Бременност, бременни - бързи отговори и въпроси - 54

• 36 289
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Как така не си имала стома Thinking
Изобщо не личеше, че съм била бременна до преди няколко часа..
Корем. Значи си по-скоро изключение, бременното коремче се сваля постепенно от само себе си. Все пак матката трябва да се свие. 9 месеца тялото се променя, няма как веднага след раждане да сме си същите, обикновено 9 месеца след раждане тялота се е възстановило 😉 разбира се, на едни мами ще им личи по-дълго, на други след 2-3 месеца ще са си възвърнали формата.

# 256
Корем. Значи си по-скоро изключение, бременното коремче се сваля постепенно от само себе си. Все пак матката трябва да се свие. 9 месеца тялото се променя, няма как веднага след раждане да сме си същите, обикновено 9 месеца след раждане тялота се е възстановило 😉 разбира се, на едни мами ще им личи по-дълго, на други след 2-3 месеца ще са си възвърнали формата.
Знам, че е така, но аз си излязох от болницата все едно не съм раждала.. Коремът ми се беше прибрал и имах само 2-3 кг разлика от началото на забременяването ми..

# 257
Знам, че е така, но аз си излязох от болницата все едно не съм раждала.. Коремът ми се беше прибрал и имах само 2-3 кг разлика от началото на забременяването ми..

Късметлиййкааа Simple Smile

# 258
  • Варна
Аз нямах никакви, никакви симптоми. Единственото беше като влезнах във втория месец не можех да ям нищо. Всякаква храна ме отблъскваше. Два месеца изкарах на филийки с кашкавал във всякакви вариации. От всичко друго ми ставаше лошо (защото се опитвах да ям и други неща насила в началото). Лекарката каза, че е нормално и до третия месец ако трябва ще изкарам на солети и после вече ще се нормализират нещата. Така и стана.

# 259
Има разлика между корем и стомах, затова попитах Wink

Аз излязох от болницата без нито кг и прибран корем .

# 260
Момичета, извинявайте за поредния параноичен пост... тъй като съм във филми, чета в нета, че в 7г.с потъмняват ореолите около зърната на гърдите. Това истина ли е, че при мен изобщо няма такива промени по отношение на цвета....

Защо да е задължително да потъмнеят, моите са си същите, гърдите ми пораснаха много малко, коремът ми също беше малък и нямах никакви симптоми, освен ужасните киселини. Мисълта ми е, не очаквай да имаш всички симптоми, дори и занапред, доста ще си помогнеш.

# 261
Аз съм бремена в 6.г.с до сега много ме боляха гърдите, но от 2-3 дни доста по слабо, да не кажа хич. Прочетох някъде че не е хубав симптом . Имам ли място за притеснение или да не го мисля толкова? Иначе нищо друго ми няма. Даже почна да ми се гади Sad

# 262
 При мен симптомите са, че мога да спя по 20 часа и ме болят гърдите... И дотам и се радвам хахаха. Тази седмица ми предстои да чуя и сърчице.

# 263
  • Sofia
при мен симптомите са болезнени зърна, но не и гърди, немога да кажа че ми се гади, но след всяко ядене ми става кофти... нещо като киселини, но не точно.  От време на време имам и лек пмс. И аз очаквам да чуя сърце или две следващата седмица Simple Smile.

# 264
Здравейте, да ви попитам препоръчайте ми някой крем или масло за корема, тъй като започна да личи, и ми се иска да го мажа с нещо против стрии и нацепване, тъй като се раширява? От какво сте най доволни вие?

# 265
Момичета, извинявайте за поредния параноичен пост... тъй като съм във филми, чета в нета, че в 7г.с потъмняват ореолите около зърната на гърдите. Това истина ли е, че при мен изобщо няма такива промени по отношение на цвета....
Въобще не се притеснявай. Моите са си същия цвят, а съм почти в 8ми месец. Но за сметка на това смених размера на сутиена. По принцип имам големи гърди, но сега се чувствам като дойна крава. 🤣

# 266
Здравейте, да ви попитам препоръчайте ми някой крем или масло за корема, тъй като започна да личи, и ми се иска да го мажа с нещо против стрии и нацепване, тъй като се раширява? От какво сте най доволни вие?
Аз пробвах няколко крема и масла, скъпи и евтини, но от маслото на икаров съм много доволна. Въпроса вече дали ще се мажеш и редовно, защото аз така и не успях да се науча по 2пъти на ден, а само по веднъж.

# 267
Аз се мажа с най-обикновено кокосово масло от аптеката и съм много доволна.
30 г.с. И нямам нито 1 стрия.... за сега 😉

# 268
Чисто кокосово от ДМ или от Метро буркан, ще ви излезе по-евтино. Освен това на Икаров кокосовото има някаква добавка на аромат 😉 и аз се мазах с масло за стрии на Икаров, но ако има друг път ще е чисто кокосово масло.

# 269
Благодаря ви за съветите! Ще взема кокосово масло и започвам с мазането. Лека бременност на всички! 😊

Общи условия

Активация на акаунт