Декемврийче мина килограмче вече, наближава срещата с малкото човече

• 37 133
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Добавих анкетата за избор на име за новата тема, този път избора е доооста голям  Grinning
Предната тема някой беше питал за правенето на първия пост - ако някой друг има желание моля да заповяда Simple Smile Само да каже предварително, че да не правим няколко еднакви теми. Мога да копирам информацията от 1-ва страница или да се направи нова, както решите Simple Smile

Аз другата седмица ще ходя за моя 45-дневен болничен. Вчера имах ЖК, стабилно напредвам с килата  Grinning И пак ми измери високо кръвното. Днес сутринта също като станах беше високо, май тия хапчета, които пия нещо не ми влияят. Изобщо само мрънкане, заради това и не пиша много тук, че да не развалям настроението.  Mr. Green

Аз онзи ден бях на ЖК и запис на тонове. АГ реши да ми мери кръвното преди да слушаме тоновете  иииии 158/79 мисля, някъде там.
Каза, че ще слушаме тонове и пак ще мери.
В момента, в който каза, че тоновете са перфектни кръвното ми стана 120/70 😂

# 631
  • Пловдив
Скрит текст:
Ето ви и една снимка от мен.

# 632
Момичета, като ви гледам снимките, или вие сте много високи, или са ви малки пупите, или моята пупа е много голяма. Аз съм миньонче и от 7-ми месец ме питат дали вече ще раждам. Нещо не можах да се оправя да кача снимка (от телефон пиша и не я приема, само безкрайно седи на “качване” и нищо 😪)
Както и да е, днес бях на преглед за измерване налягането на очните дъна и всичко е нормално. Още ми е странно, тъй като преди години си бях правила такъв преглед и тогава нещата не бяха наред, но явно всичко си е дошло на мястото с времето.
От днес съм в 45 дневния + малко отпуска, която имам да взимам и вече почвам да се ослушвам за разни семинари, защото ще мога да ги посещавам, те са винаги в някакво криво време такова...

Та, знаете ли някакви предстоящи такива, освен беседите на Токуда и лекциите на списание 9 месеца?
Къде ги търсите?

О, сигурно сте чули, но в baby.bg са пуснали намаление 😉 аз ще чакам бебемания за допълване на покупките и каквото остане от baby.bg

Още нещо - ползвали ли сте таблетките на Милтън за дезинфекция на шишета и бебшки неща? Имам цяла кутия и се чудя дали има смисъл да купувам стерилизатор. Готиното е, че се прави разтвор 5 литра, в който постоянно могат да се добавят и вадят неща в рамките на 24 часа. Съвсем леко мирише на белина, но пък после в инструкцията пише, че няма нужда от изплатване. Понеже ползвах менструални чашки преди да забременея си ги дезинфекцирах с тези таблетки и си мислех да ги ползвам и за бебешки неща. Другата ми идея е да ползвам уреда си за готвене на пара вместо парен стерилизатор 🤔 някакви идеи?

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 18:33 от Fluffy Fluff

# 633
Злате вчера беше 130/85, днес се вдигна до 135/90, но го свалих и вече съм добре.
Много хубаво коремче, пупу ❤️

Флъфи във фейсбук можеш да търсиш събитията в страниците на училищата за бременни.

# 634
Злате вчера беше 130/85, днес се вдигна до 135/90, но го свалих и вече съм добре.
Много хубаво коремче, пупу ❤️

Флъфи във фейсбук можеш да търсиш събитията в страниците на училищата за бременни.
Моето кръвно си е вечно 125/130 горна граница и около 80 долна.
Като казвам на АГ тя не казва, че е нещо притеснително. Надявам се да е така.

# 635
  • Пловдив
и аз съм последно време със 120/70 или 130/80 дано да държи така

# 636
Вечно откакто си бременна ли? Или по принцип? Аз съм с ниско кръвно и до скоро беше такова - 110/70
От АГ знам, че долната граница не трябва да надвишава 15-20 единици от нормалното ни кръвно.
Т.е ако твоето такова е нормално няма място за притеснение.

# 637
Момичета, а как ви е пулса? Задъхвате ли се? Някой с тахикардия?

# 638
  • Пловдив
RainDanceMaggie  Преди две години започвах да вдигам до 180/120 и от тогава бях на небилет и го стабилизирах на 120/80.

# 639
Момичета,  минавам само да кажа, че АИКО имат 20% намаление на бебешки матраци до 21.10.2018 Simple Smile

# 640
Момичета, а как ви е пулса? Задъхвате ли се? Някой с тахикардия?
Моя пулс стига и до 102... но АГ каза, че за бременна е нормално. И да, задъхва се.

# 641
  • Варна
Моя пулс е около 112 , понякога се задъхвам от елементарни действия , друг път при действия , които искат повече въздух нищо ми няма .... като цяло вече нямам търпение да си видя мъника и да се оттърва от някой странични ефекти на бременността. Да издържа докато нашия татко се прибере началото на декември , пък не държа да издържи до термин .

# 642
Добро утро! Майчета, коя от вас ще ражда в Пловдив и къде?

# 643
Аз съм от Пловдив , Живот и здраве ще раждам в Окръжна . Без избор на екип или нещо друго . Ако има свободни стай ще си взема само вип (приятелка роди там преди 2 дни и е доволна от отношението , само във вип стаята е имало телевизия и интернет в другите е имало проблем и парното още не е било пуснато било е хладно но не студено  , каза ли са й ако не иска вип стая да си донесе нещо за отопление за през ноща във вип стаята имало климатик  ) . Друга позната роди на пещерско но с избор на лекар , вип предродилна и вип стая  така че не мисле че мнението и е обективно , но и тя е доволна . 🤞✌

# 644
  • Пловдив
S and M Аз също съм от Пловдив и ще раждам живот и здраве в Торакс.

Общи условия

Активация на акаунт