Великобритания - Тема 76 Есенно към Зимно Коледно

• 47 331
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аз съм като Дежи, само че на Лебара, предплатена карта, 15 паунда на месец, неограничени разговори тук и към Европа, както и смс тук и 5 GB интернет.

# 346
  • Scotland
Момичета, а може ли да се прехвърля номер ако се премине към посочените от вас оператори?

# 347
  • След завоя в дясно
Момичета, а може ли да се прехвърля номер ако се премине към посочените от вас оператори?
Да можеш.

# 348
  • Scotland
Благодаря Flowers Hibiscus

# 349
  • Bristol
Никога повече чикен нъгътс няма да правя! Толкова пипкава работа са! Готови от магазина ще продължавам да си ги взимам 😜 И baked beans ги обърках, взела съм грешен доматен сос. Въобще, толкова време пропилях в кухнята и резултата е абсолютен провал 😢

# 350
Съжалявам! Случвало ми се е. Гадно е заради загубеното време и вложеното усърдие.
Аз така се ядосвах с едни сладкиши и накрая си купихме термометър и се оказа, че фурните не нагряват указаните градуси. И то на реални 100на как да се опече кекс, например, който изисква поне 180...Намерих други сладкиши за правене без фурна или купувам. Още ближа рани, страхотни кексове правех едно време.

Дребният е голям фен на боба. Може само това да яде😂

Ние сме в отпуск. Поправят ни бойлера, почиваме активно, изплетох коледните подаръци на учителките. Жалко, че така бързо тече времето!

Шашнах майките в училище с появата си. Едната директно: "Теб до сега не съм те виждала."😂 Учудващо за мен, повечето деца от нашия клас ги вземат баби/дядовци.

# 351
  • Leeds, UK
Merry, аз пък редовно правя и съм се усъвършенствала. 😁
Да ви се похваля купих си кола и сега джъткам полека-лека. Не е лесно след 4 години без никаква и 16 години каране от другата страна😁, ама се оправям. Подадох молба за прехвърляне в дневна смяна, стига с тия нощни,че си съсипах здравето, а пък що празници пропуснах. От януари мисля да започна. Моето дете е като осиновено от приятелката ми, все у тях за празниците, щото ние все работим.

# 352
  • UK
Happy Bella, това е страхотно, за работата имам предвид, честито и за колата!

Памперс, честно, не знам как издържате вие на тази динамика. Аз започнах и аз да поработвам вече през деня по ден-два седмично, сега с двете парт тайм работи ми е доста разпокъсано, но в нужните часове съм в нас и на линия да водя и прибирам деца и да ги гледам като са ваканция или боледуват. Продължаваме си по старому иначе, миналата седмица халф търм първо единият беше 4 дни с температура, после другият и след 3 дни обратно на училище, дъщерята тази нощ цялата повръща. Още мисля стратегии как да заведа баткото на училище. Редовната фул тайм работа за мен дълго време още ще е мираж.  

# 353
Happy Bella, честито! Лека и безаварийна!
Аз вече година шофирам активно, но имам ли шанс да съм с градския или друг да ме вози, веднага се възползвам.😂 Радвам се за дневните смени.

dejie, не е трудно. В моите очи разпокъсаният график е натоварващ с цялото тичане по часовник. Водя детето на закуската в 7:45 и после го вземам до 6 от занималнята. Ако е болен, вземам почивен ден/дни или баща му, ако е 2ра смяна го обгрижва. Той дори се сърди, че тази година баща му го взема рано от занималнята и тази седмица всеки ден пита, защо не ходи и се моли да отиде😂 А една негова съученичка му завижда и само врънкала майка си, та я пускала някой ден за по час да миряса. Колкото и да се забавляваме у дома, там с големите деца и многото възможности за забавления си е друго.
Бързо да оздравявате!

Аз днес пак чакам майстора за бойлера и трябва да махаме шкафа пред него, за да има достъп да го разглоби.
Докато си пия кафето ще поръчам още коледни подаръци. Само половинката ми е мъгла. Вие на вашите мъже какво ще купите?

# 354
  • UK
Аз още на децата не знам какво да взема, до него въобще не съм стигнала... Simple Smile
Ти си споменавала и друг път, че твоят син е много активен като цяло и спи по-малко. Дъщеря ми до тази есен спеше обеден сън, сега три дни в седмицата са на клуб по 1 ч сутрин и вечер, т.е. водя ги в 7,30 за закуска и ги вземам в 16ч, ами и двамата са като пребити после, тя не спира да реве по пътя и после вкъщи за какво ли не, размазват се на дивана двамата и дотам... Да излезем навън на въздух или да поиграят на двора, изобщо. А си лягат и рано, в 19 се мием, в 19,30 с книжките в леглото и до 20 ч са заспали, наспиват се уж. В другите два дни ги вземам в 15 ч и при хубаво време ходим в парка за 1 ч.и са малко по-приповдигнати, настроението е друго.

Имам въпрос, какво слагате по лънчбоксовете на децата, тези които не са на училищен обяд?

# 355
  • York
dejie, слагам сандвич, баница, бутерки, спагети, паста на фурната, варени яйца съм слагала също. Задължително слагам едно плодово млекце за ядене или пиене, плод и някой път малко шоколадово десертче. Някой път тя си взема от индивидуално опакованите биренки.

# 356
dejie, племенникът беше така. Първата година в училище му беше толкова трудна докато свикне без сън. Та ви съчуствам.

# 357
  • Leeds, UK
dejie, аз слагам пица на парченца, сандвич с шунка и топено сирене и лист от айсберг, нарязани краставички / кутията ни е с 3 отделения/, банан, плодово мляко, едни барчета с мюсли и мед, кукис бисквитки, баница, пилешки хапки, кренвирш. Общо взето нещо, което знам че ще го яде. Вкъщи си наваксва със супи и яхнии😁.

# 358
  • София
Аз слагам сандвич, пица или  cocktail sausage. Кашкавалче, снакс и нещо сладичко. Моя почти никога не изяжда всичко, защото бърза да играе и обяда се зарязва за вкъщи.Яйца в училище не разрешават да им слагаме.
Happy Bella честито за всичко! Със здраве и безаварийно!
Аз трябва да карам моята на МОТ и съм в тих ужас да не ме върнат, че без кола съм наникъде и как ще се оправям маршрута до работа, мое училище и после да тичам до училище на детето, не знам 🙄🙄🙄
Подаръци и аз още не съм пазарувала, но обичам Коледата и от рано украсявам къщата. Много добе ми действа коледната украса вкъщи
Мери, съжалявам. Случват се и таквиз неща. Аз рядко експириментирам, но почти винаги първия опит ми е не добър. Ако съм в настроение - повтарям, потретвам, ако се заинатя 😊

# 359
  • Bristol
Аз купувам от тези Gousto boxes вече втори месец и всяка седмица експериментирам 😜 Дъщерята ги бойкотира, но с мъжът ми много ги харесахме. До тук една африканска рецепта не ми хареса и тези чикен нъгътс доста пипкави ми бяха. Ако някой друг се престрашава, мога да ви пусна мой линк с отстъпка, 60% първата кутия и 30% до края на първия месец 😊

Общи условия

Активация на акаунт