Бременност, бременни - бързи отговори и въпроси - 54

• 36 271
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря ви за съветите, и аз мисля, че може да е от хормоните тялото тотално се променя и може на това да се дължи. Ще пробвам с друг крем. положението не е все още за дерматолог, но ако не помогне крема или стане по зле, ще се наложи да отида.

# 331
  • София
Сега се сещам, че можеш да намалиш и шоколада, какаото, млечните, меда и всичко, което дава реакции с пъпки по лицето.
Аз получих уртикария в начална бременност и лежах две седмици в болница заради шепа ягоди (най-вероятно).

# 332
Аз пък съм точно обратното, кожата адски много ми се изчисти и ми стана много хубава.

# 333
Не спирай млечните, това са протеини, а протеинът е храна за бебето. Изредените се спират при подозрение от алергия. Ако имаше алергия от храна, щеше да си я открила до сега най-вероятно. Медът пък е важен в тоя сезон за имунитет. Най-вероятно са на хормонална основа пъпките ти обаче. Посети дерматолог, ако е чак толкоз изпъпчено положението.

# 334
  • София
На мен идеята ми беше да се спрат за 2-3-4 дни, че да се успокои кожата ако е реакция.

# 335
Аз главно съм на млечни продукти и месо си хапвам, а шоколад и благо не съм яла откакво съм бременна, един ден изядох една шоколадова бонбона и след това я повърнах, не ми понася шоколада.

# 336
Аз главно съм на млечни продукти и месо си хапвам, а шоколад и благо не съм яла откакво съм бременна, един ден изядох една шоколадова бонбона и след това я повърнах, не ми понася шоколада.
Съмнявам се да е от млечните продукти.. Аз ги ядях в огромни количества.. Закусвах предимно овесени ядки с прясно мляко.. По-скоро е от хормоналните промени.. А и нз до колко е вярно, но може би щом имаш тези проблеми малкото човече ще е мома..

# 337
И това ще мине. Много ще се радвам ако е вярно  😁 Винаги съм си мислила че ще имам мома 😁 Не знам защо, но така си мисля шесто чувство 😁

# 338
Като забременях кожата на лицето ми стана различна още 2-ри-3-ти месец суха,появиха се дерматитни петна,лющеше се около устата и брадичката,а винаги съм имала много хубава кожа -матова ,чиста и нормална нито суха,нито мазна .Отидох на лекар и ми казаха да спра със червилата,пастата за зъби да е само хомеопатична без флуор,и никакъв грим освен хидратиращ крем и балсам за устни,да забравя за лютата храна също.Изписа ми няколко кремчета и още се боря с едно дерматитно петно на брадичката-не се маха .Дерматоложката каза -като родиш всичко ще се оправи .Между другото бременна съм с принцеса Wink и всички около мен бременни с момичета или имат много петна или пъпки по лицето .

# 339
Като забременях кожата на лицето ми стана различна още 2-ри-3-ти месец суха,появиха се дерматитни петна,лющеше се около устата и брадичката,а винаги съм имала много хубава кожа -матова ,чиста и нормална нито суха,нито мазна .Отидох на лекар и ми казаха да спра със червилата,пастата за зъби да е само хомеопатична без флуор,и никакъв грим освен хидратиращ крем и балсам за устни,да забравя за лютата храна също.Изписа ми няколко кремчета и още се боря с едно дерматитно петно на брадичката-не се маха .Дерматоложката каза -като родиш всичко ще се оправи .Между другото бременна съм с принцеса Wink и всички около мен бременни с момичета или имат много петна или пъпки по лицето .
Аз затова й казах, че най-вероятно ще е принцеса.. Но има и изключения моята кожа даже стана по-хубава и си мислех, че ще е момче ама беше момиче

# 340
Времето ще покаже 😁 Момиче момче само да е живо и здраво. 😊

# 341
Така е! Това е най-важното!

# 342
На мен кожата  ми се изчисти от пъпки, нооо ми изрязоха много и малки брадавички....🤔
Направо са ужасни, четох някъде, че после повечето падали, но не е много сигурно.

# 343
Аз съм с момче😂 Хич не ги вярвам тия "бабини приказки" 😀

# 344
Днес излязоха резултатите ми от изследванията, кръвните са ми в норма, всичко е супер... но урината не е както трябва... pH е високо с резултат над 7, имам следи от белтък и отделно бактерии в урината... на някоя от вас случвало ли й се е нещо подобно? Лекарката ми каза за pH да пия повече вода и фрешове, а за белтъка каза, че сигурно някой бъбрек не функционира правилно и следващия път ще пусне пак урина за да види ако пак има следи ще трябва да правим изследване на бъбреците. А за бактериите щяла да ми вземе вагинален секрет. Моля ви ако на някоя се е случвало да сподели някакви съвети ...

Общи условия

Активация на акаунт