Бременност, бременни - бързи отговори и въпроси - 54

• 36 077
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Цитат на: ver4eto_sv link=topic=1064644.msg37553279#msg37553279 da[list
[/list]te=1540051020]
Честито, бременна си.
Зацапването не е показател за извънматочна, не стартирайте така жената Hands V
Написала съм, че има вероятност.. Не че е такава... Споделям това, което знам от моя АГ.. Не го правя, за да стресирам просто споделям.. Във всеки случай има причина за това зацапване и трябва да се изясни..

# 616
Честито, бременна си.

Благодаря!Зацапването беше еднократно в деня, в който по календар уж трябваше да съм в О. Но явно тя се е изместила този месец по-рано, щом съм забременяла толкова рано.

# 617
Здравейте от два дена се появява и ми изчезва само рано сутринта раждив течение мн бледо през деня нищо, притесняваме ,някой да се е сблъсквал с такова нещо? Утре ще ходя на първи преглед защото влизам в 7г.с. и личната преди две седмици много ме наплаши като ми се накара къде бързам като това може да кухо яйце ,да е извънматочна бременност и куп други страшни неща.

# 618
  • бургас
Къде ги намирате тия лекари?!
Така или иначе утре ще разбереш какво се случва, поне не е ярка кръв. Успех!

# 619
Честито, бременна си.

Благодаря!Зацапването беше еднократно в деня, в който по календар уж трябваше да съм в О. Но явно тя се е изместила този месец по-рано, щом съм забременяла толкова рано.
Щом е еднократно значи в този случай може да е от имплантирането в матката..

# 620
Здравейте от два дена се появява и ми изчезва само рано сутринта раждив течение мн бледо през деня нищо, притесняваме ,някой да се е сблъсквал с такова нещо? Утре ще ходя на първи преглед защото влизам в 7г.с. и личната преди две седмици много ме наплаши като ми се накара къде бързам като това може да кухо яйце ,да е извънматочна бременност и куп други страшни неща.

Всички сме наясно с компетентността на много от личните лекари в България.. Предишната ми не знаеше значението на думата "репродуктивен". Съветът ми е по въпросите, свързани с бременността да слушаш само и единствено своя АГ. Той ще прецени дали да ти назначи терапия за зацапването. А тези наплашвания от личната ти лекарка са били излишни. Да, по принцип е възможно да има проблем с бременността, както е възможно и да ни застигне природно бедствие. Това значи ли, че трябва само да мислим за това? Мисли по-позитивно и задължително се консултирай с лекар за зацапването. Успех!

# 621
Честито, бременна си.

Щом е еднократно значи в този случай може да е от имплантирането в матката..

Дано.Иначе много се стресирах за тази извънматочна. Тя с какви други симптоми е свързана? Нямам болки в корема, боли ме кръста единствено,  когато се преуморя.

# 622
Какво се хвана за тази извънматочна?
Затова казах да не плашите хората. Всяка една от нас не е защитена от извънматочна бременност и зацапването не е симптом за такава.

Диагностицира се с ехографски преглед, и нищо друго не дава 100% гаранция.
Избий си го от главата и след 10 дни отиди на преглед.
Успех!

# 623
Какво се хвана за тази извънматочна?
Затова казах да не плашите хората. Всяка една от нас не е защитена от извънматочна бременност и зацапването не е симптом за такава.

Диагностицира се с ехографски преглед, и нищо друго не дава 100% гаранция.
Избий си го от главата и след 10 дни отиди на преглед.
Успех!

Мисля да отида на преглед още утре или най-късно вдруги ден. Утре е деня, в който трябва да очаквам МЦ. Надявам се да се види нещо на ехографа. Втората черта на теста е плътна почти колкото контролната.

# 624
  • София
Няма да се види нищо. Само ще се притесниш повече. Изчакай 8-10дни закъснение поне.

# 625
Абсолютно е безсмислено да ходиш утре на лекар. Вземи прочети и ще разбереш, че преди чхг да стигне мин.1000 няма нищо да се види. Т.е. около 10 дни закъснение.

Виждате ли защо казвам да не плашите момичетата! От някакво абсолютно безпочвено предположение сега жената не може да си намери място.

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 20:06 от ver4eto_sv

# 626
Здравейте
Бременна съм в 5 г с и имам силни болки дали рова е нормално
Живея в чужбина и не знам кога точно ще ме прегледат
Претърпях един аборт в 6 г с със същите симптоми и сега съм много притеснена

# 627
Момичета,възможно ли е подготвителните контракции да са болезнени?

# 628
Момичета,възможно ли е подготвителните контракции да са болезнени?
Мисля, че не. За бракстън питаш, нали?
Подготвителните не са на равен интервал.

# 629
Да, досега ми се случваше само от време на време по някое стягане. А сега стягането беше съпроводено с болка ниско в кръста. Отмина и не се повтори повече.

Общи условия

Активация на акаунт