Препоръчайте интериорни врати - тема 2

• 135 000
  • 813
  •   1
Отговори
# 390
Препоръчайте фирма за интериорни врати с плътен или тръбно пдч пълнеж, естествен фурнир и да може да изглеждат по подобен начин. За София става дума
https://bg.all.biz/img/bg/catalog/22057.jpeg
Имам абсолютно същите врати, ако беше за Бургас веднага щях да препоръчам човек който ги прави.

# 391
Плъзгащи врати правят почти всички фирми за мебели по поръчка.

# 392
  • Сред мелниците
Уплътняват ли добре?
Ние имаме две плъзгащи врати от профили и лошо спират звук и топлина.

# 393
А дали има фирми които може да сложат и огледало на едната страна на плъзгащата врата с горна релса.
За София става въпрос.

# 394
  • София
А дали има фирми които може да сложат и огледало на едната страна на плъзгащата врата с горна релса.
За София става въпрос.
Виждала съм такава мостра в магазина на Енергон. Предлагат врати на чешки производители. Изложената в шоурума им беше с плъзгане в стената, но мисля че крилото може да се монтира и с плъзгане върху стена.

# 395
  • Пловдив
Уплътняват ли добре?
То изобщо възможно ли е плъзгащи интериорни врати да уплътняват добре. Не съм виждала такива механизми?!

# 396
Привет, чета назад, но нахлувам с питане.
Налага ми се да сменя холна врата. Искам нещо съвсем бюджетно, но стабилно-имам предвид, че не търся масивна дървесина и лукс. Просто здрава врата с някакво стъкло. Можете ли да ми кажетв какво трябва да гледма и да чета, защото нищо не разбирам от фалцове, тръбни пълнежи и подобни. Май клоня към ламинирана врата, но ако можете да обобщите г. д. за какво да се оглеждам, ще съм много благодарна.

# 397
За София става въпрос.
Виждала съм такава мостра в магазина на Енергон. Предлагат врати на чешки производители. Изложената в шоурума им беше с плъзгане в стената, но мисля че крилото може да се монтира и с плъзгане върху стена.

Понеже спомена тази фирма за врати, а аз съм си запазила сайта им, какви са ти впечатленията от вратите им на живо в шоурума?
Смяна на врати ми предстои, надявам се да е догодина по някое време, затова все още не обикалям.

# 398
  • София
За София става въпрос.

Понеже спомена тази фирма за врати, а аз съм си запазила сайта им, какви са ти впечатленията от вратите им на живо в шоурума?
Смяна на врати ми предстои, надявам се да е догодина по някое време, затова все още не обикалям.

Имаше доста модели. Като изработка ми харесаха. Разгледах врати на Sappelli и Solodoor. В сравнение с българските на Евростил ми се сториха по-качествени. Имат доста опции за покритие, панти... и едно много приятно заобляне на ръбчетата (някои врати били така стандартно, а на други можеш да си го поръчаш). Консултантът (може би е и управител) е много спокоен и търпелив човек, склонен да обяснява разлики/предимства/недостатъци, дава добри съвети, обръща внимание на детайли...

# 399
Благодаря за инфото.

# 400
Здравейте, има ли някой, поръчвал врати от Диадорс? Интересува ме в какъв срок монтират поръчаните врати. Благодаря ви предварително Blush

# 401
  • Сред мелниците
Уплътняват ли добре?
То изобщо възможно ли е плъзгащи интериорни врати да уплътняват добре. Не съм виждала такива механизми?!
И аз мислех, че няма как. Но в сайта на Направи си сам четох една дискусия за неуплътняващи такива врати и някакви свръх спецове твърдяха, че не били направени или монтирани правилно.
 Но запазиха в тайна какво ще рече "правилно".

# 402
Здравейте, има ли някой, поръчвал врати от Диадорс? Интересува ме в какъв срок монтират поръчаните врати. Благодаря ви предварително Blush
Не съм поръчвала, но мислех да поръчам от тях. Срока е два месеца от датата на вземане на размерите.

# 403
И в крайна сметка, кои са най-добрите интериорни врати на територията на София ?
Или всеки хвали това, което е взел и има?
Търсим цена-качество. Което мисля, че Gradde (https://gradde.bg) го предлага. Или, като алтернатива http://borman.bg

# 404
И в крайна сметка, кои са най-добрите интериорни врати на територията на София ?
Или всеки хвали това, което е взел и има?
Търсим цена-качество. Което мисля, че Gradde (https://gradde.bg) го предлага.

Граде предлага всичко друго, но не и качество. Имаме такива врати, не ги препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт