Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какво споделят участниците във форума?
Какви са преживяванията на участниците по време на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какво споделят участниците във форума?
-
Какви са преживяванията на участниците по време на бременността?
-
Какви са преживяванията на участниците по време на раждането и възстановяването след цезарово сечение?
-
Какви са преживяванията на участниците с контракции и възстановяване след секцио?
Носът му постоянно е запушен, хърка, овлажнявам и все тая, може да сме го заразили с някой вирус, горкия. Иначе си хапва, на адаптирано мляко е, Лактана Био, за 1 месец е качил около 1кг. и 2 см. Памперсите гледам да ги сменям да не се зачерви,нямам любима марка, купувам тези, които са на акция, следващия път други и така.., сега като сме вкъщи повечето се мием, крем не слагам на всяко сменяне. По принцип е спокоен, спи много и цяла нощ, но има и периоди, като вчерашния, в които се побърквам. Определено си харесва на ръце детето, то и мен някой да ме разнася цял ден ще ми е хубаво.Понякога си говори, но определено не е започнал да гука, чета вече някои гукат. Аз съм ги забравила някои неща. Тука едни снимки, клипове гледам с каката да видя дати, горе долу по кое време започват. А масажи започнахте ли? И някой поставил ли е ваксина да сподели, че се притеснявам? Явно са периоди, които трябва да преминат.