VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 341
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 3 315
  • София
[video][/video]Joy Направих теста
-средно/ екстраверт,на границата с интраверт
-средно/тревожност/нервност
-нула/лъжа

За лудост има ли тест Joy
Дай, моля те, линк, да видя дали е същия,който правих аз.

# 3 316
# 3 317
Тайна,явно сме решавали различни.
При моя такива пояснения няма.
Пише- високо/средно/ниско ниво на интровертност/ екстравертност и т.н

Аз хванах първия,който ми се мерна.

http://ydara.com/index.php?option=com_content&view=article&a … 02&Itemid=205

# 3 318
  • София
Затова исках да видя и направя и твоя.

# 3 319
Редактирах.

# 3 320
  • София

Аз хванах първия,който ми се мерна.

http://ydara.com/index.php?option=com_content&view=article&a … 02&Itemid=205
Благодаря ти! Аз този правих.
http://naskoart.com/eBooks/Psihotestove/Aizenk.htm

# 3 321
Остава да ни светне някой по-просветен кой е по- истински. Макар, като се зачитам са на един и същи принцип. Или поне така мисля.

# 3 322
  • София
Ани Владимирова, като истинска психоложка, да вземе да обясни, защо когато обясняваше дали да се върнат в къщата, така кършеше пръсти?

# 3 323
Meжду другото Диона гримира ужасно Розмари.
Наистина ужасно. Умниците  обаче и в този момент решиха да са против Кулагин. Не ми е ясно как на бялото можеш да кажеш черно?

# 3 324
От Петко очаквах всякакви простотии и изобщо не съм изненадана. Папи обаче ме разочарова, мислех го за по-интелигентен. Whistling
Така нареченото Папи още в черешката на тортата даде заявка за кухо, надуто и студено нещо.

# 3 325
  • Сф
Ани Владимирова, като истинска психоложка, да вземе да обясни, защо когато обясняваше дали да се върнат в къщата, така кършеше пръсти?
И на мен ми направи впечатление.Страшно неуверено държание има тази жена като цяло.Не бих я избрала за психолог.
Явно е от тези , записали психология, за да решат собствени проблеми.А докато анализираше преди това, направо имах чувството, че ако в студиото пукне балон ,ще подскочи до небесата тая женица.
Безкрайно неуверена.Що така??

# 3 326
  • Испания
ДобрЮтро!

Усмихнат ден и "да се държим по цивилен начин" /по призива на Константин/!

# 3 327
И на мен ми направи впечатление.Страшно неуверено държание има тази жена като цяло.Не бих я избрала за психолог.
Явно е от тези , записали психология, за да решат собствени проблеми.А докато анализираше преди това, направо имах чувството, че ако в студиото пукне балон ,ще подскочи до небесата тая женица.
Безкрайно неуверена.Що така??

Психолозите са хора все пак

спомням си, че имаше статистика, че най-много самоубийства има сред психиатри и зъболекари...

# 3 328
От Петко очаквах всякакви простотии и изобщо не съм изненадана. Папи обаче ме разочарова, мислех го за по-интелигентен. Whistling
Така нареченото Папи още в черешката на тортата даде заявка за кухо, надуто и студено нещо.

# 3 329
Аз ще се върна няколко дни назад, за да коментирам една мисия от окото на зрителите и по-точно тази на Божана, която се изразяваше в това да съсипва храната. Недоумявам как е възможно от формата да позволяват подобни малоумни идеи да намират почва в национален ефир, пред очите на цяла България, в това число и на подрастващи.  Ненормално и напълно недопустимо е под каквато и да било форма да се толерира подиграване и поругаване  храна, още повече от човек, който се занимава с нейното приготвяне.  Много е грозно това.

Общи условия

Активация на акаунт