Великобритания - Тема 76 Есенно към Зимно Коледно

• 47 321
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, поръчвали ли сте месо онлайн, от някоя ферма? С мъжа ми за поредна година се каним да сушим мезета и този път ми се иска да е с хубаво месо, тези по магазините хич не ми харесват.
Благодаря

# 271
  • Манчестър
Ами то и за наема има опция да се удължава срока ... не виждам никаква разлика.

Доколкото съм запозната при leasehold след време може да си изкупиш цялата собственост.
Има къщи и freehold нашата е такава. При които купуваш къща и земята която и принадлежи.
Може да се консултирате с моргич адвайзор  (има и бг в бг групи), които най-точно ще ви обяснят прилики/разлики, +/-

Ами то няма прилики и  разлики.

Freehold - купуваш къщата и земята

Leasehold - купуваш къщата без земята , плащаш наем за земята. Плюс за всякакви грандиозни промении по къщата, трябва да уведомиш leasehold-a.

Ние сме на leasehold , наема е 75 лири на година, и всяка година ми предлагат да си откупя земята, искат около 2500 лири.....

# 272
  • Манчестър
Момичета, поръчвали ли сте месо онлайн, от някоя ферма? С мъжа ми за поредна година се каним да сушим мезета и този път ми се иска да е с хубаво месо, тези по магазините хич не ми харесват.
Благодаря

Онлаин не и не мисля,че ще рискувам. Аз купувам месо от една местна ферма, при вас няма ли такива?

# 273
Около нас фермите имат и доставка. Повечето са в царевичака на поне 30 минути с кола. Ходихме веднъж в една - в реалния й магазин няма много избор на витрината, но се оказа, че ако се обадиш предварително какво точно искаш ти го колят и отделят. Та само бихме път. Определно бих поръчала оналйн. Особено, ако намеря ферма за зайци. В нашата околия никъде няма.

# 274
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ние последно купихме от фермерски пазар, иначе сме поръчвали от тук телешко https://www.scottbrothersbutchers.co.uk/product/steak-sausages/? … mc_eid=d0b8855116

Памперс ние зайци поръчвахме миналата година, но не помня сайта, иначе съм купувала от месарница но див.

# 275

Памперс ние зайци поръчвахме миналата година, но не помня сайта, иначе съм купувала от месарница но див.
Ако случайно се сетиш, пиши ми, моля те.

# 276

Ако случайно се сетиш, пиши ми, моля те.
Ще попитам ММ утре ако пази мейла с поръчката.

# 277
  • Bristol
Happy Halloween 🦇
Готови ли сте за днешната вечер, запасихте ли се с лакомства 😁

# 278
Добро утро Simple Smile

Ние сме готови, бонбони купени, детето ще костюмирам следобед за парти в музея, остана днес да си направим тиквения фенер и да го добавим към украсата Wink и за първа година довечера ще я водя за бонбони.

# 279
Happy Halloween 🦇
Готови ли сте за днешната вечер, запасихте ли се с лакомства 😁

Запасихме се с лакомства, маски, фенери, организирахме обещаващо парти за децата в съседите - в нас не става, заради малките, с аниматор и украси, както си му е реда, ще видим, какво ще се получи накрая. Миналата година до 12-1 през нощта щъкаха лапета из целия квартал.

# 280
  • на малък остров в океана
Моята дъщеря я е срам сама да обикаля, а и не се разбра с никой от училище, та ще си стои вкъщи. В училище спечели един конкурс за хелоуинска рисунка и наградата беше кофа с лакомства, гримове, фалшива кръв и други щуротии, така че ще се рисуваме следобяд.
Запасихме се с бонбони и близалки. Дано да дойде някой. Около нас само една къща е украсена и не знам дали ще има деца да обикалят.

# 281
Ужасия и около нас малко къщи имат украса, но миналата година минаха много деца. Тук не украсяват както в Щатите и Канада. Виж за бонфаяр найт от седмица пробват фоерверките  Joy

# 282
На нашата улица никой няма украса. Миналата година дойдоха само двете съседчета от къщата на ъгъла. Най-много те да минат и тази година. Имаме едно шкафче с лакомства - ще се намери нещо да ги почерпим.

В училище утре ще имат хелоуинска дискотека след часовете. Имахме други планове и изпуснахме в неделя организираното събитие в старото кмество за празника. Масово вече при нас се правят организирани празници и все по-малко деца обикалят. Нещо, което ми допада.
 Не го тача много този Хелоуин. По-скоро с нетърпение чакам Бонфайъра и 11.11. Гледам днес едната стена в салона в училище украсена цялата в макове, правени от децата❤

# 283
Mиналата година видях абсолютно виртуозно изрязани тикви. Нямам търпение да видя как ще се представи махалата довечера. Украсените къщи засега не са много, но очаквам по тъмно да са повече.

# 284
И ние се гласим за първи път малката да обикаля с баща си.  Инструктирах ги да обиколят само съседите, 4-5 къщи и да се прибират, само къщи където знаем че има деца. Миналата година имаше повече, които бяха украсили, ще видим дали ще извадят украсите по-късно. Аз пък за първи път сложих нещо на прозореца. Нямахме украса преди, обаче са идвали доста деца.

Общи условия

Активация на акаунт