Великобритания - Тема 76 Есенно към Зимно Коледно

• 47 581
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
В БГ някои книжарници предлагат ваучери, може да му вземеш за определена сума и той да си избере книга/и. Поне аз бих се зарадвала на такъв вариант. Иначе доста от политиците и известните личности имат биографии, зависи наистина какво харесва.

# 466
В БГ някои книжарници предлагат ваучери, може да му вземеш за определена сума и той да си избере книга/и. Поне аз бих се зарадвала на такъв вариант. Иначе доста от политиците и известните личности имат биографии, зависи наистина какво харесва.
[/quote

Исках нещо от тук на английски. Спрях се на биографиите или на Рузвелт, Чърчил или Мендела. Сега обаче незнам коя.

# 467
Кое е най-подходящото време за посещение на Великобритания Simple Smile

# 468
Лятото, разбира се ... то всъщност има само два сезона - кратко лято и обичайно гадно време.

# 469
  • Истински се вижда само със сърцето.
Когато си изберете Simple Smile обикновенно юни и юли е най-хубаво времето, дори и май. Но пък сега по Коледа също е красиво, макар и хладно и дъждовно, зависи къде искате да обикаляте.

# 470
Много е красиво по Коледа и ... умирам от студ, ако постоя няколко часа. Simple Smile
Но въпреки това, няма как да не излизам, просто настроението е супер.

# 471
Кое е най-подходящото време за посещение на Великобритания Simple Smile
От май до нова година. Зависи какво ви се прави. Пролет и есен природата е страхотна и цветна, ако ви се обикаля. Ноември и декември има много празници и е интересно. Лятото - то е ясно.

Salsisha, пиши на дядо Коледа да ти донесе топли дрешки, че да се радваш на воля на празника😉 Вие къде сте, че ви е толкова гадно времето? Да не сте някъде по западния бряг?

# 472
В Лондон съм, обаче, каквото и да облека просто ... винаги се прибирам, заради студ, не от умора или друго. Най-непоносимото ми е, когато се появи вятъра, този убийствен, леден вятър, по всяко време на годината, без двата летни месеца.

Тук при 5 градуса ми е по-студено от колкото в България на -5.

# 473
  • UK
Вятърът е кошмар, няма ли вятър, никога не ми е било студено. Пък дъжд и вятър ... Все преминава по някоя буря и ни чадър те спасява, ни качулка, ни нищо.

# 474
Salsisha, ела да видиш какво значи вятър 😂. При нас нали и от двете страни е море, а и ние сме близо до брега не спира. Винаги тем са били по-ниски от Лондон например с по няколко градуса. Лятото като се пържехте на 30гр, тук най-много беше 25. И тоя дъжд, той не спира.

# 475
  • Leeds, UK
Тук при нас у Лийдско същата работа- леден вятър и като почнат ония showers, ужас! Кви са тия зими по 7-8 месеца. Тая година валя сняг края на май. И после сухота и жега 2 месеца. 😁 Трябваше да поливам всеки ден.

# 476
  • срещу двата комина :)))
аз пък от края на септември съм в Лондон и ми е доста по-топло от София Grinning все още си ходя с маратонките и тънкото яке Grinning

# 477
аз пък от края на септември съм в Лондон и ми е доста по-топло от София Grinning все още си ходя с маратонките и тънкото яке Grinning

С тънкото яке?! Ти не си човек! Имаш свръхестествени сили! Аз вече съм и със шал! Joy

# 478
  • Bristol
При вас прехвърча ли сняг вече? При нас прехвръкна, а една сутрин всичко блестеше покрито със слой скреж. Хем се притеснявам в такива дни да не се хлъзна с колелото, хем много ги обичам. Започнах за зимната ваканция дори да мечтая 😁 🎿

# 479
  • срещу двата комина :)))
днес си сложих шал само защото знаех, че ще обикалям повече Grinning но пък задължително съм с шапка, че заради мигрената и малко вятър да ме духне и вече ми отиде деня ...

При вас прехвърча ли сняг вече? При нас прехвръкна, а една сутрин всичко блестеше покрито със слой скреж. Хем се притеснявам в такива дни да не се хлъзна с колелото, хем много ги обичам. Започнах за зимната ваканция дори да мечтая 😁 🎿

няма сняг, аз мразя сняг Grinning

Общи условия

Активация на акаунт