При нас настана оживление, ОКТОМВРИ сме в родилно отделение

• 48 430
  • 671
  •   1
Отговори
# 135
Моята госпожица така и не тръгна да излиза сама, колкото и да я подканвах, така че утре сутринта, със сакчето, отивам към болницата Grinning Стискайте палци всичко да мине наред... до сега и никога не съм влизала в болница, така че ми е двойно стресово Joy

# 136
Деси, успех! Аз също съм в предстартова треска, остават още няколко дни. Болница е, но пък поводът да си там е чудесен. А защо те приемат преди термина? Нещо много се умълчахме в темата. Някои мами родиха и сигурно нямат време, а останалите как сте?

# 137
Деси, успех! Аз също съм в предстартова треска, остават още няколко дни. Болница е, но пък поводът да си там е чудесен. А защо те приемат преди термина? Нещо много се умълчахме в темата. Някои мами родиха и сигурно нямат време, а останалите как сте?

По документи тврминът ми беше в понеделник, така че се пада 5-и ден след него. Госпожицата цяла бременност си вървеше назад, така че според мен официално влизам в 40г.с. в събота, но изпълнявам заръките на АГ, а и коремчето ми е паднало и тази вечер ме удариха менструалните болки Grinning Надявам се да си тръгне самичка ...

# 138
Здравейте, честито на всички родили мами. А на очакващите успех и леко раждане. Включвам се, за да споделя с вас радостта ми от това, че на 22.09.2018 г. станах мама за втори път. Синът ми се роди в 4:55 часа, 3590 кг. и 53 см нормално раждане. Казва се Боримир. Simple Smile Успех още веднъж на всички Simple Smile

# 139
Честито и да в жив и здрав Боримир,аз съм за 15:10 планово секцио и вече ми е много нетърпеливо има ли други като мен.

# 140
Честито и да в жив и здрав Боримир,аз съм за 15:10 планово секцио и вече ми е много нетърпеливо има ли други като мен.
И аз съм някъде там, 15-16 за секцио. Честито на мама на бебе Боримир, чудесно име сте избрали. Живи и здрави всички

# 141
Благодаря, момичета! Стискам палци да мине бързо и леко Simple Smile Всичко ще е наред и скоро ще си гушнете рожбите Simple Smile

# 142
  • Blondeville
Активността се пренесе във фейсбук, там повече от половината вече сме родили и някак по-лесно е за комуникация.

При нас нещата иначе засега са супер, сигурно защото сме си двамата с таткото, и защото малката още е във фаза ядене, спане, пълнене на памперси. Баткото много ѝ се радва, иска само да я гали, търси я да си я гледа. Засега няма никоква ревност, радва се като я гушкаме, и му е любопитно като я кърмя. Изцяло на кърма е принцесата, този път доста по-бързо ми слезе млякото.

# 143
  • Spain
Xixi 27 честит ти мъж! ⚘жив и здрав да ти е !
 Не съм знаела , че това имеми харесва толкова. Сега като го казах на мъжо, разбрах колко ми харесва, а ако беше момче изобщо не сме се сещали за него. И винаги ще ми напомня за Властелина на пръстените 🌷разбира се.
Аз да се отчета само с преглед 38 седмица 3060 изчислиха госпожицата, кога обаче ще излиза,..божа работа..на мен от няколко дни ми секнаха и подготвителните контракции, малката и тя намали движенията и дишам по лесно,но стомаха ми не е паднал изобщо...Аз честно казано искам до термин да си постои ..както е тръгнало я чакам някъде към 3500. Иначе всичко е ок, водите ми бяха повече мин седмица, тази обаче казаха че са добре, развива се за седмиците си и сега ми остава да чакам 😍

# 144
Честито на всички мами! Да са ви живи и здрави, и скоро вкъщи! По принцип това, което ще кажа не искам да се приема за заяждане, но не всички ползваме фейсбук и няма как да знаем, че половината бебета вече са се родили. А и не ги виждам добавени на 1ва страница 😐

# 145
  • София
Записвам се със закъснение, от телефона не ми е удобно да следя темата, а лаптопа все по-трудно го отварям.
Калина се роди на 23ти септември, тежи 3050/49см, има много косичка и е голяма гушла.
Кърмим се успешно от 3тия час след секциото, вече е качила над 400грама.
Баткото е много щастлив и е изключително нежен с нея. Излизаме от деня след изписването, днес цял ден бяхме в зоопарка. Аз имах прекрасно секцио, както и първото, без болежки и усложнения, вече дори забравих, че съм родила Simple Smile)

# 146
Честито на всички майчета които вече гушкат своите рожбички!Да са ви живи и здрави и много да ви радват!🤗
Ние сме все още 2в1,баткото го преносих,да видим бебчо кога ще ни изненада.

# 147
Честито бебче, да ви е жива и здрава, малката Калина! Heart
Sweetvit, в коя болница ражда и при кой лекар?
Учудвам се, че толкова бързо след операцията са ти дали бебка да я кърмиш, помагаха ли ти, подаваха ли ти я? На мен ми предстои секцио и това с ранното закърмване ми е тревога голяма.. Anguished

Записвам се със закъснение, от телефона не ми е удобно да следя темата, а лаптопа все по-трудно го отварям.
Калина се роди на 23ти септември, тежи 3050/49см, има много косичка и е голяма гушла.
Кърмим се успешно от 3тия час след секциото, вече е качила над 400грама.
Баткото е много щастлив и е изключително нежен с нея. Излизаме от деня след изписването, днес цял ден бяхме в зоопарка. Аз имах прекрасно секцио, както и първото, без болежки и усложнения, вече дори забравих, че съм родила Simple Smile)

# 148
Честито на всички които вече са родили. Наистина позамря темичката, което е жалко. Аз седя и чакам бебешока да реши да излиза, но за сега не. Термина ми е на 12, на 11 съм на преглед ако не съм родила до тогава и ще решим какво да правим. За сега никакви изгледи обаче 😞 И има ли и други като мен, които да се подуват ужасно. Глезените ми са тройни.  Стряскам се като ги видя. Последно преди месец пускахме урина и кръвни всичко беше наред, сега вече не ме пращат за такива изследвания, само секрет ми взеха.

# 149
  • Blondeville
Аз ви разбирам, никой не ви кара да ползвате фейсбук, просто обяснявам защо тук е намаляла активността - нормално е след като половината и повече сме родили, да сме една идея по-ангажирани, и малко по-трудно да пишем едно и също на две места, това е.

Честито на всички мами! Да са ви живи и здрави, и скоро вкъщи! По принцип това, което ще кажа не искам да се приема за заяждане, но не всички ползваме фейсбук и няма как да знаем, че половината бебета вече са се родили. А и не ги виждам добавени на 1ва страница 😐

Общи условия

Активация на акаунт