Форумски липси - 6

• 72 429
  • 691
  •   1
Отговори
# 555
И аз мернах някъде ник Бояна и се изненадах, понеже мислех, че тя вече не пише тук. Ако имате предвид Бояна Ламбер? Сега стилът ми се стори различен?

# 556
  • София
За Боян Петров е бил друг бан явно. Отдавна беше темата за него. Аз не съм я мяркала откогато искаха съгласие с новия регламент за данните.

# 557
Бояна ли беше тази с развода, отървала се от нарцис? Някоя пишеше доста с доста добра подготовка по психология в темата за невъзможните хора в живота ни. Но нито темата мога да открия, нито потребителката помня коя беше.

# 558
Бояна беше с тази тема, но не се е развеждала.

# 559
Благодаря ти  Нина. Сигурно друга потребителка в темата се е развеждала. Помня, че имаше две деца, а баща им психопат.

# 560
Бояна е много по-интересна във ФБ, харесва ми да я чета.
Андариел ми липсва, интелигентна и адекватна, въпреки залитанията чат-пат.

Откровената простотия и злоба ми е изключително противна, особено съчетана с глупост и дребномислие.

# 561
Касита е много злобна.
Дано наистина да не е тук.

За Анди имам спомен за един сблъсък, с Бояна, не помня темата. Но бях изненадана Бояна как я нападаше за новата ѝ работа.

Бояна тук ли е?

Бояна много грозно тогава я нападаше и обвиняваше,  че дипломата й не била легитимна, броеше предмети и хорариуми и т.н. Та лъсна с цялата си прелест на мила и добра съфорумка. Изключително нагло поведение и самовлюбеност.

Да, и на мен много лошо впечатление ми направи. В други теми не съм я срещала така агресивна.

# 562
Касита е много злобна.
Дано наистина да не е тук.
Не е бе. Малко се фръцкаше на моменти с дар слово и опит в журналистиката. Но не е било чак пък дразнещо. Имаше чувство за хумор и не беше злопаметна. Може да те ръфа по някой въпрос, но пък ми е правело добро впечатление, че не прехвърля автоматично опонента във всички теми.

Последно я засичах в темите за котки, а след това май започна нова работа като учителка. (Стига да не бъркам потребителя де)

# 563
Аз я разбирам Бояна. Май дипломата беше взета за година-две, а после направо започваш работа с деца с проблеми. Същото обучение на Запад трае доста повече.

# 564
Не съм чела такива постове на Бояна аз. Имам добри впечатления от нея. Но аз чета предимно в СО.

# 565
Аз я разбирам Бояна. Май дипломата беше взета за година-две, а после направо започваш работа с деца с проблеми. Същото обучение на Запад трае доста повече.
Е то и тук ако учиш за бакалавър е 4 години, но има възможност и направо за магистър. Така че всичко си е  и легитимно, а не едва ли не да изкарва Андариел недоучила. Точно пък Анди със сигурност е изяла всички учебници и литература по темата с кориците и е по-компетентна от много учили уж редовно, но работили през цялото време  като сервитьори. Е, вярно,  че не е чела за всеки изпит като Бояна по 7000 стр., ама може да й се има доверие. 

# 566
Изненадана съм, че Бояна се е държала агресивно и е обиждала. Помня я още като репортер в БТВ, после гледах предаването й в Нова, чета й статиите, прочетох и книгата й. Възпитан, интелигентен и умерен човек изглежда.

# 567
Предаване? Бояна? Извинявам се, може ли линк?

# 568
Това беше много отдавна. Предаване за ремонти в дома. "Моят дом", "Нашият дом" или нещо подобно. Беше първото по рода си с такава насоченост.

# 569
Аз за Бояна знам, но ми интересно Касита в какво ТВ предаване е участвала /водила/ Thinking

Общи условия

Активация на акаунт