Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 68

• 63 746
  • 747
  •   1
Отговори
# 195

Бъдещи мамчета , вчера ми направиха инсеминация и днес имам леко кафеникаво зацапване , нормално ли е или трябва да се чуя с доктора според вас ? (П.С. процедурата е след неизяснен ИНф ..)

# 196
Здравейте,момичета! Simple Smile През декември планираме 1ви опит Инвитро в клиника Щерев.Имам 2 инсеминации,2рата с положителен резултат и за съжаление извън маточна
бременност. Бихте ли споделили,колко време ви пускаше анастезията и също така след пункция и трансфер колко време полежахте в клиниката? Simple Smile

# 197
  • София/Дружба
От анестезията за пункцията се излиза много бързо и лесно, няма от какво да се притесняваш. Пускат те да си ходиш след 3-4 часа.
Успех!

# 198
То при трансфера няма анестазия късмет

# 199
  • София

Бъдещи мамчета , вчера ми направиха инсеминация и днес имам леко кафеникаво зацапване , нормално ли е или трябва да се чуя с доктора според вас ? (П.С. процедурата е след неизяснен ИНф ..)

Ако е само леко и кафеникаво зацапването според мен няма причина за притеснение. Имала съм 4 инсета и всичките пъти от катетъра съм имала леко кафеникаво зацапване.

# 200
а хубави новини след последната ? Wink)

# 201
  • София
За съжаление няма хубави новини и предстои инвитро Sad

# 202
Пожелавам ти това да е твоя коледен подарък Simple Smile

# 203
Момичета, моля ви дайте едно мнение, че днес яко влязох във филма. 6 ден от стимулацията, започнахме с Гонал 150, вчера и онзи ден увеличихме на 200, от днес- Гонал 150+Менопур 150. Онзи ден фоликулите ми бяха пи 8 мм. Днес успях да преброя около 10 фоликула - 8,9,10,11 и 12 мм. Докторите ми казват, че всичко вървяло нормално и естрадиола ми се покачвал, само малко по- бавно нараствали зарова ми включиха и Менопур. Вие как мислите? Не знам, но изпаднах в транс, че са ми малко фоликулите.  Знам, че не е важно количеството, а качеството, но все пак🙂 Отделно от манипулационна ми казаха, че в момента следяли около 5-6 фоликула, които били по-големи, ама все ми се струва, че са малко

# 204
  • София
Е как 10фоликула ще са малко?

# 205
Ми не знам, шашардисах се вече, като знам, че е 6 ден си мислех, че с тази стимулация би трябвало повече да станат, защото от тях доминират 5-6🙂

# 206
  • София
За какво са ти повече? 1 стига

# 207
Не се шашкай толкова,аз първият път бях само на менопур,растяха бавно оказа се  и поликистозни яйчници,нестигнах до инсеминация,а сега започнах с гонал,после добавиха менопур ,станаха. 150на 150 и при пункция извадиха 6 яйцеклетки,оплодихме 5,два ембриона на 3ден ,направихме трансфер.А днес избързах с кръвният,но се оказа че съм бременна,така спокойствие и доверие към доктора,ако го няма винаги ще има съмнения.😉

# 208
Не се шашкай толкова,аз първият път бях само на менопур,растяха бавно оказа се  и поликистозни яйчници,нестигнах до инсеминация,а сега започнах с гонал,после добавиха менопур ,станаха. 150на 150 и при пункция извадиха 6 яйцеклетки,оплодихме 5,два ембриона на 3ден ,направихме трансфер.А днес избързах с кръвният,но се оказа че съм бременна,така спокойствие и доверие към доктора,ако го няма винаги ще има съмнения.😉
Оле, много се радвам! Честито🙂🙂🙂

# 209
Криска,тихично честито. Лека и безпроблемна бременност ти желая.

Общи условия

Активация на акаунт