Форумски липси - 6

• 72 453
  • 691
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Айде още един да попита за Даун. Четете, не боли.

# 526
  • Ямбол
Айде още един да попита за Даун. Четете, не боли.
А първия знаеш ли за какво беше. За втория и аз разбрах от обяснението на Татти.

# 527
  • София
Ох, вярно че са два. Аз за първия говорех, извинявам се. Първият е за размяна на реплики в темата за соца. Ще я питам за опонентите й. Тази тема не я чета.

# 528
О, тя е голям фанатик на тема "соц" . Ако някой има хубави спомени, моментално се превръща в неин враг.
И Нино Тино е същата.

# 529
За Дадос някой питал ли е защо е с бан?

# 530
Предполагам защото е пишела много грозни ЛС на доста съфорумки.
На мен не.

# 531

Тя и Down май е псувала и обиждала наред в темата за соца, та банът е напълно логичен и в нейния случай.

# 532
На мен не.
На доста?И открито,и на лични,и с доста правописни грешки.Обаче е пич според някои. Wink
И да трият направих скрийншот.

# 533
Дадос имаше нов акаунт, но май пак липсва. Не следя вече темата за търсене на работа. Тя там беше активна, вечната безработна.

# 534
Всъщност и аз по-скоро се чудя Андариел защо е с бан, защото не помня да е обиждала, иначе за Даун мога да си представя как е изтрещяла в някой момент.

# 535
Андариел си е писала в профила, че който иска, може да ѝ пише на ЛС, като си остави имейл за връзка, на който тя да отговори. Сигурно би отговорила и защо е с бан.

# 536
  • София
Дадос ми е писала веднъж на лични, но не звучеше грозно, а тъжно. Питаше какво да прави, стана ми мъчно. Отговорих доколкото можах.

# 537
Всъщност и аз по-скоро се чудя Андариел защо е с бан, защото не помня да е обиждала, иначе за Даун мога да си представя как е изтрещяла в някой момент.

Обаче много обичаше да праща хората да си пият хапчетата. Laughing

Анди и тя не се владееше много напоследък. Особено след като Кенга се завърна. После беше Зелено мохито.

# 538
Дадос мен ме кълнала на лични и ми е пожелавал смъртта дори...Това само, защото си позволих да й направя забележка, че прекалява и никой не е длъжен да я търпи.  Не се впечатлих много от клетвите й, за мен тя е психично болен човек  то в доста остра фаза.

# 539
И за мен е така Дадос. Как да наемеш такъв лабилен човек на работа?

Общи условия

Активация на акаунт