Осми клас 2018/2019 - 2 Есенно минорно мажорно

• 47 224
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Моя вече си загуби личната карта-днес ми се обаждаха от РПУ-то.Баща му отишъл без акт за раждане-ами естествено че не може така.Така че утре ще ходя да подам декларация-искат оригинал и копие на Акта.Носеше я винаги в него,но... По принцип си пази нещата и много рядко губи нещо

# 226
Да се отчета и аз Laughing - борбата с информатиката продължава да е безмилостно жестока Mr. Green.
Имаш ли представа какво учат в момента?

# 227
  • Варна
Bunova, благородно ви завиждам за АК. Ако живеехме в София, това щеше да е нашето училище, но по съвсем егоистични подбуди не мога да се разделя с детето (все още) ако ще и в името на образованието. Какво ще правя след 5 години, не знам. Ще се радвам да споделяш повече за вашите преживявания. Успех на девойката!

# 228
  • София
Sanaka, нека разпускат, но да си гонят нещата.

А, аз нямам нищо против активния социален живот, дори съм му фен. Притеснява ме само да не си повярва твърде много, че лесно й се случват нещата, да се отпусне и в един момент да се окаже, че трябва да променя начинът и времето за работа. Че усетиш ли веднъж мекото на хляба, трудно минаваш на сухари. Smirk

Аз към момента съм впечатлена от организацията на работа и активната обратна връзка на Испанската. Електронният дневник се попълва почти ежедневно и не само оценките. Всички учители са вкарали темите по съответния предмет, които ще се учат, кога ще има писмени изпитвания, упражнения. Съобщават се извънкласни дейности, събития. Зам. директорите и учители пишат съобщения до всички родители с подробна информация за новопубликувани събития и отговарят своевременно на всички въпроси - направо си е чат група. Grinning В това отношение, ако използвам онагледяването на Биби, Испанската vs 2АЕГ - 5:0 в полза на Испанската.

# 229
sanaka, тези учители кога преподават Joy

bunova, би ли споделила кои книги четат? Мерси  Hug

# 230
  • София
Joy Предимно зам. директорите пишат по организационните въпроси и от време на време класната.

# 231
  • В светлината на слънцето
Айде и ние с първи оценки - две 6 и едно яко попарване на входното по математика. И по немски са ги натегнали здраво - днес 10-минутка, утре - пак. Сега се е засрамила от себе си и сериозно нахъсала, заради математиката и понеже днес не й стигнало времето на немския. Утре - входно по бел.
И при нас електронния дневник работи здраво - всеки ден се нанасят теми, по които се работи, оценки, водят се дискусии, наистина полезно. В предишното училище беше проформа.

# 232
Е, дир на 51-во обясняваше, че на секундата учителят я през телефона, таблета, iPad-a, лаптопа, еtc. ще въвежда оценката и ще светва на родителя, който ще може още същата вечер са отвърти шамара Joy

# 233
@Дидева, аз ще отговоря - учат Java.
Проблема е , че още първия час са написали " Hello world" . Вторият час са започнали с FOR, а за домашно имат елхичка, ама това май се прави с два FOR-a. За някой, който няма идея що е това компилатор, се налага здраво четене...a  главите им още не съзнават, че Google знае всичко Simple Smile

# 234
Да питам нещо различно, което не е свързано с учението Wink Вашите деца носят ли си личните карти непрекъснато в тях?

Да, до вчера, когато беше загубена - целият портфейл с лична карта, втора лична карта (тя е с двойно гражданство), карта за градски транспорт, ученическа карта.

# 235
Аз съм възмутена. На С++ също се почва със Здравей, свят и елхичка. То бива липса на изобретателност,
ама...Joy Онези дребнавости - бройни системи и алгоритми - явно вече не са на почит.
За съжаление май информатиката е ИУЧ и децата не могат просто да я зарежат.

# 236
Знаменца Joy

# 237
  • София
Ей, няма да ми пренебрегвате знаменцата! Joy
Тях ги спретнахме, още не са центрирани, но днес ме почна с елхичката от вратата. Викам му, ааа, не си познал! Да сядаш, да си решаваш рационалните уравнения за входното, че знаЙш ли?!?
Нашите също са захванали комбинаториката. За сега всичко било песен... Да видим, до кога ще я пее... Bowtie

# 238
  • Варна
Аз съм възмутена. На С++ също се почва със Здравей, свят и елхичка. То бива липса на изобретателност,
ама...Joy Онези дребнавости - бройни системи и алгоритми - явно вече не са на почит.
За съжаление май информатиката е ИУЧ и децата не могат просто да я зарежат.
Е, ето, нашите са на бройни системи Simple Smile

# 239
Е Дидева, всеки всепризнат програмист е започнал с Здравей свят Joy

Гледам че се налагат нови методи на обучение, между другото и в Телерик и в СофтУни са така, първо упражнение за начинаещи "Hello 🌎"... бройните системи ...са за едни други места явно Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт