Великобритания - Тема 76 Есенно към Зимно Коледно

• 47 349
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
ама съм 12 кг надолу вече и още трябва та ще търпя Simple Smile

Поздравления!

# 406
  • UK
Браво Илейн, чудесен резултат.
Тикви винаги има в близките Уайтроуз и Сеинсбърис.

# 407
Браво Илейн!

У наше село няма, само по Хелоуин. От скоро в Азда си имаме интернационалена секция, има точно 5 неща и то полски. Ама аз и на това съм доволна, поне е нещо. Единствено в Лдъл евентуално е по- възможнонда сотавят тикви и за през зимата, ще видим, нов ни е и незнам каква стока ще имат.

# 408
  • Bristol
Кои тикви ползвате за готвене? Аз ползвам butternut squash. Почти винаги ги има в магазините. По Халоуин само от големите кръгли пускат, но те са по-воднисти и не ги ползвам. Иначе тиквена супа ставаше с тях хубава Simple Smile

Илейн, 👏

# 409
Бяла тиква сме си взели. Аз като цяло не харесвам тиква изобщо и най-различните разновидности също не ги ям.

# 410
  • Bristol
Бяла тиква сме си взели. Аз като цяло не харесвам тиква изобщо и най-различните разновидности също не ги ям.
Такава въобще не съм виждала по магазините тук 🤔 По-различна ли е като вкус и консистенция?

# 411
Такава въобще не съм виждала по магазините тук 🤔 По-различна ли е като вкус и консистенция?

В Лидъл я имаше. Като непочитател на тиквите, казвам какво каза ММ, той много обича. На село такива ядяли, като консистенция е супер твърда, седи на парчета като се пече. Супер трудно се реже, да не говорим за беленето. Но е подобна на тая в Бг която се продава на парчета печена.
В ера бяхме до Eden Project  и нали там всичко, което се предлага си е тяхна продукция, точно бели тикви бяха отделили за ресторанта.

# 412
  • На острова
Аз ползвам butternut squash за всичко - супа, печена на фурна с мед и орехи, тиквеник.

За брашното - ползвам каквото подхвана в магазина, предимно на Теско органик брашното. Всичко досега ми се е получавало много добре, единствено питката за прощъпулника на малката не ми стана уау, ама аз я правих много набързо и то като не вложиш старание и любов, естествено че няма да стане, тя разбра, че се опитвам да я “претупам” и се разсърди.

Аз не го записах малкия на БГ у-ще и се мъчим домашно, ама не се получава, трябва повече да го натисна.

Илейн, браво за килограмите!

Мери, аз днес така излязох в обедна почивка, едно есенно слънце, разкош! Така заваля след малко, че трябваше да се скрия в ТК Макс. Солено ми излезна обедната почивка 🤪

# 413
# 414
# 415
Това ли харесват по-големите деца? 🙄 Кичозно ми се струва, ама  явно ще трябва да свиквам. Моята още не знае какво да иска Simple Smile)

# 416
Това ли харесват по-големите деца? 🙄 Кичозно ми се струва, ама  явно ще трябва да свиквам. Моята още не знае какво да иска Simple Smile)
Аз си имам почти мъже вкъщи (17 и 13г). LOL  са доста популярни сред момиченцата сега. Не знам дали ще са еднодневка или ще се задържат.

# 417
  • UK
Тя и цената и сериозна, та ще се въздържа от подобен род подаръци, пък да си ги харесват колкото искат 😂

# 418
Синковецът ще се уреди с тази книжка, лекарска чанта с 30 части включително лекарска престилка и разбира се - стикери I was brave (къде без тях?!) Mask Това от дядо Коледа. От нас книжка за оцветяване и календар с любимите му герои. Лекарската чанта и последните две са от списъка му за дядката. От бабите - още български книжки да четем.

~Миа~, и моят не ходи. От една страна почват да учат чак от 7г, а по-малките апликират и пеят песнички (омразни неща за мойто), за което трябва да губя цял ден и да плащам немалко пари.

Последна редакция: вт, 13 ное 2018, 23:13 от Pampers

# 419
  • Scotland
Moмичета, аз пак да питам (преди да купя нещо, което не е ок Simple Smile ) - на Lycamobile в плановете са изброени UK минутите, съобщенията, интернет, но за европейските разговори пише само EU Roaming и не ми става ясно колко минути са, или е неограничено? Питам за плановете, чиито UK минути са unlimited. Благодаря Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт