Плюсове и минуси на кварталите в София - 3

• 45 516
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Не е вярно, че циганите са навсякъде в Сухата Река. Има ги, но в никакъв случай не доминират пейзажа.

# 646
Ама те тези три къщи не са кв. Христо Ботев, то той е отвъд линията,, затова е този  подлез, аз не че се разхождам там всеки ден амаааа така ми се струва...

Е да де, но това "отвъд линията" е на 200 метра. Там вече са си циганските къщи в Христо Ботев Smirk

Не е вярно, че циганите са навсякъде в Сухата Река. Има ги, но в никакъв случай не доминират пейзажа.

Не казвам, че доминират, а че са навсякъде и определено се забелязват. Написала съм и къде. Района на 18-та поликлиника, Ботевградско, пазара. Повтарям същото, което вече написах, защото явно не си го разбрала. А 79 си е на 95% чисто цигански рейс. На спирката на 79 и 90 на пазара винаги са тумби цигани. "Тодорини кукли" е името на спирката, пред белия блок с магазините, аптеките и банка ДСК на партера. Изобщо пазарът им е любимо сборище, около базар Поли, пожарната и пазара винаги се движат цигани, а на спирката на 79 са буквално тълпи.

# 647
Не коментирам има или няма, защото не знам, но не разбирам защо Джедаят опонира, след като Моралка е тази, която познава добре Сухата река - живее и е израсла там.

# 648
Опонирам, защото отдавам под наем там и често съм района. Абсурдно е да се говори за тумби итн.

# 649
  • София
Малко е крайна Моралка, поне за Слатина със сигурност
Но с тази шапка с която е, и с този прицел... не се наемам да споря с нея .... Grinning

# 650
Така де, живях до преди година в Слатина за 2 години и знам какво е... ама тя Моралка знае по-добре Simple Smile

# 651
Малко е крайна Моралка, поне за Слатина със сигурност
Но с тази шапка с която е, и с този прицел... не се наемам да споря с нея .... Grinning
Ха-ха - аз чак сега се загледах в аватара й Simple Smile

# 652
Положението в Сухата река изобщо не е такова каквото го описват.
Силно, ама мнооооого силно преувеличено е. Не живея там постоянно, но баба и дядо живееха, а сега родителите ми и най-редовно посещавам квартала за дълги периоди от време.
Цигани има, както навсякъде. Но чак пък тълпи. Пълни глупости на търкалета.

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 14:59 от Elvinaa

# 653
В Редута цигани няма,  както явно е навсякъде Simple Smile Има 1-2 семейства и това е. Изобщо не се забелязват, защото не са дежурни да обикалят и кръстосват квартала.

# 654
Опонирам, защото отдавам под наем там и често съм района. Абсурдно е да се говори за тумби итн.

Ох, добре. Щом е абсурдно значи халюцинирам когато съм на спирката на пазара пред аптеката и клона на ДСК. Там, където спират 90 и 79. По Витиня и Ботевградско също няма цигани, сигурно и те са халюцинации. А 79 си е съвсем нормален автобус, не се отличава от другите градски линии, ок...

За Слатина не са мои твърдения. И репортаж на БНТ от декември 2016 ви сложих. Който не е гледал, да е гледал.

# 655
Живея в Западен парк. Роми има, но то навсякъде има. Честно казано ако се търси квартал изобщо, в който да не се срещат никакви роми, в София си е направо мисия невъзможна.
Айде стига глупости. Има квартали без нито един ром, аз в момента живея в такъв квартал - Изток. Гарантирам, че в квартала няма и един циганин, дори със свещ да го търсиш. Така, че който търси квартал без цигани да си търси жилище в Изток. Същото е и около Докторската градина - няма никакви цигани. Така, че е пълна глупост да се твърди че циганите били навсякъде из София и нямало квартали без цигани.

# 656
  • София
+ Изгрев, Лозенец, Хладилника

# 657
+ Изгрев, Лозенец, Хладилника
+ Иван Вазов, Стрелбище, Гоце Делчев

# 658
+Студентски град

# 659
  • София
В Студентски има един обикалящ катун, главно покрай 55ти блок се подвизаваше до скоро.

Общи условия

Активация на акаунт