Великобритания - Тема 76 Есенно към Зимно Коледно

• 47 242
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ронка каниш ни за компания а  Laughing

# 556
  • UK
Аз ползвах доста време за дъщеря ми на Childs Farm продуктите в Boots ги има, страхотни са, дори и сега продължава да ползва за след басеин шампоана/душ гела им, че косата и е разкошна след измиване с него Simple Smile  Иначе от няколко години, т.е. от както стана на 10 някъде, си ползва продукти за възрастни, обикновено взимам на Herbal Essences шампоан и балсам, от тези новите без силикони, парабени и прочее, много съм доволна, аз също ги ползвам. На Lush ползваме само bath bombs. М/удругото, правят интересни bday parties там, за който има кифла по душа като моята щерка Grinning
За лаптопите/компютрите - повечето пъти  сме купували от Currys, гледаме нещо интересно ако има на промоция в параметрите, които ни трябват. Обикновено има добри неща.

# 557
Магазините на Lush ги заобикалям отдалече, направо свят ми се завива от миризмите. Веднъж се наложи да вляза и да купя подарък за приятелка, тя им е фенка, не знам как не се задуших докато избера, платя и изляза. Иначе са веган и вегетариански, което ме радва.
Готови ли сте с подаръците за Коледа?

# 558
  • София
Все още не сме се спряли на параметри за лаптоп, но след като ги уточним ще следим оферти в амазон и къри.
Благодаря за насоките.

# 559
  • На острова
И от мен един глас за Child’s Farm 😍, също и за Burt's Bees 😍 Ползвам ги за батко/бебе.

Днес имах ужасно изтощителен разговор с колега, енергиен вампир, дето е решил че ще ми се качва на главата и ще ми играе игрички. Ама не е познал, свиках среща с него, шефката ми и HR мениджъра, та дано се кротне малко.

Почти съм готова с подаръците (края на Ноември, мн съм доволна), а и нямам търпение да извадя елхата събота и да украся 🎄🎅🏼, вие?

# 560
Готови ли сте с подаръците за Коледа?

Отдавна. С такова нетърпение чакам събота да стартираме с елфа, на 6ти да украсим елхата и да опаковам подаръците да ги сложа под нея (без тези, които са от дядо Коледа и помежду ни за размяна) Gift Heart
От един магазин втора употреба си купих сценката на Рождество изплетена много красиво и ще я сложа на камината. Само един работен ден и още няколко часа.......

# 561
  • Истински се вижда само със сърцето.
Още не сме поръчали подаръците ние, но така или иначе нищо няма да сложа под елхата до последно Simple Smile
Украсата ще я сложим може би в неделя.

# 562
Ние вече украсихме елхата, малката по цял ден ходи и разглобява коледните топки, сега всички са качени горе, силна концентрация около върха 😆
Чакам последните подаръци да пристигнат и съм готова Simple Smile Вече ми е декемврийско.

# 563
Здравейте, момичета! Натрисам се жестоко в темата ви, не живея на Острова, но имам нужда от помощ, а Гугълчо не помага. Кои са другите магазини тип Буутс, най-вече що се касае до козметика, защото с гугъл не откривам.
Поръчвам си често от Буутс, но се замислих дали няма друг като него, за да следя по-добри оферти.
Много благодаря на който реши да се отзове на въпроса ми. Хубав ден от снежна и студена София!

# 564
  • След завоя в дясно
Здравейте, момичета! Натрисам се жестоко в темата ви, не живея на Острова, но имам нужда от помощ, а Гугълчо не помага. Кои са другите магазини тип Буутс, най-вече що се касае до козметика, защото с гугъл не откривам.
Поръчвам си често от Буутс, но се замислих дали няма друг като него, за да следя по-добри оферти.
Много благодаря на който реши да се отзове на въпроса ми. Хубав ден от снежна и студена София!
https://www.superdrug.com/

# 565
  • UK
Да, Superdrug е друга опция. Аз също бих препоръчала и http://www.allbeauty.com/gb/en/ за онлайн магазин. Страхотни са им намаленията и има тоооолкова много избор на продукти Grinning

# 566
  • Bristol
В Дебенхамс имат хубава маркова козметика и можеш да попаднеш на добри намаления
https://www.debenhams.com/beauty/

# 567
Много ви благодаря! Хубав уикенд 🙂

# 568
Поздрави от снежна България 😁. Пътят 2 дни с двете мина супер, не мога да се оплача. В Лондон до летището отсядаме в един бед и брекфаст, супер доволна съм, вече за трета година сме там, ако някой се интересува, ще ви кажа повече.

# 569
Здравейте, английски момичета. Предстои ми преглед при невролог, освен обичайните тестове, в какво друго се състои прегледът. Доплер и ЕМГ невролог ли извършва или друг специалист. Ще съм благодарна за насоките, тъй като за първи път съм на такъв преглед. Хубав ден

Общи условия

Активация на акаунт