Великобритания - Тема 76 Есенно към Зимно Коледно

• 47 323
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
  • Истински се вижда само със сърцето.
Памперс от тук сме били поръчвали зайците Simple Smile сетих се да попитам днес Хахха https://www.frenchclick.co.uk/c-72-rabbit.aspx?sortby=0&dir= … &res=#results

# 301
  • Bristol
Happy thoughts, гледат обикновено да организират зарята през почивен ден да е, а не точно на датата. Горе, долу такива са цените. Става като панаир. Но напоследък заради затегнато health and safety държат публиката доста далеч от огъня и зарята и като усещане вече не е това, което беше.

Pampers, от Амазон търся, има най различни варианти с различни селекции. Виж на теб кое би ти допаднало. Аз взех този с кафе и този с чай. За децата също има интересни не шоколадови календари Wink

# 302
Pampers, от Амазон търся, има най различни варианти с различни селекции. Виж на теб кое би ти допаднало. Аз взех този с кафе и този с чай. За децата също има интересни не шоколадови календари Wink

Благодаря! Този с чая страхотно пасва на тукашните ни баба и дядо, тъкмо върви по 2 бр. Simple Smile

# 303
Като сме подхванали Коледа, аз да кажа, че вече започнах с украсата. Елхата е почти готова, после остава останалата украса по къщата. Тая година върви бавно, ама имам помощник, който иска тя да слага топките на елхата, после ги маха и айде пак. А и беба иска да я нося и не ми е удобно с една ръка. Но до утре сме украсили 😁😁.
Пс Знам коя дата сме, просто нямах търпение вече. А и нали сме в началото на декември в България, така поне ще си се радваме на нашата си украса по-дълго.

# 304
Няма лошо, аз от август съм почнала коледните неща, тази година всички ще са с ръчно изработени подаръци, нямам пари за магазините, нито идеи Simple Smile Чорапчетата са готови, сега съм почнала едни филцови сърца за момичетата в градината на малката. До декември, все трябва да съм приключила Simple Smile Повечето магазини гледам са изложили коледните продукти, едвам дочакаха да започне ноември.
Днес ли бяха фойерверките? Доста слабо се чува при нас.

# 305
Veggie, супер! И аз така искам, но нямам време. Тази година само учителките на детето ще намажат по един плетен гердан. От сега ги почнах, че до ваканцията да са готови😂

Не навсякъде празнуват днес. Има празненства, насрочени и за утре, и на самия 5ти.

# 306
За първи път ме е яд на фоерверките тази година, от една къща на съседната улица (дели ни една градинка) маса фоерверки паднаха върху зимната градина, плюс две се удариха в прозорците, добре че не бяхме на двора по това време. Не знам те ли не могат да ги изстрелват, вятъра ли беше виновен, но страшно необмислено. Надявам се утре да нямаме същия проблем.

# 307
Започват да ме дразнят с тия скапани бомбички от сега, а още повече ме дразнят виковете на пияндурниците по улиците и истеричния, женски, пиянски смях и писъци и хвърлянето на бутилки и какво ли не.

# 308
Започват да ме дразнят с тия скапани бомбички от сега, а още повече ме дразнят виковете на пияндурниците по улиците и истеричния, женски, пиянски смях и писъци и хвърлянето на бутилки и какво ли не.

Слава богу поне пияници няма наоколо Simple Smile

# 309
Оф, по цели стада минават през половин час.

# 310
Дано бебетата поне не ги отразяват и да си спинкат Simple Smile

# 311
Дано бебетата поне не ги отразяват и да си спинкат Simple Smile

Едното не, но другото постоянно се кокори да види от къде идва шум, за това ме дразнят.

# 312
  • UK
Аз няколко дни не ми ся отварящи бг мама или поне зареждаше 100 часа 🤔😣
И при нас, тази година гръмнаха 2 пъти и това беше.  Даже мм отбеляза, че около нас пък и никой съсед не гръмна. Викам,.тоооо наоколо все баби, никоя не се е въоръжила и с ракети 😂
И аз смятам до вадя елхата направо нямам търпение вече. Имаме си нов член у дома малко котенце та представям си и елхата как ще оцелява 😂
От 2те му каки горкото скоро ще забрави и да ходи😂 все е в ръцете на някоя 😋😂

# 313
Горкото, с толкова малки деца...дано не ги издере. Децата не осъзнават, но доста мъчат животинките.

# 314
  • София
Момичета, благодаря за съветите, чудесно си изкарахме снощи с децата - огънят беше прекрасен, огромен и наистина отдалеч можеше да се види, зарята беше прекрасна!
Опитах да кача снимки, но не зная защо не се получава...
И при нас още на на 31 октомври свалиха всичко хелоинско и сложиха коледните артикули и всеки ден стават все повече - на мен ми харесва:grinning:
Огледах се за изкуствена коледна елха 7ft, но те започват от 80 паунда, а са с  много рехави клонки. Предложих мимоходом на съпружието идея за истниска елха, ама според него ако я сложим първите дни на декември, както поддържам жега у дома - не игличките, но и клончетата ще изпадат, да не говорим, че двата котарака са свикнали на изкуствена елха и ежегодно смятат, че това е специален център за забавления за котки и усърдно се катерят и свалят ежедневно украсата, полягват си на клончетата, играят на криеница пак там:grinning:
Вие каква елха слагате - естествена или изкуствена? Ако някой може да препоръча кичеста изкуствена елха на сносна цена ще се радвам да сподели!

Общи условия

Активация на акаунт