Инсулинова резистентност и отслабване - Тема 9

• 52 201
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
И аз тренирам сутрин на гладно, ставам и след 10 минути съм в залата. ✌🏼 Дори на гладно имам повече енергия, отколкото след работа. А и денят тръгва приятно и свежо.

# 511
Невена какво мислиш за това масло от моруна?
https://remedium.bg/omega3/fortex-cod-liver-oil-150mg-60caps.html

Скрит текст:
Скрит текст:
И на мен времето не ми стига, а и зверски се преуморявам умствено на работа. Вечер действително ям с полупритворени очи......направо заспивам на масата. Как да хукна да бягам. Обедната ми почивка е 1 час. Търговище е малко градче и всички се познават.
Ако хукна да бягам, веднага ще ме обявят за тотално изпращяла.
Скрит текст:
От началото на ноември се местя на квартира, че да мога да спя поне мааалко повече.
А какво значение има какво ще си помислят хората?
Те ли ще ти плащат лекарствата?
Те ли ще те лекуват?
Те мислят ли за здравето ти?
Айде сега, щото сульо и пульо щели да ме обявят за еди каква си, аз ще си вредя заради тяхната глупост....как пък не.
Ако трябва и на челна стойка ще стоя на улицата, ако това ще ми помогне да оздравея, без ама хич да ми дреме какво щели да си помислят разни ....хора.   Smiley

Живея в социално общество и е нормално да спазвам обществени норми. Ако исках да се държа като дивак, щях да хвана гората.
Работя с деца, консултирам ги и ги обучавам. Почти всички родители ме познават. Кой родител ще си пусне детето при мен ако ме види да бягам като ала-улава по улиците.

И за мен хората не са сульо и пульо, а хора, които имат право на мнение и на преценка за даден човек.

Добре че имам право на собствено мнение и правото да живея  както си искам, че ако трябваше да се съобразявам с мненията на 1000 човека, сигурно щях да откача. И със сигурност мненията на 1000 човека няма да са еднакви.
Откога ходенето или бягането е признак на лудост?
Всеки ден виждам в квартала хора, които бягат и практикуват бързо ходене. И грам не ги считам за луди.
И мен на работата ме гледаха странно като си нося храна от вкъщи. Добре, че не се съобразявам с другите, че щях да се повляя и да мина като тях на вафли и кроасани.
За тази година съм отслабнала доста, а 90 процента от тях са дебели и ядат все още боклуци.
Кой е лудия?
Нито пък съм луда, че искам да си ходя пеша от работа. Много хора ходят пеша. Нищо странно няма.
Смятат и за мега странно, че ставам сутрин 2 часа преди да тръгна за да си направя упражненията.
Ама мнение и  разрешение не искам.
Аз пък считам за луда колежката, която яде по кроасан и вафла всяка почивка /три са/ и е вече 100 кила.

# 512
Явно аз не съм наред.  Как така имате енергия  сутрин? Сутрин нямам никакво желание и енергия за тренировки. Пробвала съм , но се умарям много по - бързо отколкото ако тренирам привечер. Тренировките  ми започват около 16-17 часа.  Сутрин мога да се разхождам, да потичвам , някаква лека гимнастика, но здраво кардио в фитнеса мога само след обяд. Дали да не си изследвам кортизола?

# 513
  • Ню Йорк
Мили дами, ще ме кълцат. Още не знам къде и кога, но явно ще ми оперират и хернията и дивертикулите.
Доктора ме похвали за Хуск-а, а аз благодаря на който ми го препоръча  bouquet
За сега съм на нискомазнинна диета, а след операцията ще съм на течна и чак след това ще оправям инсулина.

# 514
Явно аз не съм наред.  Как така имате енергия  сутрин? Сутрин нямам никакво желание и енергия за тренировки. Пробвала съм , но се умарям много по - бързо отколкото ако тренирам привечер. Тренировките  ми започват около 16-17 часа.  Сутрин мога да се разхождам, да потичвам , някаква лека гимнастика, но здраво кардио в фитнеса мога само след обяд. Дали да не си изследвам кортизола?
Сутрин правя петте тибетци. Дават ми енергия за целия ден.
Вечер правя или силови упражнения или карам кростренажора. Редувам.
Иначе и аз кардио сутрин не мога. Не че не мога. Не искам.  Laughing
Свикнала съм вечерта. Знам, че било сутрин по-добре, ама така си ми е добре.

Принцесо, успех. Дано тази операция те отърве най-накрая.

# 515
Леле, Принцеса, стискам ти палци! Praynig
Да минава леко!

Момичета, кой вит. В12 ще ми препоръчате?
Днес гледах едни минитаблетки в ДМ, но не ги купих преди да се консултирам с вас.

# 516
  • Варна

Невена препоръчва да се тича/ ходи след храна за да се попречи на КЗ да се вдигне, не за да се отслабва по -бързо или за свежест. 

Едвам ви изчетох, днес много сте писали. Гледам омегите обсъждате , та кое масло е по-добре от моруна или от треска ? / не разбрах при четенето назад/

Сребърна - питах в тукашната група. Питаха ме какво им изследват на на бъбреците и натрият как е. Доста хора са на кето. На тях са им казали да мерят киселинността с лентичка и ако урината е кисела да увеличат цитрата. Казват, че и бъбреците им са по-добре сега. Ето, Самт също е по-добре на диетата. Струва си да пробваш. Нищо негативно не намирам за самата диета. Проучванията за вредата от месото са правени в условия на ВВ диета, където има киселина от зърно. Ясно е, че без външен прием на цитрат не може, но това е валидно и за нормалните хора. Високо ли ти е кръвното? Защото НВ ВМ сваля калия, а той е важен. Иначе останалото с двойния и троен инсулин на гладно е като моя случай. Резултатите на гладно бяха досущ като твоите. Ама на първи час скачаше на 190 пущината, а това без ОГТТ не се вижда.

Благодаря , за сега ще съм на риба, ако се почувствам по-добре ще въвеждам и друг вид месо полека лека . Кръвното ми е добре, но част от лекарствата ,които пия за възпалението на краката имат страничен ефект да понижават и кръвното. Уф, нямам търпение да спра по-голямата част от хапчетата и да остане само диета + витамини/минерали. Гледам ,че и сметаната не е полезна за черния дроб, аз ям по 1-2 лъжици на 2-3 дни с малко брашно от рожков, утолява ми глада за сладко, ще заместя с малко кисело мляко. Кокосово масло също ям по -малко , мислех че е полезно, но няма да ми липсва. А , и лентички ще потърся в аптеката , не се бях сетила.

Savichh , а с тия 10 кг, от талията свали ли ?

Галактическа , дано ти се оправят проблемите със стомаха след операцията Hands Thumbsup

# 517
Мойто тяло си сваля откъдето си иска. 2 месеца само от краката ще топи, после от корема или талията.
Нали мрънках, че не свалям от талията и даже ми се увеличи и заподозрях планка и едно друго.
Сега като редувам кроса и силовите от 87 см талия август, сега е 80 см вече. Пък едно и също си ям почти.
В събота бях голяма грешница. От година се каня да си направя баница с праз. Направих я и сама си я оплюсках. Качих 1 кило. Ама и вода пих много, защото беше солена. Май вода съм задържала. Вече го изпишках килото  Laughing

# 518
За рибеното масло - защо не четете старите постове? НЯМА масло от моруна! Това, което Невена предлага, е масло от треска, явно не ни е силна биологията...
Аз си купих течно масло от треска, вчера пуснах линк към него.
Елора, нашите сайтове не знаят добре какво предлагат - това, което пише в нета, че е от моруна, в действителност е от треска - както вече писах тук, видях с очите си какво пише на кутията.
Принцесо, дано наистина да се налага операция. Стискам палци всичко да е наред и след това да забравиш за проблемите!

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 21:02 от Недоволна

# 519
Абе мисля, че Невена си написа моруна. Помня, защото маркирах това, което беше написала преди време и гугълнах.

# 520
Мойто тяло си сваля откъдето си иска. 2 месеца само от краката ще топи, после от корема или талията.
Нали мрънках, че не свалям от талията и даже ми се увеличи и заподозрях планка и едно друго.
Сега като редувам кроса и силовите от 87 см талия август, сега е 80 см вече. Пък едно и също си ям почти.
В събота бях голяма грешница. От година се каня да си направя баница с праз. Направих я и сама си я оплюсках. Качих 1 кило. Ама и вода пих много, защото беше солена. Май вода съм задържала. Вече го изпишках килото  Laughing
Изумяваш ме направо, това е огромна разлика за толкова кратко време, браво! Хем при теб май вече са последни килограми, не най-лесните.

# 521
Абе мисля, че Невена си написа моруна. Помня, защото маркирах това, което беше написала преди време и гугълнах.
Да, писа при това на няколко пъти и след като обиколих всички лъскави столични аптеки, като споменавах за масло от моруна, ме гледаха като извънземно. След това в тази тема тя уточни - cod liver oil, което е масло от черен дроб от треска.

# 522
Скрит текст:
Изумяваш ме направо, това е огромна разлика за толкова кратко време, браво! Хем при теб май вече са последни килограми, не най-лесните.
Еми време беше. Не може да съм висока 167, да тежа 67 и талията да е 87.
Но и друг път ми се е случвало. Някъде февруари за една нощ смъкнах от корема 4 сантима. Събудих се и не можех да повярвам. Майка ми също си облещи очите тогава.
Чак наскоро Бледолилава го обясни с някакъв уош ефект.

Да, писа при това на няколко пъти и след като обиколих всички лъскави столични аптеки, като споменавах за масло от моруна, ме гледаха като извънземно. След това в тази тема тя уточни - cod liver oil, което е масло от черен дроб от треска.

Абе все е рибка  Laughing А на това си пише уж, че е от моруна. Де да знам и аз.

# 523
Скрит текст:
Еми време беше. Не може да съм висока 167, да тежа 67 и талията да е 87.
Но и друг път ми се е случвало. Някъде февруари за една нощ смъкнах от корема 4 сантима. Събудих се и не можех да повярвам. Майка ми също си облещи очите тогава.
Чак наскоро Бледолилава го обясни с някакъв уош ефект.

Абе все е рибка  Laughing А на това си пише уж, че е от моруна. Де да знам и аз.

Пише, че е моруна в мрежата, а на оригиналната опаковка в аптеката, която видях с очите си, пише треска!

# 524
  • Paris, France
Cod liver oil - маслото е от треска. Готвя вечеря и след малко ще ви изпиша латинските наименования на рибите. Понеже по аптеките в България го предлагат като масло от черен дроб на моруна написах, че е от моруна. Не е. Извинявам се за объркването, което предизвиках.

Общи условия

Активация на акаунт