Бременност, бременни - бързи отговори и въпроси - 54

• 36 182
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Към Shine. Но виждам, че ти е забавно, както не се предполага да е в случая? Както и да е ...

# 136
Момичета някоя знае ли какво се пие при настинка в начална бременност? В петък съм при лекарката, а утре при личния ми, но искам да пия нещо тази вечер защото настинката ме тръшна здраво.. 😑

# 137
Към Shine. Но виждам, че ти е забавно, както не се предполага да е в случая? Както и да е ...
Не ми е забавно, просто не разбрах цитатът към мен. Благодаря за съветите относно моя казус. Ще направя нужните консултации. Хубава вечер.

# 138
Май , май нищо не е видяла ми се струва ..... ами ме смотолеви и ми записа още 2 часа за следващите пъти . Ще звъня утре сутрин на Шефкетова , дано реагира и ме вземе ...
странно , че кървенето е само след уриниране . Имам някакви надежди , дано не е станало най-лошото Cry
Малко трудно би видяла дали е още там или не според мен, защото то е голямо точно колкото малко съсирече кръв..

# 139
Момичета някоя знае ли какво се пие при настинка в начална бременност? В петък съм при лекарката, а утре при личния ми, но искам да пия нещо тази вечер защото настинката ме тръшна здраво.. 😑
При 1вата ми бременност се разболях в 5та седмица. Някакъв сезонен вирус. Важното е да следиш температурата. Правих си сутрин и вечер 1 изцеден лимон с 1 супена лъжица пчелен мед. Чай по препоръка на Джи пи и гинеколога от мента. За носа разтвор с морска сол. Много много вода.
Тогава ми казаха при температура близо до 38 1 парацетамол. Но така и не вдигнах.

# 140
Пий чайове.. Мъжът ти да те разтрие... В никакъв случай не си пари краката или тялото.. Можеш да пиеш по половин аналгин, но нз това доколко би ти помогнало.. Иначе за други лекарства не знам..

# 141
Маркирала го е като 0,48см ....

# 142
Благодаря ви, за сега температура нямам 37.2 ми е, дано да не вдигам. Ще пия чай и ще пръскам в носа разтвор от морска вода.

# 143

Това е от днес ... след кървенето .

# 144
Маркирала го е като 0,48см ....
Виж не искам да те плаша.. Но аз края на 2016г. имах такъв проблем.. Смисъл моето беше кухо яйце.. Ходих на лекар, не помня в коя седмица, но се предполага ще, че в тази седмица вече трябва да има сърдечен ритъм, такъв нямаше.. Но АГ-то каза, че ще изчакаме, защото не може да е 100% сигурен, че е кухо яйце и ми изписа дуфастон 3×1, но още на другия ден започнаха леки болки, кафеникаво зацапване.. И се чухме с лекаря и каза да отидем и аз влязох да си взема душ и падна едно малко съсипе че, което всъщност е било празната яйцеклетка и така всичко приключи с кюртаж..

# 145
37 се води нормална температура за бременност. Не всички я имат,но аз даже така разбрах,че съм бременна. До 37.5 е ок. Гинеколог ми е потвърждавал. Не се тревожи.

# 146
Здравейте , бременна съм в 5г.с , след преглед и изписан утрогестан , днес го купих и сложих 2капсули вагинално . След час последва обилно кървене със съсиреци . Отидох веднага при док. каза , че не е паднало , все още е в матката и да не слагам повече утрогестан , а да се оставя по течението и “каквото сабя покаже ....” .
Кървенето продължава , малки съсиреци , само след уриниране . Някой имал ли е подобен случай и как е завършил ?

И аз да се включа. Аз бях със сериозно кървене и огромен хематом в последствие. Обаче беше в 10 г.с. В интерес на истината, след прегледа в държавното АГ, и тази дето ме преглежда ми каза долу-горе същото. Моя АГ ми увеличи дозата Утрогестан и ми изписа едно кръвоспиращо лекарство. Бебка излезна силна и се задържа.
Спокойствие и почивка. Дано всичко е наред!

# 147
  • София
Момичета, вече съм в 8 месец и от днес усещам много неприятни тъпи болни ниско в кръста. Вчера бях на лекар и всичко е наред с бебето, шийка, води. Мислех, че болките от разширяване на таза се появяват на по-късен етап, но днес се замислих.
По принцип не съм обездвижена, ходя на гимнастика и йога, последно миналата сряда. Правих днес на постелката няколко повторения на корешко гръбче и почивах в детска поза, но се чудя какви още упражнения мога да правя за облекчение?

# 148
Е, Лаленце, колко по-късно? Joy

Нормално си е вече, ако нямаш проблеми и не трябва да лежиш, кратки раздвижвания би трябвало да те облекчат. Само да не са продължителни, защото ще влошат болките. Но кратки и чести, би трябвало да ти става по-добре.

# 149
  • София
А де! Аз ако не погледна надолу до момента не съм усещала тежест, дискомфорт, забравям, че съм бременна Simple Smile
Имам йога топка и ме облекчи доста да поседя на нея, май ще я придърпам по-близичко.

Общи условия

Активация на акаунт