На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 19

• 114 579
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Varna
merilyn monroe,
Беше удоволствие да те чета! Изчерпателно, точно, ясно.
Ако не бях ходила десетки пъти в Одрин,  твоето упътване щеше
да ми свърши отлична работа.
Моля се достатъчно хора да го прочетат, защото и друг път е имало
такива постове, но явно не се четат. А тези постове са достатъчно големи
и вадят очите.

Още веднъж, благодаря за написаното и се радвам, че ти е харесал
Едирне Палас. bouquet

# 316
  • до едно тепе
Ако купувате риба от рибния пазар, гледайте това да се случи до обяд!!!!
До тогава горе-долу има пресна риба после е късмет
Като ви я слагат- посочвайте си вие рибите, които искате- не ги оставяйте да ви ги избират.
И до обяд както се разбрахме!
Потвърждаваш мислите ми. Предния път минахме от там към 11 и рибата беше в лед, но вече бях напълнила хладилната чанта със сирене. Сега бяхме с друга компания, тръгнахме по- късно и оставихме центъра за накрая и чантата празна. Тяхната пъстърва е ОК, но я взеха от другата сергия. Таааа грешката си е моя. Ако децата все пак харесат лаврака може да попремисля до следващия път. Wink

# 317
Sevgito : Kак е PALAMUT BALIK на Бг. че нещо не се сещам а и google не върши работа Simple Smile

# 318
При тази посещаемост от туристи - купувачи няма как да не се ориентират към по-дълго работно време. Търсенето определя предлагането. Декември мин.г.си купихме чанти в 10 вечерта от малко магазинче - семейство бяха продавачите.

не заради туристи
просто такава им е работното време..
еснафа обича да си работи далго време..

хранителените -мигрос, бим а101 шок са до 21:00

моловете до 22:00

а другите в сокака имат опция до 00:00 но след към 22:00 свалят кепенка
След това продалжават вътре (броят, чистят, зареждат и т.н.) няма спане, няма почивка..
на другия ден трябва на няма следи от предишния!!
също така и през  weekenda са отворени..

Бг еснафа има мн. дасе учи от комшията..  Simple Smile

# 319
Някой ако ходи скоро в Турция, дали ще е удобно да ми вземе лекарства от там? Ще си платя предварително. Ако някой иска да свърши това  да ми пише на ЛС. Благодаря!

# 320
  • Пловдив
Sevgito : Kак е PALAMUT BALIK на Бг. че нещо не се сещам а и google не върши работа Simple Smile

ПАЛАМУД:fish:

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 11:03 от makak

# 321
здравейте
 обръщам се към по запознатите тъй като съм ходила в Одрин само веднъж. Има ли магазин за якета от естествена кожа и къде се намира .Благодаря
И аз съм начинаеща но Derimod е магазин за стоки от естествена кожа.

# 322
здравейте
 обръщам се към по запознатите тъй като съм ходила в Одрин само веднъж. Има ли магазин за якета от естествена кожа и къде се намира .Благодаря
И аз съм начинаеща но Derimod е магазин за стоки от естествена кожа.

boyner
derimod
us polo assn
сещам се за тях..

# 323
Здравейте!
Има ли някой представа, дали в Одрин мога да закупя някъде грил плоча за гьозлеме ?
Виждали ли сте в някой магазин и ако да, може ли да ме ориентирате в кой?
Благодаря!

# 324
marilyn monroe, Браво на теб. Пълна и доста изчерпателна информация. И аз ходих в Одрин 24 и 25,09 и не останах доволен от аутлета Марги. Но от Ераста съм очарован и го препоръчвам на всеки. Хубав и голям МОЛ, с голямо разнообразие от магазини, които са пълни със стока (в този момент есенна).

# 325
  • Nesebar
Здравейте искам да питам може ли да се изнасят сега пилета кашкавал сирене има проблем на границата

# 326
Забранени са месните и млечните, на риск може да се внесе, но може и да бъдат конфискувани. Ако си с кола- рискът е твой, последствията - също,ако си с автобус и др. хора- рискуваш да пострадат всички, които също са решили да пренасят.

# 327
  • Варна
marilyn monroe, поздравления за изчерпателния пост, който, надявам се, ще е полезен за начинаещите, стига да четат. Защото, както каза и Делта, реално информацията се повтаря постоянно, но ако няма кой да я потърси, полза никаква. Дано е удовлетворяващ и за мамите, които го чакаха, въпреки липсата на конкретизация за бебешките магазини и стоки.

Няма да се съглася с казаното за Мигрос (респективно Кипа), защото промоциите там са доста добри. И въпреки слабостта ми към магазин Шок (съответно подобните Бим и А-101), място за сравнение между веригите няма. Просто разнообразието и асортиментът са несравними. Бизим още не сме го уважили.

Добре е да уточниш на какъв курс "приемат лева навсякъде" (което никога не е отричано), за да няма неприятно изненадани.

Моля, бъди по-конкретна за препоръчаната бюрекчийница.

Най-важното е, че сте доволни, с пълен багажник и че сте се прибрали живи и здрави.

# 328
Здравейте!

Преди месец на касата в Кипа ми дадоха карта. Бихте ли споделили освен упоменати промоции с картата (видях само 1 табелка в магазина с тази карта) какви други предимства носи? Събират ли се някакви точки, калкулират ли в суми и прочее? Дадоха ми и нещо като информация за картата, но е на турски език. Моята не е издадена в Одрин, но разбирам, че важи за вс. магазини от веригата.

# 329
  • Бургас
Елинор, върни се 2-3 страници назад, подробно са коментирани картите.

Общи условия

Активация на акаунт