VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 472
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 2 895
  • Sunshine state
Епизодът и на мен ми беше скучен с малки изключения - много се изкефих как показаха на Мира, че въпреки напъните й да бъде бяла,добра и свръх набожна, хората са я надушили и не я харесват. Не ти се получава, Мирче. Wink
Веско и той изфирясал, виждам. Наслада за окото. Joy Вальо все пак си постигна своето. ББ е много притиснат тази година - всеки си го прекъсва както си иска, поставят се условия, абе и него луда калинка го направиха и така трябва! Аман все на нас да ни хрърлят прах в очите с измислици.
Дано днешния епизод е по-интересен.

# 2 896
  • София
Защо ? Жена като Божана тип "мъжкарана" няма шансове с мъж като Петко, който може да има всяка.
Просто не мога да си го представя,че и подобни са му тип...
Чак пък да има всяка... Виж, че тук в темата никоя не го харесва.  Laughing

# 2 897
  • Бургас
Разсмиваш ме!Току що пак го направи.Няма обърканост....поне не и от моя страна.
Както вече ти написах,плюй си който искаш,но не и в цитати до мен.
Успокой се!
Ето,даже и не цитирам отговора си до теб.Вземи пример,Арт-Деко

# 2 898
Защо ? Жена като Божана тип "мъжкарана" няма шансове с мъж като Петко, който може да има всяка.
Просто не мога да си го представя,че и подобни са му тип...
Чак пък да има всяка... Виж, че тук в темата никоя не го харесва.  Laughing
Е, не всяка харесва груби, грозни и стари мутри.

# 2 899
  • София
Разсмиваш ме!Току що пак го направи.Няма обърканост....поне не и от моя страна.
Както вече ти написах,плюй си който искаш,но не и в цитати до мен.
Успокой се!
Ето,даже и не цитирам отговора си до теб.Вземи пример,Арт-Деко
Вече се успокоих напълно, след като така съм ти равеселила деня... Stuck Out Tongue Winking Eye

Имам чувството, че си напълно объркана... цитираме, за да покажем какво коментираме, а не адресираме /в случая обаче, точно това правя! Wink/... още повече ме изненада... Joy

# 2 900
Аз се замислих за Ваня, прекалена ми идва нейната святост.....Да и дадат един ореол да си нахлупи...
Хареса ми как Ева отигра ситуацията, с непукизъм.

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 14:31 от Lemy

# 2 901
Аз друго се чудя - големи жени, постигнали нещо в кариерен аспект, а за няма и месец що драми и сълзи - Мира и Божана визирам специално.
Весо Плачката и той много лабилен се представи, не виждам как се е явявал на кастинги, как работи за ролите си, като гимназист ми беше емоционално.

# 2 902
  • София
Ама те нищо кой знае какво не казаха, че била неискрена и си играе игри. Ма за какво е там Мира, нали да играе играта. А искрен с всички в такава среда е абсурд да бъдеш. Ма то трябва малко акъл да помисли Мира, вместо да реве като, че Бог знае какво е станало.

# 2 903
  • София
Е, не всяка харесва груби, грозни и стари мутри.
И слава Богу!

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 14:54 от Reinа

# 2 904
Петко е много хитра лисица и няма да си позволи да се види как се сваля с някоя - животът му е пълен с лесни хубавици и знае как да отиграва когато го свалят.

# 2 905
Сега прочетох, че Божана е само на 28 години. Чичо Петко трябва да е поласкан, че тя го харесва.

# 2 906
  • София
Петко е много хитра лисица и няма да си позволи да се види как се сваля с някоя - животът му е пълен с лесни хубавици и знае как да отиграва когато го свалят.
Разбира се, че е така. Peace Просто коментираме изказването, че може да има всяка.

# 2 907
Разбира се, че е така. Peace Просто коментираме изказването, че може да има всяка.
Протестирам. Аз няма да му се дам.

# 2 908
  • в резерват
Имам въпрос към момичетата, следящи коментариите и във Фейсбук, какви са настроенията там към Мира Добрева?

# 2 909
Учудвам се на мненията, че Ева излязла "суха" и че е проявила хладнокръвие или непукизъм. Тя измисли някаква ужасно плоска глупост и доста се злепостави, не с думите по адрес на Мира, а точно реакцията след излъчването им. Имаше притеснена физиономия и буквално се чудеше как да се извие, за да продължат да са си "дружки" - това не е непукизъм (ЗА МЕН!).
Хем обяснява на Миричка, че не може да се харесаш на всеки, хем самата тя действа точно в посока да се хареса/оневини/извини. Не мога да възприема това поведение като готино. А и не понасям някой да използва обръщения "скъпа моя/мила" и т.н. по този крайно лицемерен начин.

Иначе, смятам, че има точна преценка за много хора и ситуации вътре. Но ако беше казала "да, съжалявам, така мисля/такова впечатление си ми направила" и край. А не "аз знаех, че ме снимаха (ми то всички ги снимат бе, мила) и исках да кажа нещо, за да съм интересна" - чик-чирик, децата в детската градина са по-изобретателни от нея.

Общи условия

Активация на акаунт