На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 19

• 114 549
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте!Някой да знае актуални цени на горивата в Одрин?

# 391
  • у нас
На предните страници има, от тези дни.

# 392
  • Някъде в Европа...
KRASI,кампанията на Derimod е до 31.10.2018г. и пише-старото яке донесете и вземете изгодно намаление.Ако новозакупеното Ви яке е на цена 600-999ТЛ-намалението е 250ТЛ,ако е 1000-1499ТЛ-съответно намалението е 300ТЛ,ако е 1500-1999ТЛ-намалението е 350ТЛ,и повече от 2000ТЛ-400тл е индирима.
Дали важи и за яке тип сако с цип?

# 393
  • до едно тепе
Аз за друго се сетих. Писахте преди време за Ариел леке. Че го нямало вече. В складовете още преди 2 седмици видях ариел, на който пишеше леке. Почудих се дали не е това, което търсихте и онзи ден го щракнах.

за колко пранета е  и на каква цена?
Нямам представа за колко пранета е.  2л е опаковката, 45лири беше. Имаше само този вид. Не взех, защото не го знаех за какво е. А сега няма и да взема щом е за бяло пране. В поне 2 склада го видях.

# 394
KRASI,кампанията на Derimod е до 31.10.2018г. и пише-старото яке донесете и вземете изгодно намаление.Ако новозакупеното Ви яке е на цена 600-999ТЛ-намалението е 250ТЛ,ако е 1000-1499ТЛ-съответно намалението е 300ТЛ,ако е 1500-1999ТЛ-намалението е 350ТЛ,и повече от 2000ТЛ-400тл е индирима.
Дали важи и за яке тип сако с цип?

чел сам за кампанята дето я наравиха преди 7-8 год. Хората са разменили над 20 годишни подобни кожени.. Деромод им хварля едно око и след това ги подарява на Türk Kızılay - ТR червен Кръст, и от там се разпространяват по Света и Унас..

# 395
  • гр.Варна
Привет!
Ние бяхме в Одрин на 21-23.09.2018.Беше пълна лудница.Имах чувството,че съм в Б-я-навсякъде се чуваше наша реч.Купихме си баклава за 20лири от пазара зад Марги.Беше страхотна.Пак от там-сушени кайсии-16ТЛ,леко запечени лешници-45ТЛ,шам фъстъка беше 70ТЛ.Пак там,намерихме страхотни тениски и спортни панталони-DRY-FIT за по 20лири.Страхотно попадение.Имаше и зехтин,който е екстра върджин и 5л струваше 50ТЛ.Ще видим дали реално е зехтин или някакво олио...Neutral Face
А има ли хора,посетили и пазарували по що-годе едно и също време от Чорлу и Одрин?
Според моя приятелка заради шопинг бума в Одрин,търговците държали цените малко по-високи от Чорлу.
Някакви наблюдения???
Благодаря

# 396
Ооо, Севги... Тогава ще ни направиш компания и там. Пожелавам ти да е скоро!
Ти си решила яваш-яваш да стигнеш до "перлата в короната".  Чудесно!
Севги,
Който се е влюбил в Истанбул, остава лИбоФ до живот.

Севги, много са прави момичетата! Дано "откриеш" Истанбул по-скоро! не лИбов, ами направо вманиачаване е за мен. С Одрин правя компромис, просто да съм пак в Турция, толкова много ми липсва Истанбул, а това лято ходих и края на юли, и средата на септември.

Оххх този Истанбул лИбов безкрай вече ме бъзикат в къщи с песента ,,Изгибени в Истанбул" хихихих напролет пак съм там вече чертая новия план за посещения. Mr. Green

# 397
  • Варна
alaskan summer, съвсем скоро имаше разкази на момичета, пазарували на места, различни от Одрин. Едва ли може с точност да се каже каква е разликата в цените, защото в момента те са нестабилни и трябва да се направи сравнение в близки дни, а това не е лесно. Но пък лудницата от Одрин (все още) я няма в Чорлу и Текирда, примерно.

pospalancho, благодаря за инфото за Ариел леке-то Моите дружки купуваха (а после търсеха) зелената опаковка, която сигурно е за цветни дрехи. Самото появяване на бялата може пък да е знак скоро да чакаме и другия вид. Дано, щом има толкова доволни хора.

Обаче... сега поглеждам датата на производство... Май са някакви забравени количества...

# 398
Ооо, Севги... Тогава ще ни направиш компания и там. Пожелавам ти да е скоро!
Ти си решила яваш-яваш да стигнеш до "перлата в короната".  Чудесно!
Севги,
Който се е влюбил в Истанбул, остава лИбоФ до живот.

Севги, много са прави момичетата! Дано "откриеш" Истанбул по-скоро! не лИбов, ами направо вманиачаване е за мен. С Одрин правя компромис, просто да съм пак в Турция, толкова много ми липсва Истанбул, а това лято ходих и края на юли, и средата на септември.

Оххх този Истанбул лИбов безкрай вече ме бъзикат в къщи с песента ,,Изгибени в Истанбул" хихихих напролет пак съм там вече чертая новия план за посещения. Mr. Green

https://m.youtube.com/watch?v=Kt6Pc1WWKqM Simple Smile

# 399
  • Пловдив
Не знам колко ще е полезно, но поне ще се ориентирате в цените и предлагането:
https://www.cizgimedikal.com/

А в Чорлу има 3 магазина с гугъл карта: doktor giyimi corlu излизат.
Точно магазина на тази фирма е до моята клиника.Ами екип под 50 лв нямат.Евентуално падат при разпродажба,а в сайта са без пари просто

# 400

https://benzinal.com/edirne-benzin-fiyatlari
Изберете си  гориво.

# 401
  • Пловдив
Ай много сте писали бре.Изчетох ви до края.
И аз да се изкажа за Истанбул.Зарекла съм се да не стъпвам там поне 10 години.След първото ми ходене в рамките на месеца отидох още 2 пъти.След няколко месеца пак и пак и пак.Истанбул е наркотик.А както знаем няма излекуван пристрастен.Има спрял,но ...никога не се знае кога пак ще започне.В нашата къща Истанбул и Италия са забранена тема.Ще видим до кога.

# 402
  • Бургас
alaskan summer, аз бях в Чорлу на 22-23.09.
Мисля, че цените в големите вериги като Кипа са еднакви навсякъде. Най-малкото имат една брошура.
В Уайкики също мисля, че няма как да варират с цените. На пазар от типа на Синия не сме били, ограничихме се в моловете. Беше доста спокойно, без навалици и добре заредено.

# 403

Имам гореща молба към варненските мами. Купих този балсам за коса + шампоан от същата марка и вид, но 1 брой ми се губи, предполагам съм го затрила/забравила в дюкяна на Борсата. Има го поне на 2 места, 400мл., цената е 12 ТЛ. Ако някоя от вас има път към Борсите в Одрин до края на месеца, ще съм благодарна да ми купи един. За плащането - мога да го платя предварително, или след доставката в каквато валута си изберете, вкл. и виетнамски донги Simple Smile и при курс определен от вас. Ако има отзивчива мама да откликне на молбата ми, ще се радвам да ми пише.

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 22:35 от marilyn monroe

# 404
  • София...........
Да се запиша и отчета в новата тема Simple Smile
Бяхме  21 и 22 септември хотел Unisite - 6 floor - за цената си е супер, но е отдалечен Wink Както винаги много неорганизирани, но си купихме кашкавал на  конци, моцарела няколко разновидности, локум и една глинена жена и едно глинено агне , за последните съм най-щастлива. Много исках да си купя шампоана с чесън, но не успях.... , затова имам повод другия месец да се разходим Wink

Общи условия

Активация на акаунт