Препоръчайте интериорни врати - тема 2

• 141 565
  • 813
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Някой поръчвал ли е от Порта Нова - https://plovdiv.porta-nova.bg/interiorni-vrati/ ?
Имат цени по 100-120 лева, дали ще са пълен боклук? Изобщо как разбирате дали една врата е качествена?

Това са цени само на крилата , т.е. без каса и без дръжки - В комплекта са включени крило и три лагерни панти.

# 301
Някой поръчвал ли е от Порта Нова - https://plovdiv.porta-nova.bg/interiorni-vrati/ ?
Имат цени по 100-120 лева, дали ще са пълен боклук? Изобщо как разбирате дали една врата е качествена?

Това са цени само на крилата , т.е. без каса и без дръжки - В комплекта са включени крило и три лагерни панти.
Ясно къде е уловката 😁 Видях, че в сайта на пласт маркет цените са без дръжки и каси, но тук нещо ми е убягнало... Благодаря

# 302
И аз съм по темата с вратите и се оказа, че действително е страшно сложна задача.
Ще смянам вратата на дневната и обмислям да сложа стъклена, мат с дървена рамка в бяло - https://solid55.com/interiorni-vrati/staklena-vrata-s-line
Чуденето ми е този тип врати имат ли все пак някаква шумо и топлоизолация?

Имам и друг въпрос - искам да сменя и останалите интериорни врати, но не искам да пипам настилките - казват ми, че предлагат монтаж, но демонтажа трябва да си го направя сама. Наистина ме е страх за настилките, защото не искам да се вкарвам в някакъв излишен филм. Можете ли да препоръчате фирма/човек, който прави такъв демонтаж, шпакловане и вие сте доволни?

# 303
  • Пловдив
На мен фирмата която ще им монтира новите врати , ще ми демонтира старите. Зависи какви са старите врати обаче. Ако са от тези с широките каси  ще е по-трудно.  Говорете с фирми които правят врати обикновено монтират и демонтират .

# 304
На мен фирмата която ще им монтира новите врати , ще ми демонтира старите. Зависи какви са старите врати обаче. Ако са от тези с широките каси  ще е по-трудно.  Говорете с фирми които правят врати обикновено монтират и демонтират .

Благодаря! На коя фирма сте се спрели?
Какво правите със старите врати - къде се изхвърлят?

Досега не срещнах много мнения за Солид конкретно инетриорните врати - имате ли наблюдение за тяхното качество?

Също фалцова или безфалцова врата е по-добре?

# 305
  • Пловдив
Вратите поръчах при пловдивската фирма Индоор тъй като съм от Пловдив.  Старите врати оставям до кофите за боклук . При нас всяка събота или неделя минава  камион който обира големите отпадъци до кофите. като стари мебели примерно. Иначе има и телефон на който се обаждаш и казваш до коя кофа са оставени и безплатно ги извозват.

# 306
Имате ли мнение за тези врати - https://avasell.com/vrati/%d0%b8%d0%bd%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b8%d … 5-80%d1%81%d0%bc/

пише, че са пълен комплект.. Не ми трябва нещо претенциозно. Монтаж също няма да ми трябва.

# 307
  • Пловдив
Имате ли мнение за тези врати - https://avasell.com/vrati/%d0%b8%d0%bd%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b8%d … 5-80%d1%81%d0%bc/

пише, че са пълен комплект.. Не ми трябва нещо претенциозно. Монтаж също няма да ми трябва.
Даже не съм ги чувала, нито виждала в Пловдив. Нещо адрес няма....Пишат, че са на пазара от 2000 г., а първа качена снимка във фейса е от април 2019. Два модела монтирани врати, поставени върху различни снимки, ме навежда на мисълта, че са от скоро. Абе аз по начало съм много подозрителна към фирми  без адреси в нета и само един телефон.

# 308
И аз видях, че нямат адрес, макар да имат отбелязка на мапса и казват, че имат шоурум в Пловдив.. Намерих и че фирмата се казва Топсет ООД.
Затуй питам някой ако ги е срещал.. Ще ги прослушам, предполагам и ще пиша.

# 309
Някой с добри впечатления от фирма за интериорни врати във Варна? Правим основен ремонт и ще сменям вратите на целия апартамент, но като чета колко измамници и некадърници има, чак ме е страх да поръчам.

# 310
Добро утро,

Някой ползвал ли е услугите на мебели "МАСИВ-MASIV.BG"? Харесаха ми вратите от масив и дървесина, които са показали на сайта си. Цените ми се сториха изключително приемливи. Зная обаче, че при изработката на такъв тип врати има много тънкости и трудно се намира качествен материал.
Ще съм благодарен на мнения и за други български фирми, които произвеждат врати, независимо дали ползват масив. За съжаление тази, в която щяхме да поръчаме нашите врати, е доста натоварена в момента и няма как да поеме нашата поръчка.

# 311
Някой, който има бели врати, може ли да сподели какво е състоянието им след години и трудни ли са за поддръжка, цапат ли е много? Харесала съм едно бели тип пчелна пита за апартамента на родителите ми и са много красиви, но се опасявам че ще искат много поддръжка, а всяка седмица с парцала няма кой да обикаля...

# 312
И аз видях, че нямат адрес, макар да имат отбелязка на мапса и казват, че имат шоурум в Пловдив.. Намерих и че фирмата се казва Топсет ООД.
Затуй питам някой ако ги е срещал.. Ще ги прослушам, предполагам и ще пиша.
Сподели, моля, мнение след това, МДФ на тия цени чак ми е странно...

Вратите поръчах при пловдивската фирма Индоор тъй като съм от Пловдив.  Старите врати оставям до кофите за боклук . При нас всяка събота или неделя минава  камион който обира големите отпадъци до кофите. като стари мебели примерно. Иначе има и телефон на който се обаждаш и казваш до коя кофа са оставени и безплатно ги извозват.

Може ли телефон/уебсайт на фирмата, която се занимава?

# 313
Някой, който има бели врати, може ли да сподели какво е състоянието им след години и трудни ли са за поддръжка, цапат ли е много? Харесала съм едно бели тип пчелна пита за апартамента на родителите ми и са много красиви, но се опасявам че ще искат много поддръжка, а всяка седмица с парцала няма кой да обикаля...

Ние сме с бели интериорни врати. Захабяват се, ако не им слугуваш. Не бих повторила тази грешка. Входната ни врата е светло кафява и веднъж в месеца я минавам с парцал, просто, за да я забърша. Бялата, обаче се нуждае още нещо повече от парцал. Иска си поддръжка и търкане с препарати.

# 314
На моите пък въобще не им слугувам. Много лесно се поддържат. Зависи много и от структурата, т.е. дали е гладка или с фладер (релефна). Мен пък много ме дразнят тъмни врати, които като ги погледнеш под ъгъл и целите са на пръски и стечки. Пак са мърляви, ама не им личи уж на пръв поглед. Веднага разбираш реално колко и как се почиства...

П.п. вкъщи ползваме дръжките , не се пуши, няма и животни, реално освен малко прах друго по вратите няма какво да се бърше. Вече ако някой само ги побутва и подритва, пипа ги с мръсни ръце и т.н. ще клеясват и още как.

Общи условия

Активация на акаунт