Бременност, бременни - бързи отговори и въпроси - 54

• 36 259
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
Аз мисля другата седмица да споделим новината с близките, ще бъда в 11с, в 12с ще се запиша и на ЖК. Как ли ще реагират близките.  😁 Не знам и по какъв начин да им представим новината, вие как им казахте? 😁

# 316
Мами, на вас как ви влияе бременноста на кожата? Тези два дни цялто лице ми изби, направо е кошмар, не знам какво да слагам на тези ужасни пъпки. И то около устата и на брадичката.

# 317
  • София
На мен никак не ми влияе, кожата си ми е както и преди.
Под "лицето ми изби" разбирам, че са ти излязли пъпки по лицето? Simple Smile
Да не си яла нещо ново и да имаш алергия? В коя седмица си?

# 318
Олеее, аз като се сетя с първото, закъсняваше ми със седмица, тест и две черти, грабнах телефона първо на мъжа ми, после на наще- Мамо ще ставаш баба, Татко ще ставаш дядо, голяма еуфория беше, веднага им казах, а на техните той съобщи. Сега със второто не знам как да им кажа.

# 319
9г.с+4, и да доста пъпки. До сега не се беше случвало. Дано да отмине. Има едно много ефикасно лекарство за мазане с антибиотик казва се зинерит, но не знам дали ще е добре да се мажа с него, доста е силно и мирише много силно, или на нещо друго да заложа.

# 320
И аз това се чудя. 😁 По доректно или незнам предпочитам мм да каже вместо мен. 😁

# 321
9г.с+4, и да доста пъпки. До сега не се беше случвало. Дано да отмине. Има едно много ефикасно лекарство за мазане с антибиотик казва се зинерит, но не знам дали ще е добре да се мажа с него, доста е силно и мирише много силно, или на нещо друго да заложа.
Най-вероятно този обрив се дължи на промените в хормоните.. Една приятелка беше така и не искам да те отчайва, но така си изкара бременността, а след нея станаха даже на рани..

# 322
А мен ме вече ме подозират и ме разпитват защото аз преди да забременея пушех и си пийвах всяка вечер по чаша две винце, а сега не пуша и не пия и те се усъмняват, а аз се кикотя Simple Smile но нищо не казвам. Даже вчера едни приятели ме питаха защо не идвам на танци и моя близка приятелка (която нищо не знае, но ме е усетила) им отговаря- Ще идва след девет месеца...

Последна редакция: ср, 10 окт 2018, 15:12 от Арвен

# 323
Ако толкова те притесняват, консултация с дерматолог и каквото ти изпише, съобразено с бременността. Да се мажеш на своя глава с антибиотичен гел/мас не е добре.

# 324
Аз също бях пушач, и си пийвах вечер по чаша бира, обаче не забелязват, че вече не го правя. Въобще не се усещат, че не пуша и не пия и че си лягам още рано и все съм уморена. Само ми казват изглеждаш уморена, аз се оправдавам с кучето че не ме оставя да спя. 😁😅

# 325
Да и аз не бих рискувала с толкова силно лекарство, не знам как ще реагира кожата сега е много чувствителна. За сега слагам само крем обикновен на нивеа, и мисля да взема някакъв подобен лек крем, който да успокоява малко.

# 326
  • София
Както казва моята козметичка "с Нивеа не бих си мазала и петите". Най-малкото можеш да идеш в аптеката и да се консултираш там за някаква по-хубава козметика. Ако положението наистина е страшно - дерматолог.

# 327
Мами, на вас как ви влияе бременноста на кожата? Тези два дни цялто лице ми изби, направо е кошмар, не знам какво да слагам на тези ужасни пъпки. И то около устата и на брадичката.
Съвсем в началото и на мен кожата не ми беше добре. Постоянно се намираше да имам някоя пъпчица, да ми е суха. Обаче изведнъж всичко изчезна. Всичко беше за малко. Сега се радвам на невероятни чисто и хубаво лице, хубава кожа. Дано и при теб стане така

# 328
  • бургас
Кехайова, според мен това е от хормоналните промени. Зарежи Нивеа! Може да пробваш с Нормадерм на Виши, но най-добре се консултирай с дерматолог.
Преди 4-5 години една дерматоложка ми каза, че когато пъпките са около устата има проблем с половата система, но не обърнах внимание защото аз бях като крастава жаба.
За съжаление ако е на хормонална основа кремовете няма да помогнат. Успех!

# 329
  • гр.Бургас
И на мен в началото на бременността ми бяха избили пъпки ,само че при мен бяха на цялото лице. Бях като в пубертета и беше ужасно.Frowning1 Но и при мен , както при Анета , изведнъж изчезнаха и повече не се появиха. Дано и при теб стане така.
quote author=Анета Димитрова link=topic=1064644.msg37491252#msg37491252 date=1539174684]
Съвсем в началото и на мен кожата не ми беше добре. Постоянно се намираше да имам някоя пъпчица, да ми е суха. Обаче изведнъж всичко изчезна. Всичко беше за малко. Сега се радвам на невероятни чисто и хубаво лице, хубава кожа. Дано и при теб стане така
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт