Форумски липси - 6

• 72 405
  • 691
  •   1
Отговори
# 570
Касита е била водеща в Тв Европа. Надежда някоя си, не помня фамилията.

# 571
Аз помня Бояна от едно предаване за стил или нещо подобно по БНТ от преди 20 години сигурно.

# 572
Касита - Сигнално жълто? 😆😆😆

# 573
  • постоянно
Екс ми се губи напоследък , какъв и беше новия ник ?

# 574
Тук си е. Angel wings.

# 575
Имаше една потребителка OX'AMAH, какво се случи с нея? Запомнила съм я с нейните любовни драми и ордата обожатели, мисля че живееше из немско.

# 576
За Валери никой нищо не каза. Много приятно пишеше.

# 577
Би било удачно тези от вас, които знаят личните имена на други потребители, барабар с половината им CV да проявите малко дискретност.
Желаещите да научат куп непотребни им детайли за живота на друг регистриран тук имате пълната свобода да си разменяте пикантни подробности на лично съобщение, не из темите, в които всеки може да прочете такава информация и да злоупотреби.

Изключения правят потребители, застанали с личните си имена като никове, като там отговорността си е изцяло тяхна.

# 578
Имаше една потребителка OX'AMAH, какво се случи с нея? Запомнила съм я с нейните любовни драми и ордата обожатели, мисля че живееше из немско.

Сега е влюбена в сина си. Мина през няколко профила, сигурно пак е тук, но не знам сега какъв ѝ е никът.
Все същият шемет си е.  Laughing

# 579
... не из темите, в които всеки може да прочете такава информация и да злоупотреби.

Изключения правят потребители, застанали с личните си имена като никове, като там отговорността си е изцяло тяхна.
Изключения правят също така и самите потребители, за чието лично пространство се грижим чрез дискретност. Сиреч те са си приказвали и разказвали във форума явно предостатъчно щом като толкова хора знаят нещата.

# 580
Много си далеч от истината, вероятно подценявайки онази порода потребители, които хвърлят сума ти енергия в дирене на всякаква лична информация за друг и после най-щедро обикалят половината форум на лични съобщения за да им съобщят какво са открили.

Та, не - в повечето случаи даденият потребител изобщо не е споменавал името си. Касита е била открита относно това какво е работила, но никога не е било в стил “Името ми е Х, работих в телевизия У, бях водеща на тези новини/предаване/сутрешен блок.” 

# 581
  • Другата България
Грешиш. Аз инфото за самата нея съм го прочела от самата нея, вече не помня в коя тема и по какъв повод. Но помня, че тя си се хвалеше с това.

# 582
  • София
Касита никога не е криела, че се е изявявала с истинското си име като първи ник във форума. Няма нужда да се драматизира.

# 583
Айде. някоя да изреве за Лиска и да затваряме темата.

# 584
Много ми липсва Лиска.

Общи условия

Активация на акаунт