Звездни компромати - 382

• 74 584
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Колко хора им пишат за ескалатори? 🤔
Сигурно си запозната.
Иначе и аз съм чела, че си избират кои случаи да отразят. Т. Е. внимават чии интереси могат да засегнат.
Тогава беше обосновано мнението с конкретен пример, но беше отдавна и не успявам да го намеря.
П. П. Допълвам, че подобни примери има и за останалите разследващи журналисти. 👍

# 256
  • Rock & Roll feeling ...
В крайна сметка винаги има отсяване. Аз ако имам предаване с разследващ елемент, ще отсея сигналите и ще покажа първо тези,които са по-сериозни. Например да тровиш хиляди със стоки с изминал срок е по-сериозно от километричните опашки при плащане на такса за общежитие,като последното е просто зле устроени въз основа на това изнервящо и трябва да се даде един шут в г*за на когото трябва,за да се облекчат хората.

Опитват господарите да не са с двоен аршин, спомням си,че излъчиха в предаването пръцването на Мария Игнатова в ефир. Но от друга страна за себе си съм сигурна,че ако не се изживяваха като институция и те биха се възползвали от някои заобиколки .Стараят се да са правилни повече заради хората,отколкото напълно да им идва отвътре.

# 257
Ама те не са разследващо предаване.. Те са хумористично предаване.
Но изведнъж се оказа, ч еняма толкова забавни моменти и почнаха само с разни разследвания да се занимават. В тоя момент спрях д ги гледам. Поне 3 репортажа имат в предаване..

# 258
  • Rock & Roll feeling ...
Джуди е казвал,че все повече в тази посока ще гледат. Поне някакъв подобен спомен ми се върти.

# 259
Веднъж им писах за ескалатор, неработещ в магазин. В едната посока нагоре работи, но надолу не! И се налага да се слиза по неработещи стълби ма ескалатора, които са ужасяващо стръмни. Не искам да си представям, какво може да се случи, ако се закачи нечий ток в метала или дете се спъне... Изобщо не дадоха знак, че са ме прочели.
И още един случай имат, който излъчиха и с който ме отвратиха и просто не ги гледам.
За мен те не са институция и не разчитам на тях. Репортерите им повечето са като малоумни.
Я, се замисли колко човека на ден им пишат за ескалатори, изгорели крушки, мръсни кошчета и т.н. Мислиш ли, че екип най-много от 30 човека (ако има и толкова) могат да огреят навсякъде като слънце? Да не говорим, че не са и длъжни, защото не са държавна институция, а са телевизионно предаване, издържащо се с частни средства.
А ти явно си на принципа „щом на мен не са ми помогнали, значи не помагат”.
И не разбирам в конкретния случай какво са могли да направят, да дойдат да оправат ескалатора на магазина ли? Защо не се възмотиш така от самия магазин, че не се поддържа?
Да, това е идея да дойдат и да оправят ескалатора!
Разбирам, че е съвсем неатрактивно да се говори за един ескалатор, все пак, какво толкова може да се случи? Да падне някой и да се пребие на металните стълби. Не е достатъчно впечатляващо. Но магазинът с неработещия ескалатор няма обикновени стълби и аз много се притесних, че може да стане беля. От магазина нагло ми отговориха, че собствениците са чужденци и да си гледам работата. И това осъзнавам, че е нищо пред сериозните репортажи на Господарите...
Естествено, че действат избирателно и един ескалатор, по който се движат хора е далеч по-неатрактивен пред една маман, например. Все пак на ескалатора ще се убие един човек и после искат-не искат, собствениците ще вземат мерки. Докато с една маман може да се лигавят цяла година.

# 260
Щом на теб са ти отговорили така, то как очакваш Господарите да ги открият тия чужденци, че да оправят ескалатора?

# 261
Щом на теб са ти отговорили така, то как очакваш Господарите да ги открият тия чужденци, че да оправят ескалатора?

Ти сериозно ли?😂😂

# 262
Колкото и съществен да се струва на потърпевшите един ескалатор, аз не смятам, че е нещо, на което чак разследване да му се посвети.
Всеки магазин има стълбище. Магазин само с ескалатор не може да покрие изискванията за противопожарна безопасност.

# 263
Магазинът е Елитис. Внимавайте да не се катурнете по стръмните стълби на спрения ескалатор.

# 264
И асансьори също би трябвало има.

# 265
  • София
В моловете има магазини на два етажа с ескалатори, без собствено вътрешно стълбище. Може за такова нещо да иде реч.

# 266
Магазинът е Елитис. Внимавайте да не се катурнете по стръмните стълби на спрения ескалатор.
Елитис в Халите ли? Той е на един етаж. Да не говорим, че в Халите стълбища бол.

В моловете има магазини на два етажа с ескалатори, без собствено вътрешно стълбище. Може за такова нещо да иде реч.

И аз оставам с впечатление, че е вътрешен ескалатор на магазин, който е разположен в по-голям търговски център. Което пък прави историята заблуждаваща. Създава се впечатление, че само и единствено спреният ескалатор е начинът да се придвижиш.

Не на последно място, това е магазин. Като не ти хареса - не влизаш. Няма нарушение на права, няма престъпление...за кое точно да направят репортаж? Че някой се дразни от спрения ескалатор?

# 267
Имам предвид Елитис във Варна, над магазин Jysk.

# 268
Имам предвид Елитис във Варна, над магазин Jysk.
Значи е точно такъв случай. Магазин в търговски център. Не му работи вътрешния ескалатор.
Твоята история силно ми напомня случката с Айко и една злощастна поръчка на картина.

# 269
  • София
Знаете ли кога в Америка, някой ще каже че си е твой проблем как ще излезеш от магазин, в който ескалатора не работи и можеш да излезеш по стълбите?! Точно никога. Ако някой е закъснял за работа примерно, защото е обикалял да търси стълби заради неработещия ескалатор, ще повдигне иск срещу магазина и ще вземе обезщетение за причиненото неудобство. А тук даже по форумите ще ти обяснят, че нищо толкова не е станало и си могла да обикаляш и да търсиш. Ето това ни е проблема в България. Просто не искаме всичко да ни е наред и вечно някой ще каже: “Е, какво толкова е станало?”

Общи условия

Активация на акаунт