На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 19

• 114 447
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
lana76, и аз това имах предвид. Всеки има различен вкус. Много е трудно друг да прецени за теб или мен кое би било ОК като вкусови качества. Но пак казвам, тази цена е малко съмнителна по отношение съдържанието на маслото в тенекията.
Скрит текст:
Не се притеснявай за поста. Разбрахме се.

Омикрон, колко е спешно и за кой град? В момента има много пътуващи - ако може да се избегне препращането после, по-добре. Ако те устройва Варна, към края на месеца, насреща съм.

# 556
  • Пловдив
Скрит текст:
Ей такива са последните буркани, които купувах 2% сол, 28%-троен концентрат, бяха 9 лири на борсата, ама станаха на лютеничка преди 3 седмици и сега са пълни с компот от грозде.

Зехтин купувам на Комили- супер свестен ми е, и не сменям марката, защото мисля, че това е моят вкус.

https://urun.n11.com/zeytin-yagi/komili-sizma-zeytinyagi-2-lt-P112181348

ей такъв!

# 557
  • гр. Бургас
rosi158,аз използвам олиото на Besler-и за фритюрника,и за готвене-нормално е,добро е.
Артемида, благодаря ти!

# 558
  • Варна
А аз, както наскоро споделих, ползвах зехтина с марка Kipa и доста ни допадаше. Обаче вече го няма, а свършват и запасите, та ще трябва да търся нов "фаворит". Преди време така бяхме харесали зехтина на Sirma, но и той изчезна и минахме на горния.
Сега предстои да отворя тенекия олио на Komili... Останала съм с впечатление, че е от добрите марки. Може да дам шанс и на зехтина, щом го харесвате, makak. Надявам се да не е горчив и да се усеща маслиновия аромат.

Миналата година с приятелка разделихме тенекия лешниково олио. Добро е, леко, няма ясно изразен вкус и аромат като зехтините. В това отношение е по-"незабележимо" и от доброто слънчогледовото олио и уж е много полезно. На следваща промоция може пак да взема. Купихме от показаното, но има и на други марки.

Някой ползвал ли е царевично? Отзиви?

Омикрон, ако друг не се обади за по-рано и моята "визитка" те устройва, пиши.

# 559
Споделете някакъв ефикасен крем за акне? Купих от Гърция един с някакъв пероксид нещо си, ама то чудо станах. Пъпка до пъпка.Зарязах го. Още ми избиха от него. Ако някой си е купил нещо действащо да казва бързо!

# 560
  • Пловдив
Не е крем, но съм купувала за други хора това
AKNETRENT 20 MG YUMUŞAK JELATİN 30 KAPSÜL

аналог е на това в бг. РОАКУТАН КАПС. 20 МГ. * 30
питах, имало голям ефект, но мисля все пак, че при всеки е различно!

# 561
  • Пловдив
И ние вече втори път сме на зехтин Комили Simple Smile определено ни допада! +1 глас за него Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 12:34 от KRASI1982

# 562
  • Varna
С Комили и ние почнахме навремето.
Питахме в Одрин кой зехтин е най-добрият за тях и ни казаха Комили.
Обаче, ако видя зехтин който е произведен в Айвалък или на остров Джунда, колкото и
да е скъп.... си взимам поне един литър, ей, така да си квася устата. Остана ми вкуса от него.
Когато купувахме преди време от остров Джунда, купувахме от двата най скъпи вида.
Този най-скъпият беше тежък. Не, че не ми хареса обаче тежък бе. Но тези които бяха
на малко по поносима цена и до сега все ги споменавам.
Преди няколко години по Дискавъри гледах едно предаване в което говореха за най-добрите
и скъпи зехтини. Очаквах, да споменат Испания, Италия, Гърция. То се оказа.....Айвалък и Джунда адасъ.
Добре, че случайно попаднахме на острова, че да си вземем.
Купували сме и други марки зехтини от Турция, като сме джиткали по пътищата. Ами хубави са и вкусни.
Непознати марки за нас, ама как да са познати, като не се внася и ако се внася, едва ли ще внесат такива.

Иначе наскоро купих една бутилка зехтин от тука, че много я хвалеше шеф Токев по телевизУра.
Е, няма такъв горчилак бе, няма. А скъп ooooh!

# 563
Направо се чудя как ги купувате тези кутии от 5л зехтин от 50лири! Вътре кой знае какво има! Хубавия зехтин е около 30 лири/л. Визирам Комили че по спомен май за толкова го взехме последния път.

# 564
  • Варна
Пантофке, май малцина са тези, които купуват точно на такава цена зехтин. Може би новобранците, които тепърва се ориентират или хората, за които определящо е да е евтино. Аз трудно се прежалих от складовете прах, шампоан и хартии да купувам (макар пак да предпочитам магазините и борсите да са ми краен вариант), какво остава нещо за ядене, и то на такава смешна цена. Като баклавата за 15 лири. Ми, няма да си купя, ако не мога да си позволя другото, но такива неща не смея.

Момичета, явно Komili ще е следващият за проба. Пък надявам се и на нас да се хареса. Благодаря за препоръките.

Делте, Токев ще хвали, като са му платили.
Аз бях приятно изненадана от един гръцки, който купих от Кауфланд на -50% кампания. Беше около 10 лв., значи иначе е около 20. Много ни хареса, но някак на постоянната цена ми иде скъп, а със салатите върви бързо. Обаче ще го дебна.

# 565
  • до едно тепе
Зехтин Кристал взех аз лятото. 2 литра бяха към 65лири. Пробвахме го и ни хареса. Сега си взех 3л тенекийка за 106 лири.Имаше 2 вида. На единия пишеше, че е с по- богат аромат и вкус и не посмях да го взема, защото не понасям силен аромат на маслини.
Едно друго нещо много ни хареса. Случайно го грабнах от един от складовете на борсата. Лешников крем. Пише че няма палмово масло вътре. На палачинки много го харесаха децата.

# 566
  • Пловдив
До сега сме ходили на петъчния пазар само рано, някой знае ли кога започват да се разтурват сергиите?

# 567
Ще се прибирам към бг и ще спрем в Айвалък  ,където има магазин за зехтин.Някой ако е купувал такъв може ли да ми каже какъв да си купя(на турски да гледам).Искам да не е много дилен и да не променя вкуса на салати?

# 568
  • Варна
pospalancho, подсети ме за тази марка лешникови кремове. Пробвани и одобрени от домочадието. Чистия лешников го взехме първия път в едно ню-ню бурканче, като бонус към този с какао. Разкошни са всички. Цената ми се губи в момента, последно купувах миналия месец. Предвид курса на лирата, не са толкова скъпи, колкото бяха преди. В ценовия клас на Нутела са, мисля.
Колко струваше показаният и за какъв грамаж?

Скрит текст:
Като гледам как грижливо е обрано бурканчето, видно е, че се е харесал много.

# 569
  • Пловдив
SobSobSob
Празничките ми бурканчета

Общи условия

Активация на акаунт