Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 68

• 63 743
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, тъй като някои неща са ми малко неясни, искам да попитам инсеминацията се прилага, когато е налице мъжки фактор ли?
По принцип мисля, че да! Ние сме с МФ и имаме 2 инсеминации. Дано ако правите ви дадат резултат, при нас не дадоха, а спермограмите на мъжа ми не са толкова зле, малко под референтните граници са. И двете- неуспешни. Моето мнение от това през което минахме и на база сондирано мнение и личен опит е, че инсеминациите са чиста загуба на време и пари. Успеваемостта там е минимална. Не искам да те плаша, само давам съвет.

# 181
Момичета при инсеминацията има ли възможност за  избор както при инвитрото за 1 или повече деца ?

# 182
И при инсеминацията и при инвитро и при естествено забременяване възможността ни за избор е много малка.Може да ти върнат три ембриона и да се захване само един.При естествено забременяване може да се оплоди една яйцеклетка,но при деленето да се получат два ембриона(еднояйчни близнаци). Истината е ,че са нужни добър лекар,късмет и помощ отгоре.

# 183
  • Varna
При инвитро се трансферират две за да е по-голям шанса за успех, а не заради бройката на дацата. Молим се да се хване поне едно, пък ако са две е още по-хубаво Simple Smile

# 184
  • София
И при инсеминацията и при инвитро и при естествено забременяване възможността ни за избор е много малка.Може да ти върнат три ембриона и да се захване само един.При естествено забременяване може да се оплоди една яйцеклетка,но при деленето да се получат два ембриона(еднояйчни близнаци). Истината е ,че са нужни добър лекар,късмет и помощ отгоре.
То и при естествено забременяване може да се оплодят 2 яйцеклетки

# 185
Да..близнаците ще са разнояйчни...вариантите не са малко и все ще сме доволни,само да има бебче!

# 186
  • София
Да..близнаците ще са разнояйчни...вариантите не са малко и все ще сме доволни,само да има бебче!

Пожелавам го от сърце на всички, които се борят.

# 187
При инвитро се трансферират две за да е по-голям шанса за успех .......

Аз питам при Инсеминация по-същия начин ли могат да се трансферират 2 за по-голям шанс или там жената няма такъв избор ?

# 188
  • София
При инвитро се трансферират две за да е по-голям шанса за успех .......

Аз питам при Инсеминация по-същия начин ли могат да се трансферират 2 за по-голям шанс или там жената няма такъв избор ?
При инсеминация няма трансфер. При нея се инжектира обработена сперма, ако е имало стимулация и са се отделели повече от 1 яйцеклетка е възможно да се получи многоплодна бременност

# 189
От 10-30% е шансът за близнаци при инсеминация.

# 190
Защо да е загуба на време инсеминацията? Това твърдение вярно ли е, че е загуба на време? Може би са си нужни повечко опити, за да има успеваемост. Сигурно зависи и от специалистите...Знам ли.

# 191
Ако при инвитро шанса е 20%, при инсеминацията е 8% . Не важи за всеки разбира се, но най-общо казано

# 192
Здравейте ,момичета!
Нареждам се отново при вас с 3 опит ИКСИ. Живот и здраве след около две седмици трябва да стартираме процедурата. Успех на всичи и дано за коледа завалят много положителни тестове!

# 193
Някой пил ли е иногинол преди и по време на стимулация.нямам поликистоза,но имам инсулинова резистентност?

# 194
Сложна работа си е всичко. Дали ще е ин витро или инсеминация просто си трябва търпение и добри специалисти. Дано наистина покрай Коледа напредналите с тази процедура се похвалят с най-хубавия резултат.

Общи условия

Активация на акаунт