Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 68

• 63 659
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте! Има ли запознати от вас, с това дали когато има мъжки фактор и подвижност на сп.22% и морфология 6% може да се направи класическо инвитро, а не Икси . Като при това и SDi теста е около 25% фрагментация.Някой имал ли е подобен случай, моля да се отзове с коментар, ще съм ви много благодарна.

# 676
Здравейте момичета,
днес започнах стимулация по къс протокол. Имали от вас които да са били по къс протокол? Според вас кой е по-успешен протокол?Останах с впечатление, че дългия е по успешен.

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 18:07 от galinka8512

# 677
  • София
Здравейте момичета,
днес започнах стимулация по къс протокол. Имали от вас които да са били по къс протокол? Според вас кой е по-успешен протокол?Останах с впечатление, че дългия е по успешен.
Няма такова нещо. Протокола се избира индивидуално!
За едни жени е по-добре къс, при други дълъг.

# 678
На някоя от вас мъжът и да е бил със стрептокок на микробиологията четири дни преди пункцията?
И каква е била процедурата?
Update: и моята е готова и аз съм със стрептокок в малко количество.......

Последна редакция: вт, 22 яну 2019, 20:14 от Amerikkas

# 679
Amerikkas, може би ще ви изпишат АБ и ще продължите. Пиши после какво е станало.

# 680
Ще ви кажа. Аз пих антибиотик за тях преди два месеца и сега пак съм.....яката работа
Благодаря за отговора.

# 681
Здравейте момичета,  аз също се готвя за инвитро, даже днес ми дойде МЦ. и дано всичко да е наред и стартираме.
Имам един въпрос, днес към 13:00 часа ми дойде, първи ден ли да го броя или от утре ще бъде първи ден.,незнам. Thinking

# 682
Здравейте момичета,  аз също се готвя за инвитро, даже днес ми дойде МЦ. и дано всичко да е наред и стартираме.
Имам един въпрос, днес към 13:00 часа ми дойде, първи ден ли да го броя или от утре ще бъде първи ден.,незнам. Thinking

Това е ден 1. Моят лекар ми е казал, ако дойде качествено със силна кръв до 15 часа е ден 1. Ако потече на след 16 както трябва следващият ден е 1.
Късмет!

# 683
Записвам се да следя, след една извънматочна, лапароскопия и махната една тръба, предстои ЦС след 2 цикъла, но по мнение на лекаря - лоша втора тръба. Не знам дали тук да задам някой от въпросите си като например - първо цикъл след лапаро, втора операция за махане и на др тръба кога най- рано, мога ли да подготвям документ и изследвания преди ЦС. На 30 години съм, това беше първа бременност и стана от първия път, което някак си искам да ми дава сили, че и инвитрото дай боже бързо да е успешно. Благодаря

# 684
Здравейте,
може ли да споделите,  колко ви е бил естрадиола по време на стимулацията?

# 685
  • София
Различно, според зависи с какво те стимулират и колко фоликула правиш.

# 686
Здравейте, момичета, Simple Smile

Искам да ви попитам дали някоя от вас е била по дълъг протокол с блокираща Декапептил депо.
Ако може обратна връзка относно процеса, резултата и имали ли се странични ефекти от блокиращата инжекция.
Въобще, каквото имате като инфомация би било добре дошло.
Четох какво представлява като цяло протколът, но опит от първа ръка е винаги по- добре Simple Smile.

Благодаря ви предварително:)! Успех на всички !

# 687
Аз съм била 2 пъти по дълъг протокол. Странични ефекти съм нямала през това време, но след отрицателните тестове , вторият Ц идваше все след 49 дни. Чак след 5 месеца се нормализираха хормоните. Но това беше при мен, при други може да е било по друг начин. Ако имаш други въпроси можеш да ми пишеш на лично,за да не спамим.

# 688
Аз също бях по дълъг протокол, като блокиращата инжекция беше Лукреин Депо, странични ефекти никакви, след науспешния опит дори нямах голямо забавяне на Ц.
Хубавото на този протокол е, че хормоните по време на стимулацията са лесно контролируеми.
Успех !

# 689
  • София
Момичета да ви питам нещо, защото нещо се зачудих Simple Smile
В понеделник трябва да сложа първата инжекция Золадекс от общо три, заради ендометриозата. Док, каза че Ц ще дойде около 40 дни след последната инжекция. Според вас, кога е по-добрият вариант за следващ опит, веднага като ми дойде, или да изчакам да мине този(първият след последната инжекция) и на следващия цикъл?

Общи условия

Активация на акаунт