При нас настана оживление, ОКТОМВРИ сме в родилно отделение

• 48 108
  • 671
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Момичета, препоръчайте ми марка памперси, освен Pampers. Дупето ни постоянно е посечено, въпреки че го мия и мажа на всяка смяна. Смених и три крема-същата история, вече започнах да се съмнявам в памперсите.
Аз съм ползвала винаги "памперс", другите винаги ми пропускат, затова не мога да препоръчам, но нашето дупе (на баткото, с малкия още нямам дертове) се е оправяло със судокрем или бепантен

# 466
Аз успях да оправя подсеченото с крем бепантен. Судокрема се оказа, че е много сух за нас. Досега само памперс марката съм ползвала. След като подсеченото мина ползвам кремче галафарм

# 467
Здравейте, момичета!
Идвам да ви се похваля, че на 01.11 след предизвикване на раждането се роди Александър с мерки 3610г и 52см.
Безкрайно съм щастлива Simple Smile

# 468
Честито за всички нови бебчета!
Памперси: Baby Love (DM), Puffies и Lupilu ot Lidl. Аз съм доволна от тези, Памперс не ползвам.
Подсичанията мажа или с бебешко олио (на Мустела) или с Лансинох.

# 469
  • София
Здравейте, момичета!
Идвам да ви се похваля, че на 01.11 след предизвикване на раждането се роди Александър с мерки 3610г и 52см.
Безкрайно съм щастлива Simple Smile
Честито!Да ти е жив и здрав Алекс Simple Smile

# 470
  • Spain
Flower G голям да расте Алекс ! Здраве и щастие ! 💙💙💙
За памперси пробвах на Лидл и съм мн доволна. Иначе другите които ползвах бяха еквивалента на бг памперс - додот при нас . Само че при нас тези на памперс са N1 2-5 kg и ни бяха малки и N2 от 4-8 кг са и прекалено големи ,че сега съм си купила от Лидл 3-6кг и са ни идеални Wink.  Не съм ползвала кремове много но въртя..мас, мляко на мустела и крем Bepanthol.ако има обаче подсичане е необходим по силен крем с цинк..с голямата ползвах mitosyl

# 471
Момичета, не пиша често, но ви чета редовно. Относно памперсите, имам купени и отворени 5,6 марки, но откакто пробвах памперсите на Бочко съм мноого доволна. Дупето се изчисти, не пропускат, а имах голям проблем с това. Опитайте Бочко, няма да съжалявате.

# 472
  • Sofia
Ние сме на Памперс, за сега всичко е наред, ако тръгна да ги сменям и на мен ми похвалиха Бочко.
Момичета, вие извеждате ли вече бебоците, за по колко време, как са облечени?
Ние днес ще правим първите 5 Мин на терасата, вчера педиатърката каза, че даже сме се забавили.

# 473
 Благодаря много за отговорите за памперсите Hug
 За извеждането зависи от температурата. При нас от изписването на сам имаше само един ден, който беше под 20° и имаше много силен вятър. Всички останали дни сме били навън по 1 час. На първия ден след изписването бяхме за 5 мин на терасата, на следващия 10-15 мин и на следващия направо в количката на слънце Blush
Първо го обличах с рошав космонафт, но му стана горещо и от тогава по боди с дълъг ръкав, отгоре памучна жилетка и надолу само ританки и не много дебело одеалце.

# 474
Добре дошли на новите бебоци. Нека бъдат здрави и бързо възстановяване на новите мамчета. Памперси ползвам Pampers premium care, доволна съм само веднъж се беше оакала до гърба, но е от количеството не от памперса. Итностно излизането, нашия педиатър каза само когато има мъгла и вятър да не я извеждам. При други обстоятелства с подходящо облекло не би трябвало да е проблем. Вие колко време си позволявате да седите вече навън?

# 475
Прескочихме ние процедурата по изнасяне на прозореца за 10-15 мин. Направо си я изведохме на 7-8 дена като беше. Седим по 1-2 часа навън. Няма лошо време, има лошо облечени деца. Simple Smile

Това с прехранването и ние го минахме. Уж съм стрелян заек. Напъва, гърчи се, връща. Втори ден сме на режим без хранене на поразия и нещата са по-добре.  Давах и добавка, че нали... да не гладува детето, да е спокойна мама. Е, спрях и добавката. Последните пъти като дадох, 60мл ги давах на три пъти с паузи за оригване.

Като има подсечено дупе, от опит знам, да не се сменят кремове. Взимаш един, по възможност судокрем или бепантен и си караш с него до оправия. А, когато има възможност, по-честичко и за по-дълго е добре дупето измито, подсушено и ненамазано да се оставя на въздух, върху рднократна подложка.

# 476
Ние започнахме от ден 7 с по 15-20 мин на терасата, след 10тия ден започнахме и с разходките навън първоначално за по 30-40мин, вече сме на 1 месец и седим навън по няколко часа - максимума за сега на няколко пъти правим по 5 часа 😆

# 477
Момичета мисля че и аз прехранвам малката по същия начин ръмжи, напъва се и връща. По колко мл. кърма давате? Тя е на 40 дена .

# 478
родих на 20,10, 1900гр момък, в момента е 2150 и го хранят с 50-60мл през 3 часа в неонатологията. вечер му нося кърма за 2 хранения, през деня е АМ

# 479
  • Spain
Дени честит ти момък. Да папка много и да пораства бързо ! ❤⚘🌷🌻🐣

Общи условия

Активация на акаунт