва, Радка беше нацепила 1,200 кг. Играта с ключовете беше на късмет. На въпросите бяха равностойни.
    Изкарахте я някаква машина Радка.  ooooh! 

# 638
    • Sunshine state
    Дидо ми е и на мен един от фаворитите. Направо не вярвах като държание толкова да ми хареса, понеже не ми е любимец като публична личност.

# 639
    Аз си нямам фаворит тази година, кво ще правя, не знам. Cry
    За финалисти предвиждам Роси, Симо и Георги - засега, така го усещам, сигурно така искам, де. Blush

Между другото, и аз като Мери мисля, че каквото и да "подсказва" Иван за дуела и представянето на Нина, Ваня ще победи. Ще видим довечера. Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 08:58 от Ензим

# 640
    • София
    Аз не го харесвам Дидо, не знам защо, усещане просто. Grinning

# 641
    • Варна
    Добро утро. Дават , Ива,Йоана и Гери по някакво сутрешно предаване. Гери си е махнала бретона, сякаш така изглежда по-добре.

# 642
    Коя верига магазини са собственици дядо ѝ и баща ѝ на Гергана?

# 643
    • Буркина Фасо
    Коя верига магазини са собственици дядо ѝ и баща ѝ на Гергана?
    Скрит текст:
    Зора

# 644
    Така и предположих. Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт