Фермата 4 - Съединение - тема 3 (24.09. - 30.09.)

• 38 978
  • 815
  •   1
Отговори
# 555
Аз довечера няма да мога да гледам, по коментарите ви ще преценя дали утре да го правя на запис. Laughing
Забравих да кажа за Ваня - не била очаквала. Ами какво е очаквала? Thinking
Очаквала е, че никой няма да я пипа😄. Всички бяха изненадани от решението на Нина, но тя се обоснова добре защо я е избрала.

# 556
Ох тия па там всички с претенции бе.
И все от тукашните.Радка не беше готова за ратай, не искаше още на дуел.Цинга- манга ще напуска ако го сложат ратай,Ваня не очаквала че ще я изберат за дуелист, на Хриса никой нищо да не и казва.
Еееее чак започват да ми липсват сълзите на Алек от миналата година, че тия като ги гледам ми иде да ревна.

# 557
Ох тия па там всички с претенции бе.
И все от тукашните.Радка не беше готова за ратай, не искаше още на дуел.Цинга- манга ще напуска ако го сложат ратай,Ваня не очаквала че ще я изберат за дуелист, на Хриса никой нищо да не и казва.
Еееее чак започват да ми липсват сълзите на Алек от миналата година, че тия като ги гледам ми иде да ревна.

Ох и аз търся тъп и ръждив сатър да си прережя вените, че тези там вече не се траят. Телевизионната полюция на г-да продуцентите, надминава и най-смелите ми очаквания за тази година.

# 558
Само дано не са измислили някое героично излизане на Ваня от фермата в стила на Владо Николов.

# 559
Само дано не са измислили някое героично излизане на Ваня от фермата в стила на Владо Николов.
Като нищо можем да станем свидетели на поредната продуцентска постановка.

# 560
  • Ямбол
Точно същото си мислех и аз. Ще я бие и ще я остави вътре или нещо подобно.

# 561
Точно същото си мислех и аз. Ще я бие и ще я остави вътре или нещо подобно.
Еее, айде поне да е нещо ново.Тоя филм сме го гледали вече.

# 562
Те г-да прдуценчетата казаха в миналия сезон, че повече подобни компромиси няма да правят. Ма като им знам недоразвитите мозъчета, какви ги съчиняват, няма да ме учуди ако измислят пак подобен фарс...

# 563
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Еее, айде поне да е нещо ново.
И откъде толкоз акъл у опосумите?

# 564
  • София
Какво е станало с Владо Николов? Аз не съм гледала Фермата до сега.

# 565
Владо Николов победи Яни в дуел. По настояване на Владо Николов оставиха Яни във фермата, а на Владо му е бил приключил договорът вероятно (каза, че имал ангажименти). Е, уж беше неочаквано, уж трябваше от продукцията да го обсъдят, дрън-дрън.
Накрая Яни стана победител на сезона.

# 566
Останах изненадана от избора на Нина за дуелист Thinking В тези пехливански борби според мен не бяха подбрани добре двойките.Сложили дебелия Димитър с Ивайло.Ами сложете ги по категориите на телесата -Митьо и Цецо ,Нури и Ивайло.Роман трябваше да се бори с Георги  Grinning и двамата ербапи ,а Симеон с Дидо Whistling

# 567
Понеже споменахте пехливанските борби- мисля, че това е повече турска традиция от колкото български обичай.

# 568
  • Ямбол
Не е турска. По селата на сборовете все още се организират.

# 569
Не е турска. По селата на сборовете все още се организират.
Можр да се организират, но е от Турция. От там е дошла традицията.

Общи условия

Активация на акаунт