VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 463
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 2 835
От всичко  най-грозно ми се е струвало да стоят хората и в момента, в който някой излезе другите да започнат да говорят за него.
Много ми падна в очите Божана.

# 2 836
"Поета,писателя,младият", който спи с баба си и е бил изкушаван в миналото от плътските удоволствия ми е дори по-противен от Гала!!!

# 2 837
Кой спи с баба си? Joy

# 2 838
И аз хванах малко от Гала. Щеше да се разтопи милата, все едно е на 13. Той я нарича "коте", тя му вика "пиленце". Тук и аз се просълзих. Включиха го пряко, Пилето пита: "не знам как съм, дано изглеждам добре", Котето го успокоява: "знаем каква е светлината там, а и аз знам как си изглеждаш, добре си". Ма как да не пуснеш още една сълза. Няма ли кой да им обясни, че козелът си изглежда като козел и на свещ, и на прожектор?

# 2 839

Добре, де, как трябва да се държат двама човека, които са 24 часа заедно в стая 4*5 метра? Да си крещят, да не си говорят?
Мисля, че начинът, по който се държат в тази стая, е цивилизован и нормален, и не означава, че някой с нещо е предал принципите си или променил мнението си. Кулагин не напада, не подмята, не дразни, говори нормално, защо да не говориш с него? Ако и в къщата не провокираше, всички щяха да общуват с него, така както в момента Божана. Тя се държи както обикновено.

Защо ли? Може би, защото и него не нападат, не дразнят, не иронизират..Никой не го гледа с насмешка...Да,бе,защо ли?

А досега какво и пречеше на Божана да се държи нормално? И не вярвам на хора,които все едно са яке с две лица. Мерси съм. Ако изобщо някой може да  промени първото ми впечатление за него си,то трябва да е нещо повече от обсъждане на хората зад гърба им и уж нормален разговор... ахам.

# 2 840
Оф Стефан Галкин удари дъното. Пуснаха го да и предложи, а той не му стиска милия. hahaha

# 2 841
Честно да ви кажа, много по интересна ми е сюжетната линия Мира педофила. Гала е жена на възраст все пак, никак не и подхожда да се държи като разгонена тийн.

# 2 842
Наско на колко беше - около 20? Изглежда, че харесва жени, които са поне двойно по-възрастни. Не проявява никакъв интерес към Рози, Диона, Лора ...
В един момент ми се стори, че Ричард харесва Рози, но той после заяви, че няма да се занимава с любов, докато не стане милионер...

# 2 843
Лошо няма да харесваш каки. Има си и такъв тип мъже. Но...лели...Не ми е секси нещо работата.. Ами тя може и майка да му е

# 2 844
Лошо няма да харесваш каки. Има си и такъв тип мъже. Но...лели...Не ми е секси нещо работата.. Ами тя може и майка да му е
Преспокойно, и на вид и на години.

# 2 845
  • Sofia
В "На кафе" няма ли да идват изгонените/напусналите от ВБ?

# 2 846
На мен до тук най-интересно ми е това, че сезонът е фиаско. Мисля, че екипът на предаването много добре го съзнава, въпреки че се опитват да държат фронта.

Не знам дали се опитват да държат фронта, но хич не им се получава. По-хаотичен е неорганизиран сезон не съм гледала до сега. Дали монтажистите нещо не се справят с монтажите и се получава мазало или си е така по принцип не знам, но нещо не ми е както трябва
А снощния епизод за мен си беше опипване на почвата. Пуснаха го нарочно без скандали, само с мисии, за да видят как се приема. И, като видяха, че хората умират от скука тази вечер или най-късно в понеделник пак ще върнат скандалите и интригите. Като цяло много слаб сценарий тази година. Безкрайно разочарована съм. Щом стигнаха до идеи от зрителите, значи наистина сценаристите са за смяна. Много са се изчерпали в годините

# 2 847
Наско на колко беше - около 20? Изглежда, че харесва жени, които са поне двойно по-възрастни. Не проявява никакъв интерес към Рози, Диона, Лора ...
В един момент ми се стори, че Ричард харесва Рози, но той после заяви, че няма да се занимава с любов, докато не стане милионер...

Според мен Насето трябваше да обърне внимание на Лорчето. Тя е идеална за него. И двамата са стрелци, и двамата са певци, и двамата са свободни, тя е по-голяма от него, но не прекалено. Перфектни са.

До ВБ - да вземете да му подшушнете нещо на момчето. Той сам си каза, че има нужда от леко побутване в такива ситуации. Вземете измислете някоя обща мисия, пък току виж станем свидетели на пламването на нова любов

# 2 848
В "На кафе" няма ли да идват изгонените/напусналите от ВБ?

Ами то няма. Нора баща и я изкара насила за косата от медийното пространство. Яна излезе да си гледа децата. Ванко не става за показване по Нова. Другите са още вътре.

# 2 849
И аз точно потърсих интервюта, а попадам на други неща: http://www.-spam093-/567677/%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D0%B4 … %B8-%D0%BC%D0%B0/
Дали е фалшива новина?

Общи условия

Активация на акаунт