Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 68

• 63 673
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Не беше май бусколизин. Казаха, че са две неща - едното успокоително. От него казаха, че може да виждам по-ярко бялото и светлината, но не беше толкова осезаемо. Но от другото сърцето ми полудя. Та за това исках да попитам, дали се е случвало и на други. Благодаря ти!

# 646
  • София
До колкото знам в Щерев слагат диазепам

# 647
Бусколизин и диазепам слагат, плюс свещичка, която не разбрах за какво е.
Тъй като съм пила бусколизин на хапчета и съм му научила ефекта при мен, затова не се съмнявам, че е от него.
Диазепама е успокоително и след него не се притеснявам особено, че пулса ми е 140 Simple Smile
Не беше май бусколизин. Казаха, че са две неща - едното успокоително. От него казаха, че може да виждам по-ярко бялото и светлината, но не беше толкова осезаемо. Но от другото сърцето ми полудя. Та за това исках да попитам, дали се е случвало и на други. Благодаря ти!

# 648
Определено се чувствах много спокойна после. Беше ми толкова отпуснато по време на трансфера и едно такова мило. Ехх..Simple SmileТова беше най-приятната част.

# 649
Сега като ви чета се замислих -  SDI тест при проблем с оплождането ли се прави задължително или и ако например не се развиват добре, или пък не стигат бластоцисти? И какъв е подходът при голям % фрагментации? Питам, тъй като изследването е доста скъпо, за да се прави превантивно и се чудя информативно ли е или решаващо. Благодаря.
Иначе, в Щерев диазепамът ме отпуска, пресъхват ми устата и ми се доспива.

# 650
Слънце, инжекцията е бусколизин и ако си с ниско кръвно, така става. На последния трансфер бях с 140 пулс, но минава след час-два Simple Smile

Avonavi, на мен пък ми казаха, че болезнената инжекция е Диазепам и е маслен разтвор, затова боли толкова...

# 651
  • София
Диазепам НЕ е маслен разтвор!

# 652
Здравейте момичета.  През февруари  ми предстои първи опит в Лозенец,  София  при д-р Станулов.  Искам да попитам за мнения за там.  Също така какво представлява хормоналната стимулация?  Чувстваш ли се по-различно по време?  Има ли някакви особености, като на пример да не спортуваш или да почиваш повече?  Извинете ме за сигурно тъпите въпроси,  но вече като наближава ме обзема притеснение.

# 653
Намерих си записки хихи - атропин и диазепам са двата разтвора, които са ми инжектирали. Не може ли без тази инжекция - толкова е болезнена...Въпреки това нямам търпение да започна процедурата Bowtie

# 654
  • София
атропина е отврат, не помня дали боли, ама имаше други гадни ефекти.
със сигурност може и без него.

# 655
  • София
Намерих си записки хихи - атропин и диазепам са двата разтвора, които са ми инжектирали. Не може ли без тази инжекция - толкова е болезнена...Въпреки това нямам търпение да започна процедурата Bowtie
Атропина има спазмолитично действие, отпуска гладката мускулатура. И точно от него се ускорява пулса.
Обаче... естествено, че може. В Надежда слагат само но шпа.

# 656
Здравейте на всички Simple Smile Имам въпрос спрямо вас, тъй като ние тепърва навлизаме по този път. Оказахме се с лош мъжки фактор - олигоастенотератозоосперия... Смятаме началото на март да подадем документи към ЦАР и се питаме и търсим коя клиника би била по-надеждна в този случай. Кой специалист би бил по-подходящ. Какви допълнения да искаме към самата процедура, която ни предстои, за да има по-голям шанс за успеваемост. Към момента съм се спряла за МБАЛ "Надежда", но все пак се двоумя и търся повече и по-компетентни мнения. Благодаря ви. Хубав ден желая на всички Simple Smile

# 657
Моята теория за МФ е, че при избор на клиника трябва да се гледа с каква техника разполага. При нас се наложи ИМСИ и МАКС, което се предлага в Надежда, затова се спряхме на тази болница. ПИД също не е за пренебрегване, отново за МФ.

# 658
  • София
IMSI и MACS се предлагат и в Щерев, на нас ни предложиха при следващ опит.

# 659
deronii, имате ли час за Надежда? Там си е голямо чакане за час,ако нямаш вече.
И ние сме там,с ИМСИ + МАКС + зоната .
Мисля че и в Пловдив имат ИМСИ .

Общи условия

Активация на акаунт