Форумски липси - 6

• 72 445
  • 691
  •   1
Отговори
# 540
За първи път чувам за тази потребителка Дадос. В кой подфорум е била активна?

# 541

И за мен е напълно непозната.

# 542
Дадос мен ме кълнала на лични и ми е пожелавал смъртта дори...Това само, защото си позволих да й направя забележка, че прекалява и никой не е длъжен да я търпи.  Не се впечатлих много от клетвите й, за мен тя е психично болен човек  то в доста остра фаза.

Не ми е позната Дадос.Ти остави това,че обиждат.По-страшното е,че такива хора влошават състоянието си докато водят войни с други потребители.Според мен за тяхно добро е да не им се позволява да пишат във форума.Като изперкат тук,не се знае в живота на кого и как могат да си го изкарат в пристъп на ярост.Аз досега никога не съм съветвала някой (с цел обида)да си пие хапчетата,но също съм забелязвала хора,които съвсем сериозно имат нужда от психотерапия.Често в абсолютно неадекватно поведение.Чудила съм се доброжелателките около тях опитват ли се да им помогнат наистина или само за идеята им бутат фитилите докато участват в общите им войни?

# 543
  • София

И за мен е напълно непозната.
Бизнес, работа, професии. Търсеше читава работа, но без резултат.

Добре де, къде ги срещате тези тотално изперкали, нуждаещи се от терапия потребителки? И аз съм се дракала с някои момичета тук, като Чек или Мамасита, но всичко е било някак нормално - никой от нас не е бил чак неадекватен, дори когато сме минавали границата на добрия тон.

# 544
Добре де, къде ги срещате тези тотално изперкали, нуждаещи се от терапия потребителки?

В темите на политическа тематика - Истанбулска конвенция, Турско робство, Соц, Мигранти и "бежанци", Глабален пакт за миграция и т.н.

# 545
Ами срещах я, защото следях темата за работа и пишех там понякога. Тя като обсебеше темата ставаше нещо страшно. Хленчи, изпада в истерии, обвинява всички за несполуките си. Някой като й каже, че тя до голяма степен сама си е виновна, че като скочи...то бяха такива излияния, обиди. И когато човек не й отговори и започне да я игнорира, почваше на лични да кълне и да псува. Беше влязла и една тема за бременност. Ама то такива акъли раздаваше на жените какви изследвания да правят, какво да правят, какво да не правят, тълкуваше симпоми, коментираше епикризи. Човек оставаше с убеждение, че поне три деца е родила:).

# 546
Даун ще се върне. Доколкото прочетох е с бан до нова година.
Но иронията ти да я сравняваш с детска болест не те прави по-малко скодумна от нея.
Вчера си говорихме с Даун. Остават още 6 дни докато се върне.

Сигме, пак добре, че женицата не е превела буквално ника на Даун, че и такива е имало.

# 547
Моралка, не, една съфорумка го беше превела "там долу" и вряскала на Даун, че си е избрала крайно нецензурен ник, визирайки долу-то в женската анатомия.

# 548
Моралка, не, една съфорумка го беше превела "там долу" и вряскала на Даун, че си е избрала крайно нецензурен ник, визирайки долу-то в женската анатомия.

Хаха, това е било забавен момент, който съм пропуснала. Аз в началото преди да ме светнат, че DOWN UNDER означава Австралия се бях подразнила, че си е сложила форумно име на английски и реших да го побългаря. А и защо не? Щом като е модерно да се превеждат буквално английски изрази, например "не си ми в обувките" и "това не е моята чаша чай", може по същата логика и DOWN UNDER да стане ДОЛУ ПОД.  

# 549
Вишната се изказваше доста крайно в темата за захранването.
В една тема се опита да захапе потребителка, нещо от сорта, че не приема мнение от домакиня, но онази (не си спомням коя беше, извинявам се) много яко я затапи.

# 550
Вишната беше по-мек вариант на Касита

# 551
Касита е много злобна.
Дано наистина да не е тук.

За Анди имам спомен за един сблъсък, с Бояна, не помня темата. Но бях изненадана Бояна как я нападаше за новата ѝ работа.

Бояна тук ли е?

Последна редакция: нд, 30 дек 2018, 11:17 от DeVa®

# 552
Бояна я мярнах наскоро в някоя от темите за частните училища.

# 553
Бояна пише в СО. Вчера се изказваше в темата за снахите. Освен ако не бъркам Бояните.

# 554
Андариел я баннаха заради темата за Боян Петров,
където зае непопулярната позиция, бях напълно съгласна с нея,
помня израза ''професионални оплаквачки'', после разбрах, че било професия ....
Половин година мина, този бан не свърши ли  или тя се е отказала ?

Общи условия

Активация на акаунт