Бременност, бременни - бързи отговори и въпроси - 54

• 36 263
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря за отговора. Ние казахме само на родителите, това все пак са ти най-близките хора и мисля, че е нормално. ☺

# 301
Момичета, последния ми цикъл беше на 15 август... днес бях на скан, би трябвало да съм 8 седмица, но този дето ме гледа каза, че сака е в диаметър 14 мм и не вижда ембрион, според него на развитие е 5-6 седмица. Ужас! В потрес съм... даде ми час за след 13 дни и беше едно смотано... сто пъти ми повтори “ако прокървиш бягай в спешното”... Sad(((

# 302
Момичета, последния ми цикъл беше на 15 август... днес бях на скан, би трябвало да съм 8 седмица, но този дето ме гледа каза, че сака е в диаметър 14 мм и не вижда ембрион, според него на развитие е 5-6 седмица. Ужас! В потрес съм... даде ми час за след 13 дни и беше едно смотано... сто пъти ми повтори “ако прокървиш бягай в спешното”... Sad(((
И какво се чудиш, отивай при друг за второ, ако трябва и трето мнение.

# 303
Защо не отидеш при лекар с хубава апаратура, за да си сигурна, в коя седмица си? Овулацията ти може да е била по-късно и наистина да си в 5-6 седмица. Но и този АГ не ми звучи ок.

# 304
Защото момичета съм в Англия, тук е под всякаква критика. Ще отида на друг скан утре... просто споделям колко неприятно се чувствам. Sad

# 305
Е нямам идея как е в Англия, нямат ли частни практики там? Ако апаратурата е стара няма как да видят много. И мен ме обърка едно АГ в началото, ама апаратурата й беше видимо стара. После отидох в Токуда и веднага ми казаха седмицата, която и аз бях изчислила.

# 306
Може да те запишат веднага щом установят сърдечна дейност.. Мен тогава ме записа АГ-то ми..

# 307
  • София
То може, ама докторите предпочитат да мине най-рисковия период до 12г.с. Та твоя доктор трябва да си каже дали ще те запише

# 308
То може, ама докторите предпочитат да мине най-рисковия период до 12г.с. Та твоя доктор трябва да си каже дали ще те запише
Моя не ми е казвал нищо подобно.. Даже сам ми каза да се запиша, но явно всички процедират по различен начин..

# 309
Момичета, сега си виждам първия скан, пише идентифицирано жълто тяло, плоден сак и един ембрион в диаметър 2 мм, не се открива пулс/сърце.... на днешния скан ми пише идентифициран плоден сак в диаметър 14 мм, но не се вижда ембрион.
Кажете ми сега какво е това чудо? Възможно ли е да загине ембриона и да изчезне?

# 310
Момичета, сега си виждам първия скан, пише идентифицирано жълто тяло, плоден сак и един ембрион в диаметър 2 мм, не се открива пулс/сърце.... на днешния скан ми пише идентифициран плоден сак в диаметър 14 мм, но не се вижда ембрион.
Кажете ми сега какво е това чудо? Възможно ли е да загине ембриона и да изчезне?
да загине да, ама да изчезне... Просто може да спре да се развива, ама как веднъж има друг път не, невъзможно ми се струва. Потърси друго мнение.

# 311
  • Г. О.
Здравейте. Аз съм в 4 месец и влязох по спешност в болница за задържане. Голям стрес изживях. През нощта се събудих да отида по малка нужда и кървях. Ей така, както си спях, ми се отлепя малка част от плодното сакче. Бебчето е добре, молим се да го задържим. Пия дуфастон и лежа. Бог да е с мен. На човек какъвто му е късметът.. Никой не знае защо се получава така. Честито на всички нови бременеещи и дано нямате никакви проблеми.

# 312
Ако си била на различни ехографи не гледай размерите.

# 313
Нефертити, спокойно, много жени лежат за задържане. Вземи си няколко хубави дълги книжки и почивка в леглото. Всичко ще е наред, но се разсейвай, книги, филми, сериали. Мисли позитивно. Стискам палци!

# 314
  • Г. О.
Благодаря за куража, Малко Кактусче. Всяка вдъхната надежда ми е добре дошла. Всичко хубаво и на Вас.

Общи условия

Активация на акаунт