Бременност, бременни - бързи отговори и въпроси - 54

• 36 230
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Брашно с вода? Смекта нз дали е ок за бременни, уж е натурална. Чай от шипки, компот от дренки.
На мен брашно с вода винаги ми помага безотказно.

# 391
Чай от шипка, пийни 2-3 чая или нещо с дренки и си готова 😉

# 392
МОмичета, аз да се отчета от преди няколко дни... диагностицираха ме с мидсет в 8 г.с, плода е с размери на 6г.с... за две седмици е нарастнал колкото за една - 3.5 мм ембрион, 7.3 мм мехур и 14 мм в диаметър сак... тъй като ме диагностицира частен сонографер, в Англия в болницата се водя още бременна, с диагноза: липса на ембрион в 8г.с... не искат да признаят частната практика и ми казаха да чакам след 10-12 дни насрочения ми преглед в болницата, за да го констатират и тогава да ме чистят - с хапче или ако реша с пълна упойка. Та... това беше от мен и моята бременност. Успех на всички други бъдещи мами...

# 393
О, Evtixia!Дано е грешка! Съжалявам, знам, че ти си къса сърчицето. Всичко ще е наред.

Съветвам те да си направиш изследвания на щитовидните хормони, ако не си. Срещала съм се с много жени при ендокринолога ми с такива истории, които си имат бебчета вече.
Прегръдки и позитивна енергия от мен!

# 394
О, Evtixia!Дано е грешка! Съжалявам, знам, че ти си къса сърчицето. Всичко ще е наред.

Съветвам те да си направиш изследвания на щитовидните хормони, ако не си. Срещала съм се с много жени при ендокринолога ми с такива истории, които си имат бебчета вече.
Прегръдки и позитивна енергия от мен!

Благодаря! Аз не мисля, че е грешак, защото вече и гърдите са ми в нормално състояние... правила съм си изследвания, защото ние от година опитваме и бяхме щастливи от станалото , ноооо... явно няма да е този път Sad ....

# 395
Правете любов, обичайте се и не се фиксирайте само в това, аз 1 година опитвах, отчаях се е като спрях да треперя ще стане ли - стана. Скоро ще стане пак 😊

# 396
Това, че гърдите ти са спаднали или подути, или болезнени не трябва да ти е ориентир. Моите ме боляха само 1 седмица около 6 г.с. и после чак преди да родя.
Не се вглеждай прекалено в разни "симптоми ".

Успех следващия път!!

# 397
Благодаря ви, момичета!!! Аз не се вглеждам в никакви симптоми дори до последно не вярвах, че е станало. Поне успокоителното в моя случай е, че става Simple Smile успех и на вас!!!

# 398
Здравейте мами, много се подувам вечерр, при вас случва ли се? Стане ли вечер корема ми се подува сеедно съм в 6ти месец и ме боли. Направо е ужас и едни газове. Това се случва вечер главно.

# 399
Май с теб го бяхме коментирали и преди. Аз съм в същото положение, дори при мен се влоши, защото вече подуването не спада на сутринта. По цял ден съм като надут балон и чувствам ужасна тежест. Общо взето, от всички храни се подувам и се чувствам много зле. Аз от преди си имам такива проблеми, но от бременността много се влошиха. Другата седмица ще посетя гастроентеролог, няма смисъл да отлагам повече.

Здравейте мами, много се подувам вечерр, при вас случва ли се? Стане ли вечер корема ми се подува сеедно съм в 6ти месец и ме боли. Направо е ужас и едни газове. Това се случва вечер главно.

# 400
  • София

И аз се чувствах по подобен начин. В началото беше най-гадно, после подуването се махна, но газовете си го имам и до сега.

# 401
Да, коментирахме го, но преди беше от време на време, сега е всяка вечер, ужасна тежест дори и да не съм яла. И ужасните газове. АГ ми беше изписала мезим за това положение, но не ми помага. Мисля нещо друго да потърся за тези газове, те ако изчезнат мисля, че и корема ще се успокои.

# 402
Няма да изчезнат и нищо няма да помогне. Това е от прогестерона, нормално е. Повече движение, за тези, които могат и това е.

# 403
Да наистина движението помага, през деня се движа постоянно, може би затова този проблем е главно вечер.

# 404
Здравейте.
Трбваше да ми дойде на 9 октомври.
На 7 и 8 имах леко кафеникаво течение и помислих, че ми идва, но не. Взимам хапчета за сваляне на килограми? Възможно ли е те да повлияват МЦ или е по възможно причината да е другата?

Общи условия

Активация на акаунт