Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 68

• 63 669
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
deronii, имате ли час за Надежда? Там си е голямо чакане за час,ако нямаш вече.
И ние сме там,с ИМСИ + МАКС + зоната .
Мисля че и в Пловдив имат ИМСИ .

Ще подаваме документи към фонда март месец и си е чакане за одобрение и вземане на заповедта, затова не бързаме. Приблизително колко време се чака в Надежда след одобрение за започване на процедурата, знаете ли.
П.с какво значи "зоната" ? Simple Smile

# 661
Дерони, има момичета, които по половин/една година чакат. Ако бях на твое място щях да звънна и да им обясня ситуацията.

# 662
Ако искате да сте пациенти в Надежда попълнете онлайн формуляра възможно най-бързо. По телефон часове за първичен преглед не приемат.
Аз чаках за часа си една година.
Зоната е отново вид селекция на сперматозоидите,нов метод.

# 663
За да подадеш документи ти трябва и определена медицинска документация, която се подготвя от посоченото в заявлението и избрано от теб лечебно заведение. Виж правилника за организацията на работа и дейността на ЦАР на сайта му.

# 664
Искате да кажете, че от взимането на заповедта до започването на самата процедура се чака в някои случаи и до година лиии...ехеее..правилно ли разбрах. Ако е така мога да се обадя и да си запазя предполагаем час за дата към август, септември евентуално ако до тогава сме взели заповед ли, така ли да разбирам. Simple Smile

# 665
В Надежда няма как да си запазиш час по телефона, написаха ти вече. Попълва се онлайн формуляр, той се разглежда, разпределят те при някой лекар и ти се обаждат да ти кажат час за първичен преглед. Виж и в темата за Надежда, доста се чака за първичен час там.

# 666
Не,не искаме това да кажем. Ако си пациент на някоя клиника,независимо коя,когато имаш заповед и ако хормоните ти и всичко останало е наред,може да стартираш веднага.
Обаче за да станеш пациент точно на болница “Надежда” трябва да попълнеш онлайн формуляр. След няколко месеца (4-5-6) ще ти звъннат да ти дадат час за след още толкова. Няма как да си запазиш сама час по никакъв начин по телефона .
Във всяка друга клиника е възможно. За да кандидатстваш за фонда ,трябва вече да си пациент на някоя клиника ,за да може да ти издадат заповедта на нея.

# 667
  • София
Дерони, малко на обратно май вървите Simple Smile
Първо си избери клиника, после лекар. Направете си консултациите, после подайте документи по фонда. Заповед от фонда в момента се взема за около 2-3 месеца.

# 668
Разбрах ви и попълних вече онлайн формуляра. Ще отидем и на разговор, за да започнат да ни подготвят документите за ЦАР. Ние сме от малък град и ни е малко сложно пътуването и отсъствието от работа, затова се опитваме по някакъв начин да съчетаем някои неща. Благодаря ви, момичета. Ако имаме още въпроси пак ще досаждам това ни е в голяма помощ Simple Smile

# 669
Докато не минеш преглед при репродуктивен специалист в Надежда,няма да ти дадат удостоверение че си техен пациент в никакъв случай. Изобщо не си прави труда да се разкарваш,при положение че не си от София.
Другия вариант е да си запишеш час за след 2-3 месеца в друга клиника,да пуснеш документите през тях и при обаждане за взимане на заповед да я отложиш. Но имам съмнения че до тогава ще имаш час за надежда и дори да смениш заповедта ,има вероятност ако изникне нещо и да изтече.
Или си избери друга клиника като за начало или ще чакаш,за да можеш да пуснеш документите за фонда през тях.

# 670
  • София
Мадлеен, може ли малко повече информация за тази "Зоната" . Не намирам нищо конкретно в сайта на болницата.

# 671
Axenia,нищо конкретно не мога да кажа. Когато дойде време за пункция, Стаменов ме прати да заявя ИМСИ + МАКС. Аз още от ден първи много настоявах за тях и той се съгласи,като даже ми каза поискай и "зоната". Дори ми ги написа на лист.
Когато го попитах какво е това "зоната" ми отговори,че е нов,много иновативен и добър метод за селекция на сперматозоидите. Само това имам като информация.

# 672
  • София
Мерси Мадлеен, питам защото се чудя какво да искам ...
Този път ще е всьо...

# 673
Най-добре:)))
Както се казва,от имане глава не боли.

# 674
Здравейте, дами.
Дали ще е възможно да получа инфо за самата стимулация по време на инвитрото.
Знам, че при всички жени е различна, но бих желал да знам с кои лекарства се прави сега колко продължава и т. Н.
Ще съм благодарен за мненията ви.
Поздрави,
Мигел

Общи условия

Активация на акаунт