Фермата 4 - Съединение - тема 3 (24.09. - 30.09.)

• 38 954
  • 815
  •   1
Отговори
# 645
  • Буркина Фасо
Така и предположих. Мерси!
ами така е писано в темата нееднократно.  Laughing

# 646
  • Калгари, Канада
Аз Дидо го харесвам като човек, но още не съм видяла на какво е способен на дуел и затова ми е рано да го спрягам за финалист.

Роси се доказа и мисля, че е по силна от Милена, а и чисто като човек ми допада повече. Не съм забелязала обаче да ги дават да работят нещо кой знае какво по задачите.

Симо не се знае до къде може да стигне, видя се, че не е много силен. Трябва да отиде поне на още един дуел, та да се докаже. Между финал на който и да е от мъжете и Георги, смятам че публиката ще гласува за Георги и че той ще се справи най-добре и на финалните дуели. Тъй че ако не си секне кръста нещо, няма какво да му мислим кой ще е победителя.

Онова говедо Роман никак не ми се нрави и си мисля, че няма шанс с гласовете на публиката дори и с гласовете на фермерите (ако има такива накрая). Иначе на дуел може и да бие доста от мъжете. Мисля, че си пази силите и не си показва способностите за да ги изненада накрая.

Който и да е фермер смятам, че Хриса ще е ратайка,  дано да е с Роман. Хе-хе.

# 647
Георги е доста силен, което му дава големи шансове за финал. Освен ако не направи нещо грандиозно тъпо, има големи шансове и за гласовете на публиката. Симо не е слаб, но срещу Георги в силови битки няма големи шансове. Все пак си мисля, че изхода от пърия дуел, можеше да бъде друг, ако Симо имаше шанса да е втори. Георги имаше голям късмет все пак тогава. На всяка битка беше втори и там където Симо губеше време да се ориентира, Георги получаваше съвети на готово какво да прави. Че е по- тежък и силен и Симо нямаше шанс на тегленето в петата битка е ясно. Дори самият Симеон си го призна. Но за другите битки, просто изкара повече късмет.
Симпатизирам и на двамата, макар че по лични причини фаворит ми е Симеон.

# 648
  • София
Е Радка е много тъпа, наистина. Grinning То не стига, че записва, не стига, че ѝ беше подробно обяснено, не стига, че запис гледа... ами накрая тя не била виновна, че не знае това и онова. Майка ѝ колкото я хвали във фейсбук и отправя остри реплики, да вземе да се скрие някъде.

# 649
  • Ямбол
А сигурно ли е, че е било обяснено това за пода в краварника? Аз не чух, понеже.

# 650
А сигурно ли е, че е било обяснено това за пода в краварника? Аз не чух, понеже.
Ами Ники каза че ие обяснил, но Радка го е разбрала криво.И Цецо и Караньотов я питаха дали е сигурна че  и е казано да е на едно ниво, тя каза че е сигурна, пък после пред Ники каза че не е разбрала.
Абе Радкина работа.

# 651
  • Варна

Сега се върнах да го изгледам. Не.

# 652
  • Другата България
Не е било обяснено, или Радка не е разбрала? Аз не помня, честно казано, а и този епизод е възможно да е от пропуснатите ми, и това не помня.

# 653
  • Варна
Не е било обяснено, или Радка не е разбрала? Аз не помня, честно казано, а и този епизод е възможно да е от пропуснатите ми, и това не помня.

Това е третата задача.Всичко, което излъчиха беше, че Ники каза само докъде ще са яслите на кравите,от там нататък, гласа на фермата каза общи приказки,но никъде не дадоха пълното обяснения, за това какво точно трябва да направи.Има го на страницата на Фермата клипчето.

# 654
То е ясно че ни дават пълната среща на Ники с фермера, а само 10 минути за да видим какви са задачите. Няма как Ники да даде задачите и подробни инструкции за 10 м.
Самият той и каза после че и е обяснил.Ако не и е бил казал Радка щеше да спори, ама то и тя не знае какво и е и какво не и е казано.

# 655
  • London
Симеон и на мен ми е по-симпатичен от Георги, ама все пада от него....някак си го виждам като вечния губещ, втора цигулка по този начин. Иначе смятам, че относно гласове на зрителите има шанс да бие Георги, ако стигне финал, аз за Гошо не бих гласувала, не ми е приятен, позьор, на всяка манджа мерудия, нахален и шовинизма не му е чужд. Не вярвам и някой зад граница да гласува за него, а вярвам и навън ще гласуват доста хора, дано има опцията да се направи от чужбински карти, нали държат да изкарат едни пари тия продуценти, ама не мислят явно щом тази опция няколко сезона я няма. Казвам го с идеята, че е рано и има време всеки да се изложи или да покаже нещо положително.....

# 656
  • Варна
Все е тая, Радка така или иначе обърка всичко. Да видим довечера какво ще се случи.Иван подсказа де, та почти е ясно.

# 657
Все е тая, Радка така или иначе обърка всичко. Да видим довечера какво ще се случи.Иван подсказа де, та почти е ясно.
Ивановата подсказка може да е била и с цел да ни подведе.

# 658
  • Другата България
Самият той и каза после че и е обяснил.Ако не и е бил казал Радка щеше да спори, ама то и тя не знае какво и е и какво не и е казано.
Да, и аз мисля, че ако не ѝ е обяснил, няма да го каже после.

# 659
Ивановата подсказка може да е била и с цел да ни подведе.
Това си мисля и аз.

Общи условия

Активация на акаунт