Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 68

• 63 204
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Искра, моля те махни големите букви или направо цялата дума 'качествени'. Някак си звучи осъдително спрямо донорката, което е грозно.

# 136
  • София
Разбрах, че питаш а качествени я. Не разбрах, че питаш за донорство.

Рискът от изчерпване на я резерв и от увреждане на донорката е по-голям ако месеците са последователни.

Лекарите ще кажат, а донорката ще си поеме рисковете.

# 137
Здравейте, миналият ден ми беше пункцията тази нощ получих много силни болки на яйчниците и се стреснах доста, искам да ви питам дали е нормално това?

# 138
Здравейте, миналият ден ми беше пункцията тази нощ получих много силни болки на яйчниците и се стреснах доста, искам да ви питам дали е нормално това?
Принципно болки си има. Всеки е с различен праг на чувствителност, но моя съвет е за всеки случай да звъннеш на лекаря.

# 139
  • Varna
Нормално е да има болки, но ако са силни е добре да се чуеш с клиниката. Аз лично се чувствах добре и нямах болки.

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 11:22 от Valentina Dragancheva-Encheva

# 140
Благодаря ви, силни си бяха , да ще звънна да се косултирам с доктора.

# 141
Момичета, на кой ден след трансфер ви казаха да правите тест?

# 142
  • София
На мен след пункцията ми казаха, ако имам болки да се обадя веднага.

# 143
Момичета, имам едно притеснение и търся съвет. Предстои ми ЗЕТ. От клиниката изискват прогестерон под 1 за да се започне процедура. Преди стимулацията 4 месеца се опитваха да го намалят и не успяха и накрая пак започнахме на 1.3 каквато му беше стойността и първия месец.
Днес беше 1.7 (първи цикъл след пункция, свеж трансфер нямах). Обадиха ми се да не пия нищо и след месец да отида пак.
Въпроса ми е, ако в последните 5 месеца не е бил под 1, какъв е шанса слдващия да бъде?
Какво да правя. Имам чувството, че вече ходя само да плащам по 130-140 лв всеки месец да ми кажат ела другия месец.....
Незнам дали мога да си преместя ембриончетата другаде и не искам. Просто съм объркана и не виждам смисъл в отлагането....

# 144
Момичета, имам едно притеснение и търся съвет. Предстои ми ЗЕТ. От клиниката изискват прогестерон под 1 за да се започне процедура. Преди стимулацията 4 месеца се опитваха да го намалят и не успяха и накрая пак започнахме на 1.3 каквато му беше стойността и първия месец.
Днес беше 1.7 (първи цикъл след пункция, свеж трансфер нямах). Обадиха ми се да не пия нищо и след месец да отида пак.
Въпроса ми е, ако в последните 5 месеца не е бил под 1, какъв е шанса слдващия да бъде?
Какво да правя. Имам чувството, че вече ходя само да плащам по 130-140 лв всеки месец да ми кажат ела другия месец.....
Незнам дали мога да си преместя ембриончетата другаде и не искам. Просто съм объркана и не виждам смисъл в отлагането....
Аз имам същия проблем с прог. И аз търся решение. В деня на трансфера не трябва да надвишава 1,5, иначе опита го пиши провален.

# 145
Имала съм ЗЕТ с прогестерон 1,59ng/ml при д-р Персенска в Надежда. Опита беше 0.
По- добре не рискувайте. Успех ❤

# 146
Аз имам същия проблем с прог. И аз търся решение. В деня на трансфера не трябва да надвишава 1,5, иначе опита го пиши провален.

При мен дори не започваме. 4 месеца не започвахме стимулация. Втори месец не започваме подготовка заради него. И не взимай нищо - ще го чакаме сам да падне. Sad
Хората за 1 месец правят всичко - аз половин година един опит не мога да направя.

# 147
Ние пробвахме да се подтисне с регулон, но образувах Коста. Следващия вариант беше блокаж като при дълъг протокол. Аз отказах да приемам медикаменти и просто извадихме късмет с цикъл с нисък прогестерон. Тогава и забременях.

# 148
^SunLight^, преди стимулацията съм пила 1м. - Фемоден, 2 месеца нищо не пих и 1м. Регулон . Първия и последния месец беше 1.3.  Междинните бяха по-високи. Сега след пункция е 1.7. При мен станаха много месеците в които ходя, чакам, плащам, надявам се и накрая "ще започнем другия месец с по-добри резултати". Вече се превръща в някаква агония.
Вярвам на лекарите, но не съм чула някой 6 м. да не може да си направи опита.

# 149
Попитай за блокаж... разбирам те, на мен също ми отнемаше грубо 6м, за да стигна до опит/зет.

Общи условия

Активация на акаунт