Великобритания - Тема 76 Есенно към Зимно Коледно

• 47 227
  • 729
  •   1
Отговори
# 600

Някой от вас случайно да са му казали, че може да кандидатства за settled in status сега на пилотното? На мен са ми пратили имейл и сега ще разучавам, но искам да питам някой който вече е кандидатствал.

Ронка, пилотното е само за някои сфери - работещите в NHS, студенти, разни подобни, ако си в някоя от избраните за пилотни ти пращат такова писмо-покана да кандидатстваш.

За българи не знам, но две португалки знам, че вече са го направили това, още през ноември. Те са доста глуповати и двете, щом са се справили и ти ще се оправиш. Simple Smile

# 601
  • Bristol
Здравейте, мами в Англия. От два месеца съм на острова и имам следния проблем. Цикълът ми сякаш съвсем полудя, откакто съм тук. Идва и спира когато си иска, а съм на противозачатъчни. Моля, ако някоя от вас е изпитала подобно нещо, да сподели. Предварителна благодаря.
Запиши си час при личния, но най-добре sexual health clinic в района Ви потърси и се консултирай с тях. Аз имах подобен проблем, но без да съм на противозачатъчни и ме сложиха на такива, за да регулират цикъла и продължителността. Сега пък супер осъден стана, да не кажа че направо липсва 😜
https://www.nhs.uk/service-search/sexual-health-information-and- … ocationsearch/734

# 602
  • Bristol
Памперс, тази глазура според теб пече ли се със сладките или се слага след като се опекат? 🤔

# 603
Памперс, тази глазура според теб пече ли се със сладките или се слага след като се опекат? 🤔
Не съм ползвала такава. Като не познавам нещо, следвам дословно рецептата. Ако се престрашиш да ги пробваш, пиши, моля те, как е станало.

Misi, такъв проблем не съм имала. Но пролетта имах 16 дневен цикъл. Записах час за ЛЛ, който ми пусна десетина изследвания от всякакво естество, а сестрата, при която ме прератиха за тях, добави още толкова.
А ако във вашия район се чака много за час за ЛЛ, то тогава се свържи със sexual health clinic.

# 604
Merry, много благодаря. Така и ще направя Blush

# 605

Някой от вас случайно да са му казали, че може да кандидатства за settled in status сега на пилотното? На мен са ми пратили имейл и сега ще разучавам, но искам да питам някой който вече е кандидатствал.

Ронка, пилотното е само за някои сфери - работещите в NHS, студенти, разни подобни, ако си в някоя от избраните за пилотни ти пращат такова писмо-покана да кандидатстваш.

За българи не знам, но две португалки знам, че вече са го направили това, още през ноември. Те са доста глуповати и двете, щом са се справили и ти ще се оправиш. Simple Smile

Пратиха ми днес, имам право да кандидатствам. Обаче сега нали сме в Бг и ще го направя като се върнем. Исках да питам ако някой друг е кандидатсвал или получил писмо, че може, д акаже какво е.

# 606
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ронка ние имаме още няколко месеца докато можем да кандидатстваме, но както пише разбирам че ти трябва само НИН и ако те преценят тогава друг документ.
Ще чакаме да кажеш как става Simple Smile

# 607
  • Пазарджик/Лондон
Аз имам Permanent residence, получих имейл че мога да аплайвам за пилотното само не знам нужно ли е след като имам Permanent residence newsm78.

# 608
  • Истински се вижда само със сърцето.
Нужно е, сега четох, защото няма да важи след 2020 Permanent residence documents will not be a valid proof of residence after 31 December 2020. You will still need to apply for ‘settled status’ to continue living in the UK after June 2021 even if you already have a permanent residence document.

Освен ако междувременно не кандидатствате за гражданство предполагам.

# 609
  • Пазарджик/Лондон
 Илейн, благодаря:).

# 610
  • На острова
И аз сега погледнах линка, но доколкото разбрах ще функционира напълно от Март 2019, не е ли така:

The EU Settlement Scheme will open fully by 30 March 2019.

Иначе ми изглежда доста улеснена процедура, кандидатсва ми се 😄

Илейн, много неприятно, дано си намериш подходящата работа и да си е твоята!

# 611
И аз сега погледнах линка, но доколкото разбрах ще функционира напълно от Март 2019, не е ли така:

The EU Settlement Scheme will open fully by 30 March 2019.

Аз получих имейл, че мога да кандидатствам по пилотния сега.  Ще се опитам да копирам какво са ми написали.

Иначе ми изглежда доста улеснена процедура, кандидатсва ми се 😄

Илейн, много неприятно, дано си намериш подходящата работа и да си е твоята!

# 612
# 613
# 614

Общи условия

Активация на акаунт